Devrim AKIN
Tecrübeli Üye
- 26 Aralık 2008
- 6.584
- 1
- 1.333
Cevap: Ricardo Quaresma Beşiktaş'ta
Yönetim satılacak oyunculardan iyi para bekliyor olsa gerek.Dünya Kupasını değerlendireceklerdi.
Ben bizim gibi yönetim ve Rijkaard'ında orta sahaya Galatasaray'ın çok ihtiyacını olduğunu bildiklerini düşünüyorum.Sadece aceleye getirmek istemiyorlar.Ve biraz daha zaman şart.Bu senede ihtiyacımız olan bölgelere yanlış transfer olursa kendi kendilerini bitirirler.
Yok, Serdar Sroch, Quearesmaya göre tabi cok kötü transfer gibi gözüküyor ama ben bu transfere karsi degilim kesinlikle. Ilk dedikodular ciktigi zaman hemen gelsin diyordum, patlama yaparsa cok is yapar, sadece son vuruslari b.k gibi falan yazdiydim. Ben Serdarin transfer edilmesine kesinlikle karsi degilim, saglam yedek, hatta ilk 11 bile zorlar, üstelik ne bonservis verdik nede yillik 1 milyonun üzerinde bir para verecegiz.
Eger Badtal, Serdar ve Musa var diye Rijkaardin istedigi bölgelere kaliteli yabanci transferler yapmazsa yönetim, iste o zaman cok elestiririm.
Serdar, Musa ve Badtal Rijkaardin izledigi ve istedigi isimler degil, bunlar yönetimin "nasil oluyor? durum söyle, böyle, ayrica hemen hemen bedava bunlar" diyerek yapilan tarnsferler.
Rijkaardin bekledigi ve istedigi transferler yapilmazsa hersey bosuna yapiliyor. Adam sol aciga, orta sahaya ve defansa kaliteli yabanci transfer istiyor, birde yedek oturacak bir forvet. Bunlar transfer edilmezse hemn Rijkaard kafayi yer, hem biz.
Adnan Polatin dediklerini dinledim dün, Adnan resmen para yok diyor, yani kaliteli yabanci transfer beklemeyin diyor gibime geldi. Hic degilse orta sahaya parayi basip, cok kaliteli bir 2 yabanci alsak diyorum, baska birsey de istemezdim.
Yönetim satılacak oyunculardan iyi para bekliyor olsa gerek.Dünya Kupasını değerlendireceklerdi.
Ben bizim gibi yönetim ve Rijkaard'ında orta sahaya Galatasaray'ın çok ihtiyacını olduğunu bildiklerini düşünüyorum.Sadece aceleye getirmek istemiyorlar.Ve biraz daha zaman şart.Bu senede ihtiyacımız olan bölgelere yanlış transfer olursa kendi kendilerini bitirirler.