Rıdvan Dilmen: "Ben kendisine Fenerbahçe tarihini anlatan bir ansiklopedi yollayacağım"

Siyaset yapiyo ya her hafta hala sporprogrami olarak geciyo ama

bunların bu yayıncı olayına karşı çıkılmalıi arapları sevmem ama bunların amacı acun veya sarana ihaleyi aldırmak sonrasıda at koşturmak

yenildikleri maçta bile tek dertleri yayıncı kuruluş olmuş

EhLZgsjWoAAg_B5.jpg

Ne sacmaliyor bu yahu? katarlarida pis islerine bulastirma derdinde herhalde..yürüüüü...adamlar gercek is adami. seni benim takim ilgilendirmez pek.

Bu restleşme fenerin başına çok iş açacak iyi oldu

Onu da mi rahmetli islam cupinin masallari ile uyutuacak aceba ?

Fenerbahce Beinsports geriliminin son bulmasi iyi olmadi. Adamlar ahtapot gibi sarmislar heryeri, ele geciremedikleri, dis geciremedikleri herkese karsi büyük bir mücadele yürütüyorlar ve bu katarlilar yerli firma olmadiklari icin erisemediler.

Araplar bunlara iyicene kinlenip, bize bir sponsorluk atesleseydi keske.

Ulan tamam şu ihaleyide Saran'a verin, tff yayıncı kuruluş mhk hepsi sizin olsun la tamam. Ne ağladınız be.. Ali Koç FM'de durmadan kaybedip sonra editörle kendini kazandıran bir çocuk gibi. Yakında gs'ye sızıp teknik direktörü rıdvan dilmen, sportif direktörü rambo okan yapıp öyle deneyecek.

Ya s*kerim senide senin 3 kuruşluk Fenerbahçe'nin tarihinide, elin katarlısının çok umrundaydı 3 kuruşluk şikeci camianın tarihi. Tarihi boyunca sadece 1 kere CL gruplarından çıkabilen acınası bir camia ne tarih ama. 14 senedir dünyanın parasını harcayıp CL'ye katılamayan takımın tarihine s*kayım ben.

Eyy Raşit mi?

Gerçi konuya Cumhurbaşkanının Katara yardımıyla başlayan Rıdvanın olayı Eyy Raşit işe bitirmesi şaşırtmadı :berkan:

Geri
Üst Alt