Rıdvan Dilmen: "Ben kendisine Fenerbahçe tarihini anlatan bir ansiklopedi yollayacağım"

katar>fb ne yazık ki

fb boşa cabalıyor

Fasikül yeterli normalde ama iblis yaptikları şikeleri de yazacaksa meydan larousseyi gecer tabi !

Bu iblis tvden amigoluk yapacağına keşke tekrar fb nin başına geçse.. Hocam bir de öyle tokatlasa. Var bir hayalimiz.

Acayip saçmalamış öyle böyle değil. Herif öyle bir kaybetmiş ki kontrolü kendini kulübün temsilcisi zannediyor herhalde.

Bir de ulan hangi tarih? Balkan Kupası'nı falan mı anlatacaksın? Edirne'nin ötesinde esameniz okunmuyor, unutuyorlar herhalde bazen.

Fb amigoluğu yapmaya devam ha Rıdvan..

iPhone 6S Plus cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Acayip saçmalamış öyle böyle değil. Herif öyle bir kaybetmiş ki kontrolü kendini kulübün temsilcisi zannediyor herhalde.

Bir de ulan hangi tarih? Balkan Kupası'nı falan mı anlatacaksın? Edirne'nin ötesinde esameniz okunmuyor, unutuyorlar herhalde bazen.
İşin komik tarafı fenerdeki kariyeri oyuncu olarak sadece 99 maç, 7 maç da td olarak olarak görünüyor akabinde kıçına tekmeyi vurmuşlardı. Amigoluktan başka bir vasfı olmayan adamı futbol uleması, fb efsanesi diye pompalıyorlar.

Hangi tarih o rıdvan kardeş.

Olsa olsa her sayfada 6-0 6-0 6-0 yazan bir ansiklopedidir o

Hande Sümertaş rejiyi bilmez”​

“Hande Sümertaş kamera açısıyla, reji odasının ne olduğunu bile bilmiyor. Onun sadece spor içeriklerinin alımıyla ilgili bir görevi var. Bizim objektif olmama gibi bir durumumuz asla olamaz. Bir yandan da benim sunucuma, muhabirime günaşırı baskı yapamazsınız. Benim basın özgürlüğümü elimden almaya çalışıyorsunuz. Kişisel fikrim olarak maçların çoğu stadyumda oynanmıyor, medyada oynanıyor. Bence asıl problem bu. Gizli ajandaları, farklı hedefleri, algılarını ekrana yansıtmak yerine biz oturup futbol konuşuyoruz.

koskoca abd bile katarlılarla ugrasmak yerine cözüm yolu bulmuşken katarlıları karşınıza almayın

Ridvan madem bu kadar geriye gitti bunu da anlatsaydi dusman ordusuyla mac yapmayi tum turk takimlari reddederken ingilizlere sirin gozukmek icin sadece Fenerbahce mac yapti.

Ulan herseye cevabi var bu dengesizin. Ansiklopedi gönderecekmis. Raşit seni satin alir biblo olarak kullanir ne anlatiyon sen

Senin tarihini yesinler be hahahaha şeytan

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

saran
acur
şahenk
yayıncı kuruluş olarak bunlardan birini mi atamaya çalısıyorlar napıyorlar aylardır anlamadım

Geri
Üst Alt