Rıdvan Dilmen: "Sergen, 'Dönüşü yok artık bu sürecin ve çalışmayacağım' dedi!"

sergen kendisi adına doğru hamle yapmış. Kariyerinin en zirve noktasında. Okan mesela geçen sene bıraksa aynı durumdaydı, bu sene küme düşme yarışına soktu takımı, piyasası düştü

hamza 2015'te 3 kupa aldı, sonra ne hale geldi. Sergen düzgün bütçe yoksa ben yokum diyor. Rezil olmak istemiyor adam

buna ersun'u da ekleyebiliriz. 2014 şampiyonluğu sonrası kovulmasa belki de ertesi yıl kötü gidecekti, kariyeri düşüşe geçecekti. O şampiyonluk sayesinde 2 defa dolgun maaşla ts ve berbat ts dönemlerine rağmen yoğun istekle tekrar fb yaptı

bazen doğru anlarda ayrılmak gerekir. Pep 2012'de bu işin daha fazla gitmeyeceğini anladı ve efsane olarak ayrıldı. Camianın evladıyım diye duygusal davranıp devam etse dip yapacaktı ve şimdi olduğu yerde olmayacaktı belki

Sergen iyi pokercidir. El'i acik, gordum demis resmen. Sonraki hamleyi bekliyoruz.

Kötü oldu bu. FB'lilerin 10 sene Aziz Ersun'u yollamasaydı şimdi şöyle olurduk böyle olurduk demesi gibi bi 10 sene de bunlar kafamızı ütüler artık.

Milli takıma mı çağrıldı acaba?

Sergen akıllı adam. Bjk bu sene CLde de mücadele edecek. Güçlü, geniş kadro lazım. Daha nitelikli kadrolarla Fatih Terim bile sallandı CL ve ligi beraber götürürken. E bjk'de de bu kadroyu kurabilecek sermaye yok. Takımın en kilit oyuncuları ghezzal, rosier, aboubakar kiralıktı, buradan sadece rosier'i alabilirler o da belki. atiba da emeklilik modunu açtı. Adı gibi biliyor CL'de averaj takımı olacağını, ligde de çuvallayacagini. Bu şartlar altında bir şekilde sergen'i ikna etseler bile bu birliktelik fazla uzun sürmez en ufak bir sendelemede ipler kopar.
Aynısını yazacaktım, brnce CL de elek olacağını biliyor ve kaçıyor, bu kadro ile hemen her maç en az 5 yer, ne Rossier ne Ghezzal gelmeyecek gibi, Abu da gitti işleri çok zor

Bu yönetimle anlasamadılar durumu tamamiyle yalan bence.
Sergen bu akıllı adam, seneye elinde nasıl bir kadro ile mücadele edeceginin ve kac kulvarda gideceğinin farkında. Işler yolunda gitmediği an da fatura kendisine kesilecek.

+Sergen hic bir zaman uzun yolculuk adamı olmadı, 1 sene keyfini aldı başka dallara yönelir sıkılır ciddiyetini kaybeder. Futbol tarihinde ki en degisik karakter ve zeka olabilir.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bugün Beşiktaş taraftarı 12'de Sergen Yalçın'ın evinin önünde mi ne toplanacaklarmış. Bakalım neler olacak?! Öyle ya da böyle 2 günde tüm rakiplerin önüne geçtik. Bizim başkanımız da yönetimimiz de teknik direktörümüz de belli. Fatih Hoca'nın yardımcıları belli değil bir tek. Onlar da belli olur birkaç güne. Beşiktaş'ta yönetim var teknik adam yok henüz. Fenerbahçe'de yönetim belli olsa da fiilen belli değil çünkü daha seçim olmadı ve teknik ekip belli değil. Onların biz seçimi yapıp hoca ile devam etmeden 15-20 gün önce tüm sorunları çözmeleri gerekiyordu ama kendi ayaklarına sıktılar. Çok iyi oldu çok. Şu anda en hazır takım Trabzonspor gibi duruyor.

Sergen cakalin teki nerde 1 sezondan fazla kalmis bakti rosie yok ghezall yok para yok ne kariyerimi mahvedicem zirvede birakirim dedi pislik cikardi

Akillica su bjk kadrosuyla lige anca yilmaz vural baslar kume dusmeye oynarlar

İnşaşşah doğru haberdir. Gerçi her türlü güzel bir haber olmuş. Yalansa da şeytana gömeriz.

Kariyeri için en mantıklısını yapmış. 35 m TL istiyor vs diye yönetim para üzerinden bilerek haberler çıkartınca ona da bozulmuştur bence mevzu para değil çünkü

Şenolda daha iyi Milli takım hocalığı yapar bjk ise ilk 10 girmeye oynar.

Kariyeri için en mantıklısını yapmış. 35 m TL istiyor vs diye yönetim para üzerinden bilerek haberler çıkartınca ona da bozulmuştur bence mevzu para değil çünkü
Evet mevzu para olsa 20 milyondan 3 yıllık sözleşme istiyorum der geçerdi.

Geri
Üst Alt