- 9 Ocak 2014
- 33.619
- 10.612
- 623
İsterim bu karizma abimizi. Olabilitesi var.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Quaresma´nin ayak disi kabiliyeti, bu dünyada tektir zaten. Yani sasirtan bir assist degil. Makul bir ücrete, ve yillik 2 Milyon avroya alinmasindan sakinca görmüyorum. Ama takim yapisini ciddi anlamda tehdit eden bir yapisi var Q7´nin, onu motive edip bir hedefe kitlemek kolay olmaz.
Beşiktaş vermemişti bizde toparlar kendini diye. Şu an en verimli döneminde bizde bu kadar yükselemezdi. Babel bile eski günlerine döndü resmen.Bi ara az kalsın ölü Barosla bunu takas ediyorduk son anda yatmıştı.Şansımıza tüküreyim.
Beşiktaş vermemişti bizde toparlar kendini diye. Şu an en verimli döneminde bizde bu kadar yükselemezdi. Babel bile eski günlerine döndü resmen.
Biraz kulübü sahiplenmesiyle alakalı oynadığı pozitif oyun. Bize gelseydi bu şekilde oynayacak diye bişey yok.
Varsayimdan öte değil yazılanlar.
GSCimbom Mobile App
2 sene önce radyoda menejeri Gs isterse qouresma gelmek ister anlaşma yakın demişti ve dün gibi hatırlıyorum burada futbol dehaları yaa çöp falan demişti. Aynısı babel e de yapılmıştı . Allah'a şükür o tayfanın salladığı gomis ndiaye falanı aldık da bu sefer ah vah etmiyoruz . Net bu adam kargaları 2 senedir şampiyon eden adam. Golu cenk atmadı bu attırdı
SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Cevap: # Ricardo Quaresma
Gel
Gelsin akar sağdan sağdan.
BJK - FB playofflarin 5.haftasinda iki fenerliyi calimlayip orta yapip almeida'nin golünü hazirlamisti, o gol olmasa kadiköy'de beraberlik falan yetmezdi onu söylemek lazim. üzerinde duran bir hoca, onunla ilgilenen bir hoca, bonservissiz ve istekli bir quaresma herzaman is yapar.
Gelsin :ayatollah:
Bizde rahat oynardi..
Gelirse bir galon tiner cekerim.
Bu herif kafadan ariza olmasa o yetenek ile dünyanin en iyileri arasinda olurdu kariyeri boyunca. Ama mental olarak zayif iste.
Porto da kendini buldu yine, bizde görmek isterim sahsen öbür ismi gecen dangalaklar yerine.
Ben monaco maçı üzerinde değil bu adamı inter'den beri istiyorum. Hep takımda görmek istemişimdir, çok fantastik bir oyuncuİşte vizyoner futbolseverler