Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bazı insanlar için özgürlüğün bukadarı gerçekten fazla. nerede nezaman ne konuşacağını ne soracağını bilmeyen canlıların tekbir yerde toplanıp denetim altından tutulması gerekirken kontrol edilmedikleri gibi sosyal hayata salınıp üstüne birde bu tip mesleklerden para kazanmaları forum tabiriyle skandal.
Ulan hıyar herif, nerede o acımasızca eleştirenler?? Taraftar içinde daha eleştireni görmedim, ne acımasızlığı. Resmen kasıtlı yapıyor, hocamız gereken cevabı vermiş. STSL şampiyonluğu ile bütün bu gazeteci müsvettelerini g.t edecektir.
Üzüldüm la görünce, adam kisa zamanda 2 kupa kazanmis paramparca olan bir camia'da, su sorduklari soruya bak.
Bu hiyar agasi Serhat Ulueren'in yaninda calisan bir elemanin serefsiz olmasi kadar dogal birsey yok. Ulan genc falan da degil adam neredeyse 60 yasina gelmis su sordugunun ne kadar yersiz ve gereksiz birsey oldugunu düsünemeyecek kadar gerizekali misin sen arkadas?
Rikerink cevirip koymus cocugu. Bu suleyman rodop denen adamin ilk vukuati da degil sonuncusu da olmayacak. Boyle kil kurdu herifleri yasaklayacaksin cikip tvlerinden aglasinlar sonra.
Ulan edep sinirlarina resmen sigmayacak bir davranis yahu. Yetersizse yetersiz yumusak heeifler hersey cv midir. Kupa sonunda genc cocuklarin hocaya sarilmasi o mutluluk hic bir kareye sigmaz. Oyuncuya genc cocuklara deger veren bir hoca geldi kuluplerden birinin basina ve bu terimden sonra ilk olacak diye bakan yok
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.