Ricardo Quaresma Beşiktaş'ta | 3 yıl için 11m. Euro

Cevap: Ricardo Quaresma Beşiktaş'ta

Birde bu var tabi.

Biz heriflerden Gökhan zani aldik, gitti Ferrari, tas gibi defans aldilar.

Simdi Serdari aldik, herifler gitti Quaersmayi aldilar.

Seneye Nobreyi aliriz, Besiktasta gider Pavluchenkoyu alir, gelir..

Serdarı,Gökhan'ı direk ilk 11'e girsinler diye mi aldık Barış,sen yapma bari.

Ulan Serdar yedek yahu KEİTA var KEİTA :o

avrupa da queresma gibilere bonservis parası ödemezler bu para ucuz olmuş bide 2 senedir ayağına top sürmemiş oyuncuya o para vayy bee.

Hilbert ve Quaresma + Schuster, Besiktas baya iddali girecek sezona.

Yalniz Quaresma, tipki Hilbert gibi sac acikta oynamayi tercih etmiyor mu?

1 forvet ve birde ofansi saglam olan orta saha alirsa Besiktas, tas gibi takim olacak.

Ilk önce ama forvet lazim heriflere, bobo vasatin altinda bir forvet.

Sonrada Telloyu, Delgadoyu falan yollayip ofansi iyi olan birini alirlarsa, cok is yaparlar.

Hayırlı olsun Beşiktaş'a.Bu adamı izlemek büyük zevk.

ayrica bizim yildiz trabsferlerimiz sanki hic is yapmamis gibi bir hava var bazi cimbomlular da. Oysa Kewell, Baros, Keita, Neil, yani Gio, Jo, bunlar da kiralik gelmislerdi, kiralik almak hataydi zaten.. Yani Elano ve Leo haric hayal kirikligi olmadi ki.

Bizim Türk orta saha oyuncularin yetersizligi ve defansta Neilin cok gec gelmesi etkiledi bizi, yoksa bizim yaptigimiz yabanci transferlerin cogu cok yerinde vede baya is yapiyor. Basarili olamadik ve millet "yabanci yildizlar" yüzünden bu hale geldik diyor resmen.

Baros performansi ortada, sakatliga ragmen.

Keita T.s ligde en cok asist yapan oyuncularin basinda geliyor.

Kewell sakatlanmasa tek basina forvetsiz takimi tasiyordu.

Neil, baska söze gerek yok zaten.

Elano, kabul, beklenen performansinin 3 de 1 ni bile göremedik ama nerde, nasil kiminle oynatildigi da ortada sonucta..

Jo ve gio cok buyuk transfer hatalar..

çok doğru tesbitler hocam..

işte Galatasaray'lı olmak da böyle bir şey zaten. kendimiz için iyi olanı da kötü olanı da aynen sizin yaptığınız gibi teknik açıklamalarla eleştiririz. ne kimseyi hakir görmeye kalkarız, ne de kıskanırız. yeri gelir Hagi'leri - Kewel'ları alırız. ama 1749127486291ci amatör kümeden oyuncular da alsak kimseye b.k atmayız.

ama herşeyden önemlisi, -az önce yukarıdaki diğer arkadaşın da değindiği gibi- dün peşinden koşup yaltaklandığın ve arka tarafını öptüğün bir futbolcuya 'kerizma' gibi isimler takmaya kalkışmak, ezikliğin, pespayeliğin, çekememezliğin, haysiyetsizliğin ve onursuzluğun son perdesidir; dibe vurmuşluğun ve çirkefliğin dev abidesidir!

bu yaşıma geldim; bu hayattaki en büyük kazancın nedir diye sorsalar bir tek şunu derdim:

ALLAH'IMA BİNLERCE ŞÜKÜR Kİ ezik febeli DEĞİLİM VE GALATASARAY GİBİ BİR CAMİANIN MENSUBUYUM!

işte o kadar..

bu da bir daha angut koma tıkaç olsun:

şu içine büyük abdest yapılası forumda yazdığınız zırvanalara bir bakın. orada "ACABA NEDEN BİZDEN NEFRET EDİYORLAR?" gibi salak ve naif sorunuzun cevabını bulacaksınız!

