Ricardo Quaresma Beşiktaş'ta | 3 yıl için 11m. Euro

Cevap: Ricardo Quaresma Beşiktaş'ta

Hayırlı olsun. Ronaldo'dan sonra oyun stilini en çok beğendiğim oyuncudur Quaresma.Messi'den bile daha çok severim. Çünkü estetiklik açısından daha üstün.

Bizim de yapacağımız bjk gibi ernst gibi kendi liginde vasat olan ancak iyi bir takım oyuncusu bulmaktır.Flaş transfere gerek yok 2 tane ernst gibi adam bize yeter.Adamlar hilberti alıyorlar gayet zekice mevki olarak bahsetmiyorum oyuncunun oyun karakteri transfer maliyeti ve geçmişi açısından bahsediyorum.Piotr Trochowski gibi bir adamı mı Baptistayı mı istersiniz deseniz tercihim kesinlikle Trochowski olur ama biz millet olarak spektaküler isimleri seviyoruz.Medyada geçen gün baptista ismi geçiyordu ve heyecanlanan taraftarlar vardı bırakın 8 milyonu baptistanın bonservisi yerine Trochowski için harcayın daha mantıklı olur yoksa para falan da harcamanın alemi yok zaten.

--------rüstü--------

-ibo-sivok-ferrari-ibo

---------fink----------

---ernst----tello-------

hilbert-------quaresma

--------bobo-----------

gayet kaliteli bir kadro.

yedek oyuncular da süper lig icin yeterde artar.

Finkin ve Bobo nun yerine 2 transfer yapsalar, müthis bir kadro olurdu.

6 yabancı sınırı var hocam. 8 yabancı ilk 11'de oynayamaz.

Türkiye'ye böyle isimlerin gelmesine seviniyorum. Her şeyden önce teknik oyuncu sayısı arttıkça bu ligde kasap oyuncuların yaptıkları daha çok göze batacaktır. İyi oyuncu sayısı çoğaldıkça iyi oyuncu gelmesi kolaylaşacaktır.

Önce Bursa şampiyon oldu. Bu en az 1 takımın daha bundan sonra üst düzey futbol oynamaya çalışacağının göstergesi.

Şimdi Queresma Beşiktaş'a geldi. Eminim Fenerbahçe ve Galatasaray'da iyi transferler yapacaktır.

Bursa ve Kayseri gibi takımlar da benzer transferler yapmaya başlasa, Trabzon stad meselesini çözüp tekrar kaliteli kadrolar kursa 6 iddialı takımla ligin çehresi çok değişir.

Zaten artan yayın gelirleri yeni güçlü takımların da çıkmasına sebep olacaktır. Her sezon üst sıralara oynayan 10 takım bu ligi çok geliştirir.

Ama yabancı sınırlamasının kalkması şart. Artak klüp gelirleri Türk oyuncuların fiyatını arttırmaktan başka bir işe yaramayacaksa boşa kaçmış olur bu fırsat.

Beşiktaş büyük bir eksiğini kapadı. Uzun zamandır da ilk kez adam gibi bir teknik direktörüleri var. İyi bir kanat oyuncusu daha transfer ederlerse artık bu Hilbert mi olur başkası mı olur bilemem, bir anda çok güçlü bir takım haline dönüşürler.

Bizim de yapacağımız bjk gibi ernst gibi kendi liginde vasat olan ancak iyi bir takım oyuncusu bulmaktır.Flaş transfere gerek yok 2 tane ernst gibi adam bize yeter.Adamlar hilberti alıyorlar gayet zekice mevki olarak bahsetmiyorum oyuncunun oyun karakteri transfer maliyeti ve geçmişi açısından bahsediyorum.Piotr Trochowski gibi bir adamı mı Baptistayı mı istersiniz deseniz tercihim kesinlikle Trochowski olur ama biz millet olarak spektaküler isimleri seviyoruz.Medyada geçen gün baptista ismi geçiyordu ve heyecanlanan taraftarlar vardı bırakın 8 milyonu baptistanın bonservisi yerine Trochowski için harcayın daha mantıklı olur yoksa para falan da harcamanın alemi yok zaten.

