Rıdvan Dilmen: "Marcao'ya 2 sarı kartı vermeyen kişiye FİFA hakemliği vermem"

Sonra bana şeytan diyorlar diye ağlıyorsun ulan

Korkak şeytan. Cumhurbaşkanını sevebilirsin tamam da olayın cumhurbaşkanıyla ne ilgisi var, iki de bir cbaşkanını kullanıyosun. Bi yerlere mesaj vererek sizdenim diyerek tehdit etmek korkaklıktır şeytanlıktır.

Erman buna şeytan demiş ağzından salyalar akıtıyordu dün, şeytansın lan işte ne kasıyosun.

Şeytan bu sene yemin etmiş şikecileri şampiyon yapacak ama Allahında bir bildiği vardır

Luyindama yı ve Ahmeti şeytan da görüyordur. Maksat Fener maçında Marcao ya kart gördürüp oyundan düşürmek yada attırmak.

Böyle beklemiyordun sanırım

Bunca hengameden sonra fenere sıra geldi rahat rahat şampiyon oluruz zannediyordun

Şeytanın akıl aldığı adamlardansın, şeytan demek az sana

Öbür arkadaşla yarın görüşeceğiz. Bana şeytan diyemezsiniz. Benim nüfus kağıdım var. Sen bugün hakemi eleştirdin mi? Eleştirebilirsin ama TFF'de çalışmayacaksın o zaman Ersin Düzen. Sen Nihat Özdemir'in danışmanısın. Hem hakemlere çakıp hem de 2 senedir TFF çalışanısın. Sen hayırdır ey Ersin Düzen? Sizin neler çevirdiğinizi yarın burada açıklayacağım. Bu ülkenin devlet başkanına hakaret mi etmemişsiniz, terörist başına övgü mü yapmamışsınız...'' ifadelerini kullandı.

terörist başına övgü dediği de ersin düzen'in türkçe olimpiyatlarında sunuculuk yapması! oraya girersen sen zararlı çıkarsın rıdvan. o olimpiyatlara başta uğruna canını vermek istediğin adam olmak üzere bütün akp güruhu tam kadro katılmıştı :asd:

Kafayı yemiş iyice siyaseti arkasına almış millete çakıyor sen spor yorumcusu musun Fenerbahçe sportif direktörümü derler adama birde Erman hariç herkesi mahkemeye verecekmiş Erman'dan niye korkuyon 😂

Memlekette herkes terörist! Biri diğerini eleştirirken "terörist" diyor.

Ntv Spor'un efsane olduğu yıllarda bir ara severek takip ederdim o zaman tarafsız gelirdi gözüme yıllar ilerledikçe saçma sapan yorumlar yapan sıradan bir adam haline dönüştü ...

Geri
Üst Alt