ricardo quaresma

Cevap: # Ricardo Quaresma

Once herkes gibi inanilmaz onyargili bakiyordum bu adama hatta ismi bizle gectiginde ne isi var bunun bizde dedim.Sonra sakin kafayla dusununce anladim bu adam muhtesem bi transfer olur.Q7 yetenek olarak ne Robben'den eksik ne Ronaldo'dan.Tabi iyi taraflari var birbirlerine gore ama asil iyi ozellikleri olan dribbling,adam eksiltme konusunda fark yok.Robben cok para,20 mac yok her sezon gidersede bence City'e filan gider.

Q7 guzel bi kumar olur cunku kaybedilcek sey az kazandiracagi seyler cok fazla.Mac basi anlasma yapip Q7'nin tum dunyaya son mesajini vermesini izleyebiliriz,gercekten cok hirsli gelecek bence ve bu hirsini yonlendirecek bir numarali hoca olacak yaninda.Bjkde yasadigi seyleri bizde yasamasi imkansiz,kucuk klup zihniyeti var bjk'de,bizim havamiz cok baska.

Eger tum bunlar olur futbola konsentre olursa Q7(bence olacak) gider hicbisey oynamadigin bi macta sana maci kazandirir gelir.Ve isin onemli kismi bu takimin kim oldugunun onemi yok.Q7 yeteneklerini sahaya yansittiginda nasil Robben durdurulmazsa o da ayni sekle burunuyor,buyuk kucuk takim farketmiyor.Dusunun Sampiyonlar ligi maci karsimizda Bayern pozisyon bulamiyoruz kritik macta yedekten Q7 gibi bi oyuncu girebilecek ve maca direk etki etme durumu herzaman var bu adamin..Buyuk bi kart olur elimizde, buyuk hedefleri dusunuyorsak boyle bi karti kullanmaliyiz cok az bi risk varsa ustelik,bu kumar oynanir arkadas..

Q7 gelsin formayi giysin:yenieek:

Once herkes gibi inanilmaz onyargili bakiyordum bu adama hatta ismi bizle gectiginde ne isi var bunun bizde dedim.Sonra sakin kafayla dusununce anladim bu adam muhtesem bi transfer olur.Q7 yetenek olarak ne Robben'den eksik ne Ronaldo'dan.Tabi iyi taraflari var birbirlerine gore ama asil iyi ozellikleri olan dribbling,adam eksiltme konusunda fark yok.Robben cok para,20 mac yok her sezon gidersede bence City'e filan gider.

Q7 guzel bi kumar olur cunku kaybedilcek sey az kazandiracagi seyler cok fazla.Mac basi anlasma yapip Q7'nin tum dunyaya son mesajini vermesini izleyebiliriz,gercekten cok hirsli gelecek bence ve bu hirsini yonlendirecek bir numarali hoca olacak yaninda.Bjkde yasadigi seyleri bizde yasamasi imkansiz,kucuk klup zihniyeti var bjk'de,bizim havamiz cok baska.

Eger tum bunlar olur futbola konsentre olursa Q7(bence olacak) gider hicbisey oynamadigin bi macta sana maci kazandirir gelir.Ve isin onemli kismi bu takimin kim oldugunun onemi yok.Q7 yeteneklerini sahaya yansittiginda nasil Robben durdurulmazsa o da ayni sekle burunuyor,buyuk kucuk takim farketmiyor.Dusunun Sampiyonlar ligi maci karsimizda Bayern pozisyon bulamiyoruz kritik macta yedekten Q7 gibi bi oyuncu girebilecek ve maca direk etki etme durumu herzaman var bu adamin..Buyuk bi kart olur elimizde, buyuk hedefleri dusunuyorsak boyle bi karti kullanmaliyiz cok az bi risk varsa ustelik,bu kumar oynanir arkadas..

katılıyorum , sakin bir şekilde düşününce bence iyi bir transfer olur q7:yenieek:

Fatih hocanın ellerinde disipline edilmiş bir Q7 verimli olur bence.. Gelmeli :yenieek:

Quaresma'yi alin Galatasaray formasi alacagim diyen bjk'li arkadaslarim var :D

ben alınacağını zannetmiyorum çünkü 4312 oynayacağız yine seneye bence.

Q7 gelmesin diyenler onun karşısında 90 dakika bek oynadıklarını düşünsünler :D

Videoları mı izledin ne yaptın görüşün degişmiş :trollface:

Videoları mı izledin ne yaptın görüşün degişmiş :trollface:

Videolarin etkisi gozardi edilmez renktas ama asil etkiyi bjkde ki kotu donem gecirdi anlayisinin yanlis oldugunda farkettim.Bu adam degil miydi bjkyi oyle veya boyle tek basina Uefa kupasinda zorlu rakiplere karsi biyerlere getiren ,sonrasinda bjknin yildiz oyuncu kullanamama basiretsizligi ,Carvahal'in kotu bi teknik direktor olmasi,medyanin karsisinda bjknin ezilip oyuncusunu koruyamama gibi nedenlerden aklimizda hep kotu yonleriyle kaldi,kendiside farkinda bunun..Bu adam bu hirsla Galatasaray gibi buyuk oyuncularin oldugu buyuk bi camiada Fatih hocanin elleriyle Porto'da yaptigi etkiyi bizde yapar.:yenieek:

quaresmanın kariyerini ve her takımdan ayrılışını yazın anlarsınız dertsiz başımıza dert açcaz nokta ve direk katkı yapacak bir stoper bir solbeke ihtiyaç varken gereksiz ve lüks hedef avrupada tekrar çeyrek final veya yarı finalse katkısı papatya falına kalmış isimlerle uğraşmamalıyız

Ligde 10 maçta 2 golü var.Bir de 1-0 yendikleri Cumhurbaşkanlığı Kupası Çeyrek Final maçında tek golü atmış.Takımı ligde 2.

Beşiktaş'tan gidince transfer haberlerinden kurtulduk demiştim, büyük konuşmuşum. Türk olsa hadi alalım ne olacağı belli olmaz derim ama bu saatten sonra bizim saatli bomba alma lüksümüz yok.

Amrabatı alacağımıza bu adamı alsak 5 hafta önce şampiyon olurduk.

iyi bir yaz idmanı geçiren Q7 kesinlikle sağ kanadı domine eder kanaatindeyim.

Geri
Üst Alt