çaktıımın 17'ye karşı 1 ezik republikleri sizi..

PS: Ricardo Quaresma Beşiktaş'a hayırlı olsun tekrardan ey angutlar!

:D

Kimse bok atmasın Quaresma iyi futbolcudur. 2 senedir yatıyor diyenler,

Baroş,Keita,Kewell bize gelmeden önce napıyordu acaba?

Sorarım sizlere fenerli medya yarın Bjkden febeye büyük çalım diye başlık atacak mı ? malum adamlar devre arası alacaklardı, o kadar yayagara kopardı gitti gökhanı 3,5 euroya aldılar.

Kimse bok atmasın Quaresma iyi futbolcudur. 2 senedir yatıyor diyenler,

Baroş,Keita,Kewell bize gelmeden önce napıyordu acaba?

:005: :007: :005: :007: :005: :007: :005: :007: :005: :007: :005: :007: :005: :007: :005: :007: :005: :007: :005: :007: :005: :007: :005: :007: :005: :007:

alnından öperim, helal olsun kardeşim!

bize yakışan da işte budur..

Hilbert ve Quaresma + Schuster, Besiktas baya iddali girecek sezona.

Yalniz Quaresma, tipki Hilbert gibi sac acikta oynamayi tercih etmiyor mu?

1 forvet ve birde ofansi saglam olan orta saha alirsa Besiktas, tas gibi takim olacak.

Ilk önce ama forvet lazim heriflere, bobo vasatin altinda bir forvet.

Sonrada Telloyu, Delgadoyu falan yollayip ofansi iyi olan birini alirlarsa, cok is yaparlar.

Hilbert sag bek sag acık olarak görev yapabiliyor veya Q7 sol kanata gecer baya iyi kadrosu vardı zaten bjknin bi kac takviye daha yaparlarsa tas gibi takım olurlar

quaresma ülkesi dışında hiç bi yerde dikiş tuturamadı:o,milli takımda da pek iyi değil,tabi bu onun yeteneklerinden bişey eksiltmez ama ya kral olacak,yada acayip bi balon.

:005: :007: :005: :007: :005: :007: :005: :007: :005: :007: :005: :007: :005: :007: :005: :007: :005: :007: :005: :007: :005: :007: :005: :007: :005: :007:

alnından öperim, helal olsun kardeşim!

bize yakışan da işte budur..

Quaresma gibi sorunlunun önde gidenini bonservisi için 7, yıllık 3,5 enayilikten başka birşey değil.Eleştiriler doğru bence.Yoksa bizene Beşiktaş'tan.

Quaresma gibi sorunlunun önde gidenini bonservisi için 7, yıllık 3,5 enayilikten başka birşey değil.Eleştiriler doğru bence.Yoksa bizene Beşiktaş'tan.

katılıyorum

quaresma ülkesi dışında hiç bi yerde dikiş tuturamadı:o,milli takımda da pek iyi değil,tabi bu onun yeteneklerinden bişey eksiltmez ama ya kral olacak,yada acayip bi balon.

Serdarı,Gökhan'ı direk ilk 11'e girsinler diye mi aldık Barış,sen yapma bari.

Yok, Serdar Sroch, Quearesmaya göre tabi cok kötü transfer gibi gözüküyor ama ben bu transfere karsi degilim kesinlikle. Ilk dedikodular ciktigi zaman hemen gelsin diyordum, patlama yaparsa cok is yapar, sadece son vuruslari b.k gibi falan yazdiydim. Ben Serdarin transfer edilmesine kesinlikle karsi degilim, saglam yedek, hatta ilk 11 bile zorlar, üstelik ne bonservis verdik nede yillik 1 milyonun üzerinde bir para verecegiz.

