Rıdvan Dilmen: "Sergen, 'Dönüşü yok artık bu sürecin ve çalışmayacağım' dedi!"

tam bir şeytan fenere gitsin diye yol yapıyor umarım gider de..

Tipik Sergen Yalçın hareketi çalıştırdığı tüm takımlarda başarılı olup çabuk sıkılıyor ve hemen bırakıyor biraz ayran gönüllü kendisini Şenol Güneş'in yerine milli takıma bekleriz çakma filozoftan daha iyi oynatacağı kesin ulan teknik direktörsüz çıksak 1 puan alırdık be 3 maçta tek gol zor attık

Yönetimle aram bozulunca astrolojiye sarmışımdır :(
IMG_20210622_102121.webp

Yönetim teklifini arttirsin diye rıdvanı keklemis de olabilir.

Taraftarı galeyana getirmek istiyor. Bunun için de kankisi Rıdvan’ı kullanmış ki zaten gazetelerde taraftarlar Sergen Yalçın’ın evine gidecek haberleri yapılmaya başlanmış bile. Amaca ulaşılmış.

Anlaşırlar 3 güne.

Yaptığın kötü esprilerden sonra utanır mısın?
Kime göre neye göre? Ayrıca ben kötü espri yapmıyorum. Mizahh konusunda paylaştıklarım onları onayladığım anlamına gelmez. Sen bile anlamadıysan hocam; ne diyeyim ben artık.

Kime göre neye göre? Ayrıca ben kötü espri yapmıyorum. Mizahh konusunda paylaştıklarım onları onayladığım anlamına gelmez. Sen bile anlamadıysan hocam; ne diyeyim ben artık.

Mizah konusunda onaylamadığın(onaylamadığına göre beğenmediğin diye düşünmekte bir beis olmaz sanırım) şeyleri paylaşmaktan utanıyor musun peki? Bir şefin kendi beğenmediği yemeği müşterisine sunması hoş olmaz diye düşünmekteyim.

A açıkçası bu saatten sonra sergen'in kargalar'da kalmasını isterim.

Yönetimle papaz olmuş durumda.
En ufak pürüzde bir birlerine cephe alacaklar ve sürekli bir kaos ortamı oluşacak.

Bahsedildiği gibi 35 milyonluk sözleşme imzalarsa eğer Ahmet bey kovmaya da cesaret edemez.

Yani sezonu sürekli kaos içinde götürürler.

Ayrıca Sergen hakem kayirmalarina alıştığı için taktik filan da çok uğraşmazda artık.

Ayrıca bu kargalar oyuncu konusunda hep isabetli atış yapıyorlar.
Şimdi birde Sergen yerine iyi bir hoca denk getirirlerse kötü olur

Sergen'in kalması daha keyifli olur.

Fenerbahçeye giderse başarılı olma ihtimali var. Eksikleri olsa da çok alakasız oyunculardan verim almasını bilen, oyunu takımın eksiklerini ön görerek kurabilen bir hoca. Ben şahsen Şenolün yerine milli takıma gitsin isterim.

Daha geçen sezon başında takışmıştı yönetimle. PAOK öncesi-sonrası. Son dk. gelen oyuncular tutunca halı altına süpürüldü mevzu. Zar attın düşeş geldi. Bu sezon geleceğinin garantisi var mı? Yönetim de kendine göre haklı. Sergen transferi değildi şampiyon yapan adamlar. Kalsın ve kendi transferlerini yapsın görelim bakalım ne olacak. Yaptığın saçma sapan açıklamalardan belli. Futbol izlemiyorsun, futbolu sevmiyorsun. Neyine senin transfer?

Keşke sergen fenere gitse kesinlikle abartılan bir isim geçen sene ghezzal şansına iyi transfer çıktı eğer ghezzal olmasa en fazla 3-4 arası olurlardı öte yandan olurda bjk ile tekrar anlaşırsa uzun süreli bir birliktelik olmaz bu ünal aysalın eleman söyleminden sonraki ft ünal aysal ilişkisi gibi olur

A açıkçası bu saatten sonra sergen'in kargalar'da kalmasını isterim.

Yönetimle papaz olmuş durumda.
En ufak pürüzde bir birlerine cephe alacaklar ve sürekli bir kaos ortamı oluşacak.

Bahsedildiği gibi 35 milyonluk sözleşme imzalarsa eğer Ahmet bey kovmaya da cesaret edemez.

Yani sezonu sürekli kaos içinde götürürler.

Ayrıca Sergen hakem kayirmalarina alıştığı için taktik filan da çok uğraşmazda artık.

Ayrıca bu kargalar oyuncu konusunda hep isabetli atış yapıyorlar.
Şimdi birde Sergen yerine iyi bir hoca denk getirirlerse kötü olur

Sergen'in kalması daha keyifli olur.

Sergen'den daha iyisini bulamazlar. Geçen yıl Sergen'i gönderip Rıza'yı getireceklerdi. Bunların vizyonu Rıza'yı getirmek kadar daha fazlası değil.

ölcem gülmekten

Bugün son bir görüşme daha olacak zaten. Ondan da bir sonuç çıkmaz gibi duruyor. Ertuğrul Sağlam boşta. Oraya yönelebilir bu çapsızlar. Plase Rıza Çalımbay. Ama Rıza Hoca Sivas'ta kalmalı bence çünkü kafası rahat şu anda orada ve Konferans Ligi'nde geçen sene Avrupa Ligi'nde oynadıkları gibi oynarlarsa iyi yerlere gelebilirler. Ülke puanı adına Sivasspor'un da Trabzonspor'un da iyi işler yapması gerekiyor. Hatta Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin bile iyi işler yapması gerekiyor ama şu anda biz ne dersek diyelim Beşiktaş'ın yapacağı en iyi şey üçüncü olup Avrupa Ligi'nde devam etmek olur. O da Sergen Yalçın kalırsa. Diğer türlü hezimet üstüne hezimet. Bu da Beşiktaş'tan haz etmeyen bizler için güzel doşşashk muhabbeti olur ama ülke futbolu berbat halde ve bu böyle giderse dalga geçecek bir takım bile bulamayabiliriz 1-2 sene sonra.

Geri
Üst Alt