Riekerink'i Destekleyenler Ortaya Çıksın!

Riekerinkçi, Terimci diye bir şey yoktur. Bunlar işin geyiği. Hepimiz Galatasaraylıyız. Başarıya ulaştıran ister Riekerink olsun, ister Terim. Şahsen benim için farketmez. Ama adam daha göreve başlamadan sallamak doğru değil. Siz şimdiden zaten gardınızı almışsınız. Utanmasanız adamın başarısız olması için dua edeceksiniz. O yüzden ne desek boş.

bak kalbimle dua ediyorum inş çok başarılı olur, burda benimle sabahlara kadar dalga geçilir lakin, dünyanın hiçbir yerinde böyle bir risk alınmaz hiçbir tecrübesi olmayan, ne yapıcağını bilmediğin adamı Galatasaray tdsi yapıyorlar kimseden ses çıkmıyor sonra bu taraftar kendini vizyonlu sanıyor

evet öyleyiz 3 ay sonra burda futbol değil sinema konuşulduğunda yine görüşelim
Tek çareyi Terim olarak görmeyi bırakdığınız gün Galatasaray gelecek adına büyük bir adım atmış olacaktır.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Size kim uefa kupasi sevinci yasatti, size kim sikecilerin sahasinda kupa kaldirma sevincini yasatti, takimi kim 2010'daki rezil sezon sonra herseyi duzeltti, kim tarihe adini yazdirdi, kim turkiye'nin en iyi teknik direktoru?

Oyle geyik yapiyonuz tamamda bazilari varki bunlari gormezden geliyor, gozunuze dursun ne diyelim, size riekerink gibi teknik direktor layik ozaman.

Tek çareyi Terim olarak görmeyi bırakdığınız gün Galatasaray gelecek adına büyük bir adım atmış olacaktır.

sen de kazanılan 20 şampiyonluğun 6 sının onunla ve yine bilmem kaç tanesinin onun kurduğu kadrolarla olduğunu bilsen iyi olur.Avrupa başarılarını saymıyorum. Ferguson M. United için ne ise Fatih Terim Galatasaray için odur.Elin İngilizi bir adamı evet bir adamı 20 yıl td yapıyor onlar bu yüzden vizyonlu planlı programlı oluyor, biz Terim'i aynı şekilde isteyince Tek Çare Terimçi olmakla aşağılanıyoruz

Size kim uefa kupasi sevinci yasatti, size kim sikecilerin sahasinda kupa kaldirma sevincini yasatti, takimi kim 2010'daki rezil sezon sonra herseyi duzeltti, kim tarihe adini yazdirdi, kim turkiye'nin en iyi teknik direktoru?

Oyle geyik yapiyonuz tamamda bazilari varki bunlari gormezden geliyor, gozunuze dursun ne diyelim, size riekerink gibi teknik direktor layik ozaman.

İyi güzel diyonda koca takımıda bir kişiye endekslemekte doğru değil.Her sıkıştığımızda fatih terim adam bu dünyadan göçüp gitse takımın kapısına kilit vuralım.Nasıl olsa ondan başka kurtaracak kimse yok.

İyi güzel diyonda koca takımıda bir kişiye endekslemekte doğru değil.Her sıkıştığımızda fatih terim adam bu dünyadan göçüp gitse takımın kapısına kilit vuralım.Nasıl olsa ondan başka kurtaracak kimse yok.

Alex Ferguson 27 yıl M. united'ta td lik yaptı bu nasıl oluyor?

Bu kadronun başına Mourinho'yu getirsen değişen bi şey olmazdı.O yüzden Riererink mevcut şartlarda doğru karardır.

Haklisin bir kisiye endekslenmek dogru degil ama son yillara bi bak, bir göz at, getirilen teknik direktorler ve alinanlar sonuclar sana guven veriyor mu?

Bunlarin getirecegi iyi bir teknik direktor olmadigina gore, su an icin terim en iyi secenek ama beceremediler napacan... Riekerink ile yola devam etmek buyuk risk almak demek, adam hayatinda A takimda calistirmamis, tamam bir proje diyelim, uzun vadeli diyelim de, adam linnes varken semih'i sag bekte oynatti, sinan sakatliktan donunce bile ilk maclarda 5-10dk oynatti, fenerbahce super kupa macindaki oyuncu degisikliklerine bak sadece.

Iyi oyuncular alinmassa riekerink devre arasinda alt yapiya yollanir... Umarim yanilirim.

Son düzenleme:
sen de kazanılan 20 şampiyonluğun 6 sının onunla ve yine bilmem kaç tanesinin onun kurduğu kadrolarla olduğunu bilsen iyi olur.Avrupa başarılarını saymıyorum. Ferguson M. United için ne ise Fatih Terim Galatasaray için odur.Elin İngilizi bir adamı evet bir adamı 20 yıl td yapıyor onlar bu yüzden vizyonlu planlı programlı oluyor, biz Terim'i aynı şekilde isteyince Tek Çare Terimçi olmakla aşağılanıyoruz

Ben Terimi asla inkar etmedim, burada basarilari hakkinda da hic bir kötü laf etmedim daha. Ister seversin ister sevmezsin bu adamin Türkiyenin acik ara en basarili teknik direktörü.

