ricardo quaresma

Quaresma´nin ayak disi kabiliyeti, bu dünyada tektir zaten. Yani sasirtan bir assist degil. Makul bir ücrete, ve yillik 2 Milyon avroya alinmasindan sakinca görmüyorum. Ama takim yapisini ciddi anlamda tehdit eden bir yapisi var Q7´nin, onu motive edip bir hedefe kitlemek kolay olmaz.

Ku7 bjk de oynarkende Galatasarayliydi hatta bize gelmek icin herseyi yapti ancak olmadi. Sorun cikartmaz o dert degil

Galatasaray'da izlemek çokk istiyorumm bu adamı yaa lütfen alınn.

Garip bir tarzı var.

z499B7.png

imerikan futbolumu oynadığınıı sanıyor bu kareşma yavşağı? birde gerizekalı tv yorumcuları topu takip ederken hakemi görmemiş tarzı boktan ifadeler kuracaklardır.

Bayağı iyi topçu yaw.Tum puanları bu herif alıyor

2 sene önce radyoda menejeri Gs isterse qouresma gelmek ister anlaşma yakın demişti ve dün gibi hatırlıyorum burada futbol dehaları yaa çöp falan demişti. Aynısı babel e de yapılmıştı . Allah'a şükür o tayfanın salladığı gomis ndiaye falanı aldık da bu sefer ah vah etmiyoruz . Net bu adam kargaları 2 senedir şampiyon eden adam. Golu cenk atmadı bu attırdı

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bi ara az kalsın ölü Barosla bunu takas ediyorduk son anda yatmıştı.Şansımıza tüküreyim.

Biraz kulübü sahiplenmesiyle alakalı oynadığı pozitif oyun. Bize gelseydi bu şekilde oynayacak diye bişey yok.
Varsayimdan öte değil yazılanlar.

GSCimbom Mobile App

Biraz kulübü sahiplenmesiyle alakalı oynadığı pozitif oyun. Bize gelseydi bu şekilde oynayacak diye bişey yok.
Varsayimdan öte değil yazılanlar.

GSCimbom Mobile App

Bizim taraftar da oynatırdı bence.Ama çok disiplinsiz tabi Fatih hoca katlanabilir miydi onu bilemiyorum.

2 sene önce radyoda menejeri Gs isterse qouresma gelmek ister anlaşma yakın demişti ve dün gibi hatırlıyorum burada futbol dehaları yaa çöp falan demişti. Aynısı babel e de yapılmıştı . Allah'a şükür o tayfanın salladığı gomis ndiaye falanı aldık da bu sefer ah vah etmiyoruz . Net bu adam kargaları 2 senedir şampiyon eden adam. Golu cenk atmadı bu attırdı

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Q7ye çöp demek saçmaydi da Babelin bu kadar iyi olacagini kimse tahmin etmiyordu bence

Cevap: # Ricardo Quaresma

Gel

Gelsin akar sağdan sağdan.

BJK - FB playofflarin 5.haftasinda iki fenerliyi calimlayip orta yapip almeida'nin golünü hazirlamisti, o gol olmasa kadiköy'de beraberlik falan yetmezdi onu söylemek lazim. üzerinde duran bir hoca, onunla ilgilenen bir hoca, bonservissiz ve istekli bir quaresma herzaman is yapar.

Gelsin :ayatollah:

Bizde rahat oynardi..

Gelirse bir galon tiner cekerim.

Bu herif kafadan ariza olmasa o yetenek ile dünyanin en iyileri arasinda olurdu kariyeri boyunca. Ama mental olarak zayif iste.

Porto da kendini buldu yine, bizde görmek isterim sahsen öbür ismi gecen dangalaklar yerine.

İşte vizyoner futbolseverler

Bizim maçta ortasında top Semih'e çarpıp gol olmuştu ve fahişe gibi sevinmişti. O günden beri nefret ediyorum.

Geri
Üst Alt