Eger Badtal, Serdar ve Musa var diye Rijkaardin istedigi bölgelere kaliteli yabanci transferler yapmazsa yönetim, iste o zaman cok elestiririm.

Serdar, Musa ve Badtal Rijkaardin izledigi ve istedigi isimler degil, bunlar yönetimin "nasil oluyor? durum söyle, böyle, ayrica hemen hemen bedava bunlar" diyerek yapilan tarnsferler.

Rijkaardin bekledigi ve istedigi transferler yapilmazsa hersey bosuna yapiliyor. Adam sol aciga, orta sahaya ve defansa kaliteli yabanci transfer istiyor, birde yedek oturacak bir forvet. Bunlar transfer edilmezse hemn Rijkaard kafayi yer, hem biz.

Adnan Polatin dediklerini dinledim dün, Adnan resmen para yok diyor, yani kaliteli yabanci transfer beklemeyin diyor gibime geldi. Hic degilse orta sahaya parayi basip, cok kaliteli bir 2 yabanci alsak diyorum, baska birsey de istemezdim.

Yok, Serdar Sroch, Quearesmaya göre tabi cok kötü transfer gibi gözüküyor ama ben bu transfere karsi degilim kesinlikle. Ilk dedikodular ciktigi zaman hemen gelsin diyordum, patlama yaparsa cok is yapar, sadece son vuruslari b.k gibi falan yazdiydim. Ben Serdarin transfer edilmesine kesinlikle karsi degilim, saglam yedek, hatta ilk 11 bile zorlar, üstelik ne bonservis verdik nede yillik 1 milyonun üzerinde bir para verecegiz.

Eger Badtal, Serdar ve Musa var diye Rijkaardin istedigi bölgelere kaliteli yabanci transferler yapmazsa yönetim, iste o zaman cok elestiririm.

Serdar, Musa ve Badtal Rijkaardin izledigi ve istedigi isimler degil, bunlar yönetimin "nasil oluyor? durum söyle, böyle, ayrica hemen hemen bedava bunlar" diyerek yapilan tarnsferler.

Rijkaardin bekledigi ve istedigi transferler yapilmazsa hersey bosuna yapiliyor. Adam sol aciga, orta sahaya ve defansa kaliteli yabanci transfer istiyor, birde yedek oturacak bir forvet. Bunlar transfer edilmezse hemn Rijkaard kafayi yer, hem biz.

Adnan Polatin dediklerini dinledim dün, Adnan resmen para yok diyor, yani kaliteli yabanci transfer beklemeyin diyor gibime geldi. Hic degilse orta sahaya parayi basip, cok kaliteli bir 2 yabanci alsak diyorum, baska birsey de istemezdim.

lorik cana,reo coker yeterli vallahi başka adama gerek yok:o,2-3 tane de ucuz yerli alırsın tamamdır.

Özer için gelmiş diyorlar :) sen mi yaman ben mi hurmacı beni taklit ediyormuşsun :D

yaa olabilir. benli adam gelince gece hayatına dadanacak, belki 2 maç oynayıp koca sezon da yatacak.

ama benim anlatmak istediğim başka şey.. Stoch da iyi bir transferdir. fakat Quaresma da iyi bir transferdir. kendinde olmayıp da başkasına gidene hakaret edip küçük görmek rezilliktir! bak, sen ne güzel teknik olarak eleştirmişsin. ama kulp takmamışsın!

Stoch elfenerine gitti diye de burada kimse yerin dibine geçirmedi onu.

orada da (angut) var bir kaç tane gerçekleri söyleyen aklı başında adam da, onlara da kuduz it gibi saldırıyorlar..

Gerçekten bomba transfer. Kaliteli futbolcu. Son yıllarda gözden düşmüş olsada Türkiye Ligi'ne fazla bu kalite. Gerçi bu ligde kasaplar çok fazla ama bundan etkilenmez ise ligin tozunu atar. Kewell, Baroş, Keita gibi. Buna rağmen başarısız olma ihtimali de azımsanmamalı.

Geri
Üst Alt