Ricardo Quaresma Beşiktaş'ta | 3 yıl için 11m. Euro

Cevap: Ricardo Quaresma Beşiktaş'ta

ayrica bizim yildiz trabsferlerimiz sanki hic is yapmamis gibi bir hava var bazi cimbomlular da. Oysa Kewell, Baros, Keita, Neil, yani Gio, Jo, bunlar da kiralik gelmislerdi, kiralik almak hataydi zaten.. Yani Elano ve Leo haric hayal kirikligi olmadi ki.

Bizim Türk orta saha oyuncularin yetersizligi ve defansta Neilin cok gec gelmesi etkiledi bizi, yoksa bizim yaptigimiz yabanci transferlerin cogu cok yerinde vede baya is yapiyor. Basarili olamadik ve millet "yabanci yildizlar" yüzünden bu hale geldik diyor resmen.

Baros performansi ortada, sakatliga ragmen.

Keita T.s ligde en cok asist yapan oyuncularin basinda geliyor.

Kewell sakatlanmasa tek basina forvetsiz takimi tasiyordu.

Neil, baska söze gerek yok zaten.

Elano, kabul, beklenen performansinin 3 de 1 ni bile göremedik ama nerde, nasil kiminle oynatildigi da ortada sonucta..

Jo ve gio cok buyuk transfer hatalar..

3 yılda alacağı para 11 milyon avro.Bonservisi için ödenen tutar 7.2 ve bu adam 2 yıldır yatıyor.Pes doğrusu.

Helal olsun. Çok vizyonlu bir transfer. Türkiye'de böyle transferler görmek hakikaten güzel.

Ancak ortada tek bir sorun var , Q7 iyi bir oyuncu ancak sorunlu. Jo gibi olur mu? Oynar mı? Schuster ile geçinebilir mi?

Bakacağı , göreceğiz. Yönetim iyi iş çıkardı, tebrik ederim.

3 yılda alacağı para 11 milyon avro.Bonservisi için ödenen tutar 7.2 ve bu adam 2 yıldır yatıyor.Pes doğrusu.

Kartvizit var aga Ve burasıda onların gözünde arabistan yapcak bişey yok getirmek istiosan kartvizit vereceksin eger oynar tutturursa cok iyi paraya tekrar satarlar

Demirören 2 sene sonra BJK'yi satın alacak benden söylemesi

Stoch'un ne kadar para aldığı da ortada. Ben Quaresma'yı severim. Ona verilen paraya acımam.

Kartvizit var aga Ve burasıda onların gözünde arabistan yapcak bişey yok getirmek istiosan kartvizit vereceksin eger oynar tutturursa cok iyi paraya tekrar satarlar

Çok çok üstün bir performans sergilemediği sürece,buradan avrupaya tekrar geri dönebileceğini zannetmiyorum.Kariyerine bakıldığında Porto haricinde hiç bir takımda dikiş tutturamamış ve 2 yıldır futbol oynamıyor.Bunlar handikap olabilir fakat,tam terside olabilir.Bekleyip göreceğiz,Bjk bu tarz transferi geçen sene yapmalıydı geç oldu temiz oldu.

vay anasina, 2 yilir transfer sampiyonu oluyorduk, simdi bu halimize alismak icin zaman lazim bana, kötü hissediyorum kendimi, tabi alistik 2 yildir en azindan transferlerde sampiyon olmayi ))

Bizdede Serdar Özkan var. Demek ki paniye gerek yok !

Bu adam artık futbol oynamak istiyor.

Kendini sahaya verirse,gerçekten önemli bir oyuncu.

Artık Beşiktaş'ın maçlarını izlerim Quaresma için. :)

ayrica bizim yildiz trabsferlerimiz sanki hic is yapmamis gibi bir hava var bazi cimbomlular da. Oysa Kewell, Baros, Keita, Neil, yani Gio, Jo, bunlar da kiralik gelmislerdi, kiralik almak hataydi zaten.. Yani Elano ve Leo haric hayal kirikligi olmadi ki.

Bizim Türk orta saha oyuncularin yetersizligi ve defansta Neilin cok gec gelmesi etkiledi bizi, yoksa bizim yaptigimiz yabanci transferlerin cogu cok yerinde vede baya is yapiyor. Basarili olamadik ve millet "yabanci yildizlar" yüzünden bu hale geldik diyor resmen.

Baros performansi ortada, sakatliga ragmen.

Keita T.s ligde en cok asist yapan oyuncularin basinda geliyor.

Kewell sakatlanmasa tek basina forvetsiz takimi tasiyordu.

Neil, baska söze gerek yok zaten.

Elano, kabul, beklenen performansinin 3 de 1 ni bile göremedik ama nerde, nasil kiminle oynatildigi da ortada sonucta..

Jo ve gio cok buyuk transfer hatalar..

aynen,bütün bilmiş köşe yazarları,özellikle hakan şükür falan aynı lafı söyleyip duruyor hep,aldığımız yıldızların çoğu tuttu,%100 bi başarı sağlaman imkansız zaten,bizim başarısılığımız yerli oyuncularla alakalı tamamen,ama medyadaki yabancı düşmanlığı yüzünden kimse dile getirmiyor bunu.

Çok çok üstün bir performans sergilemediği sürece,buradan avrupaya tekrar geri dönebileceğini zannetmiyorum.Kariyerine bakıldığında Porto haricinde hiç bir takımda dikiş tutturamamış ve 2 yıldır futbol oynamıyor.Bunlar handikap olabilir fakat,tam terside olabilir.Bekleyip göreceğiz,Bjk bu tarz transferi geçen sene yapmalıydı geç oldu temiz oldu.

O Yüzden dedimya insallah sonu bizimkiler gibi olur :)

vay anasina, 2 yilir transfer sampiyonu oluyorduk, simdi bu halimize alismak icin zaman lazim bana, kötü hissediyorum kendimi, tabi alistik 2 yildir en azindan transferlerde sampiyon olmayi ))

Bu sezon mayis'da kupa kaldiracagimiz görüntüleri gözüne getir, alisirsin. :D

Geri
Üst Alt