Baptista adını ayırarak dediklerine katılıyorum. Ama umarım Baptista bu takıma gelebilir.

Beşiktaş'ın kanatları çok iyi oldu.

BJK'nin sitesi herhalde yoğunluktan dolayı göçmüş, açılmıyor! :D

Baptista adını ayırarak dediklerine katılıyorum. Ama umarım Baptista bu takıma gelebilir.

Severim Baptistayı hastayımdır ama gelsin istemem uymaz bizim sisteme.Mesela kimse bana elano kötü oyuncu diyemez hatta bence çok da süper bir oyuncu önceden beri beğenirim ama bizim sistemimize umuyor.Görün brezilyada zaten her duran topun başında elano var yine golleri ve asistleri olacaktır ama bizde yine aynı futbolu oynayacak.4-4-2de müthiş bir adam elano.Baptistada gelse bize faydası olmaz zaten bizim ilerideki üçlüyle sorunumuz yok olay orta saha ve defans. Baptista da orta saha olarak düşünülüp bu ortasahaya konulmaya kalkılırsa verim alınamaz..

Doğru beyler BJK şampiyon taş gibi takım. Evet.

Severim Baptistayı hastayımdır ama gelsin istemem uymaz bizim sisteme.Mesela kimse bana elano kötü oyuncu diyemez hatta bence çok da süper bir oyuncu önceden beri beğenirim ama bizim sistemimize umuyor.Görün brezilyada zaten her duran topun başında elano var yine golleri ve asistleri olacaktır ama bizde yine aynı futbolu oynayacak.4-4-2de müthiş bir adam elano.Baptistada gelse bize faydası olmaz zaten bizim ilerideki üçlüyle sorunumuz yok olay orta saha ve defans. Baptista da orta saha olarak düşünülüp bu ortasahaya konulmaya kalkılırsa verim alınamaz..

Bu konuda çok farklı düşünüyoruz.

Hakikaten abi naaptın sen ya. Bu adamın en iyi oynadığı mevki de orta sahadır ayrıca. Senin bir orta saha oyuncusunda aradığın her özellik fazlasıyla var Baptista'da. Kariyerine ön libero olarak başlayacak kadar defansif özellikleri gelişmiş, İspanya'da orta saha ve forvet arasında yarattığı kısa pas trafiğiyle kurduğu köprü nedeniyle örümcek lakabını alacak kadar oyunu organize edebilen ve bi öküzü omuz omuza mücadelede devirebilecek kadar güçlü bir oyuncudan bahsediyoruz. Kendisinde bir Arda tekniği yok, ama kesinlikle tekniği çok iyi bir oyuncu. Uzaktan, yakından, yerden, havadan, kafayla, kolla her yerden her türlü vurur ayrıca. Bu takıma dünyada daha uygun bir oyuncu yok. İhtiyacı yok demişsin Galatasaray'ın ama tek başına Türkiyede oynadığı her maçta orta sahayı domine edecek bir isimden bahsediyoruz. Hatan var :)

demiştim bi yerde. Tekrarbişeyler yazmak zor geldi...

yok, o kadar da değil!

transferlerle olmuyor bu işler. biz de çok iyiydik transfer açısından geçen sene, sonradan koptuk yarıştan.

daha bi bismillah, ligler hazırlık maçları filan başlasın..

:)

İroni yapıyordum :o Bıktım her transfer haberinden sonra gelip rakip kadroyu övüp bizim kadroyu yerenlerden...

Bjk Quaresmayi alip gündem degistirdi. Millet Stochu ve feneri konusuyordu, daha da önemlisi fener Galatasaraya calim atti falan filan yaziliyor, ciziliyordu.

Fener simdi boQ7 )))

TSL 'de fark yaratacak bir oyuncu. Büyük transfer gerçekten. Ama Keita ile değişmem orası ayrı.

Beşiktaş için önemli transfer.Gittiği her takımda sorun yaşayan Quaresma Türkiye'de neler yapacak bakalım...

Geri
Üst Alt