Emre Kartal
Parçalı Üye
- 1 Eylül 2010
- 4.317
- 0
- 286
Cevap: # Ricardo Quaresma
Emanada gelsin
Emanada gelsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Emanada gelsin
katılıyorum , sakin bir şekilde düşününce bence iyi bir transfer olur q7:yenieek:Once herkes gibi inanilmaz onyargili bakiyordum bu adama hatta ismi bizle gectiginde ne isi var bunun bizde dedim.Sonra sakin kafayla dusununce anladim bu adam muhtesem bi transfer olur.Q7 yetenek olarak ne Robben'den eksik ne Ronaldo'dan.Tabi iyi taraflari var birbirlerine gore ama asil iyi ozellikleri olan dribbling,adam eksiltme konusunda fark yok.Robben cok para,20 mac yok her sezon gidersede bence City'e filan gider.
Q7 guzel bi kumar olur cunku kaybedilcek sey az kazandiracagi seyler cok fazla.Mac basi anlasma yapip Q7'nin tum dunyaya son mesajini vermesini izleyebiliriz,gercekten cok hirsli gelecek bence ve bu hirsini yonlendirecek bir numarali hoca olacak yaninda.Bjkde yasadigi seyleri bizde yasamasi imkansiz,kucuk klup zihniyeti var bjk'de,bizim havamiz cok baska.
Eger tum bunlar olur futbola konsentre olursa Q7(bence olacak) gider hicbisey oynamadigin bi macta sana maci kazandirir gelir.Ve isin onemli kismi bu takimin kim oldugunun onemi yok.Q7 yeteneklerini sahaya yansittiginda nasil Robben durdurulmazsa o da ayni sekle burunuyor,buyuk kucuk takim farketmiyor.Dusunun Sampiyonlar ligi maci karsimizda Bayern pozisyon bulamiyoruz kritik macta yedekten Q7 gibi bi oyuncu girebilecek ve maca direk etki etme durumu herzaman var bu adamin..Buyuk bi kart olur elimizde, buyuk hedefleri dusunuyorsak boyle bi karti kullanmaliyiz cok az bi risk varsa ustelik,bu kumar oynanir arkadas..
Q7 gelsin formayi giysin:yenieek:
Once herkes gibi inanilmaz onyargili bakiyordum bu adama hatta ismi bizle gectiginde ne isi var bunun bizde dedim.Sonra sakin kafayla dusununce anladim bu adam muhtesem bi transfer olur.Q7 yetenek olarak ne Robben'den eksik ne Ronaldo'dan.Tabi iyi taraflari var birbirlerine gore ama asil iyi ozellikleri olan dribbling,adam eksiltme konusunda fark yok.Robben cok para,20 mac yok her sezon gidersede bence City'e filan gider.
Q7 guzel bi kumar olur cunku kaybedilcek sey az kazandiracagi seyler cok fazla.Mac basi anlasma yapip Q7'nin tum dunyaya son mesajini vermesini izleyebiliriz,gercekten cok hirsli gelecek bence ve bu hirsini yonlendirecek bir numarali hoca olacak yaninda.Bjkde yasadigi seyleri bizde yasamasi imkansiz,kucuk klup zihniyeti var bjk'de,bizim havamiz cok baska.
Eger tum bunlar olur futbola konsentre olursa Q7(bence olacak) gider hicbisey oynamadigin bi macta sana maci kazandirir gelir.Ve isin onemli kismi bu takimin kim oldugunun onemi yok.Q7 yeteneklerini sahaya yansittiginda nasil Robben durdurulmazsa o da ayni sekle burunuyor,buyuk kucuk takim farketmiyor.Dusunun Sampiyonlar ligi maci karsimizda Bayern pozisyon bulamiyoruz kritik macta yedekten Q7 gibi bi oyuncu girebilecek ve maca direk etki etme durumu herzaman var bu adamin..Buyuk bi kart olur elimizde, buyuk hedefleri dusunuyorsak boyle bi karti kullanmaliyiz cok az bi risk varsa ustelik,bu kumar oynanir arkadas..
Q7 gelsin formayi giysin:yenieek:
Videoları mı izledin ne yaptın görüşün degişmiş :trollface:
Quaresma'yi alin Galatasaray formasi alacagim diyen bjk'li arkadaslarim var![]()