Eh 20 sene kaliyorsa, Teirm de kalsaydi 2000 yilinda o zaman. Kupayi alinca hemen bavulunu toplayip gitti Avrupa'ya. Eminim ki kulüp gitmesini istememistir, kalsaydi o zaman. Ayrica Ferguson cok ucuk bir örnek. Ferguson dan baska kim var ki o kadar uzun bir kulübün basinda kalan? Wenger var ama onun da durumu belli, 12 senedir sampiyonluk göremiyor. Kimseyi asaladigim yok, sadece sizin bu düsüncenizi paylasmiyorum. Ben de Terimi cok seviyordum, ki hala seviyorum ona cok kirgin olsam da. Ama bazilari resmen tapiyorlar, siyasete gidecek konu ne yazik ki ama sonra da soruyorlar ülkede niye biat ediliyor diye. Millet böyle biata müsait olursa birine taparsa normal yani.

Burda aleni şekilde Fatih hocaya laf eden yok taktik bilmiyor yok bilmem ne diyen ileri zekalı Riekerinkçiler ortaya çıksın, çıksın ki bu adamların nasıl futbol cahili olduklarını bilelim buyrun cesaretli olanlarınız Riekerink başarılı olucak diyenler hadi gelin

bir terimcisin herhalde?
bir iht. farkedecegin uzere ne anlatmaya calistigin anlasilmiyor

nitekim ancak bir terimci
aklindaki bir seyi paylasmaya yeltendigi vakid sunumu giris-gelisme-sonuc duzeneginde tertipleyip ortaya mantikli bir soylem koymaktan aciz olabilir..

kisaca terimci zekasini desifre ettigin icin tesekkur ediyoruz.

su an baska opsiyon yok
terim askiyla sacmalamaktan vazgeciniz
hem terim buyuk cimbomluysa ve bir takimin tdsi varken gorusulmeye karsiysa, milli takimda o kadar parayi birakip istifa eder ve yonetime beni alin der
istifa etmedigine gore bu herifin keyfini bekleyecek halimiz yok

bak kalbimle dua ediyorum inş çok başarılı olur, burda benimle sabahlara kadar dalga geçilir lakin, dünyanın hiçbir yerinde böyle bir risk alınmaz hiçbir tecrübesi olmayan, ne yapıcağını bilmediğin adamı Galatasaray tdsi yapıyorlar kimseden ses çıkmıyor sonra bu taraftar kendini vizyonlu sanıyor

Dünyanın hiçbir yerinde böyle risk alınmaz demişsin ama benzer çok örnek var. Tecrübesiz olmak başarısız olur anlamına gelmiyor. André Villas-Boas, Mourinho, Diego Simeone bunların da tecrübesi yoktu ama çok önemli başarılar kazandılar.

Ayrıca tecrübeli, kariyerli birçok teknik adam geldi bu ülkeye. Sonuç hüsran.

Edit: Ben de André Villas-Boas, Pellegrini, Laurent Blanc gibi isimler gelsin, teknik direktörümüz olsun isterim. Ama çapsızlar getiremedi böyle bir teknik direktör. Yani yapacak bir şey yok. Bir kumar oynadılar ve umarım tutar. Çünkü aksi takdirde biz iyi günler beklemiyor. O yüzden tek çare Riekerink'in başarılı olmasını dilemek.

Haklisin bir kisiye endekslenmek dogru degil ama son yillara bi bak, bir göz at, getirilen teknik direktorler ve alinanlar sonuclar sana guven veriyor mu?

Bunlarin getirecegi iyi bir teknik direktor olmadigina gore, su an icin terim en iyi secenek ama beceremediler napacan... Riekerink ile yola devam etmek buyuk risk almak demek, adam hayatinda A takimda calistirmamis, tamam bir proje diyelim, uzun vadeli diyelim de, adam linnes varken semih'i sag bekte oynatti, sinan sakatliktan donunce bile ilk maclarda 5-10dk oynatti, fenerbahce super kupa macindaki oyuncu degisikliklerine bak sadece.

Iyi oyuncular alinmassa riekerink devre arasinda alt yapiya yollanir... Umarim yanilirim.

Araya girmek zorundayim, 2002-03 de AA Gent, 2003-05 de Emmen de hocalik yapti A takimda.

Dünyanın hiçbir yerinde böyle risk alınmaz demişsin ama benzer çok örnek var. Tecrübesiz olmak başarısız olur anlamına gelmiyor. André Villas-Boas, Mourinho, Diego Simeone bunların da tecrübesi yoktu ama çok önemli başarılar kazandılar.

Ayrıca tecrübeli, kariyerli birçok teknik adam geldi bu ülkeye. Sonuç hüsran.

Edit: Ben de André Villas-Boas, Pellegrini, Laurent Blanc gibi isimler gelsin, teknik direktörümüz olsun isterim. Ama çapsızlar getiremedi böyle bir teknik direktör. Yani yapacak bir şey yok. Bir kumar oynadılar ve umarım tutar. Çünkü aksi takdirde biz iyi günler beklemiyor. O yüzden tek çare Riekerink'in başarılı olmasını dilemek.

o saydığın isimlerin hiçbiri böyle gelmedi en 3-4 sene yardımcı tdlik yaptılar bu adam 6 ay önce cocuklarla oynuyordu

terimciler derin elem ve keder içindeler ama kendileri de biliyorlarki ftor paranın olduğu yerde vardır,formaya ruhunu primler varsa verir.

Terimciler ya da @Burak Erdem kardeşimin deyimi ile "Terimperestler" son zamanlarda nedense çok tedirgin.

Patlamaya hazır volkan gibiler.

Neden ısrarla bu ayrışma yapılıyor ki?Önemli olan Galatasaray'ımızın başarısı.Terim olmuş,Mancini olmuş,Riekerink olmuş önemli değil.Terim'i sevenler de Galatasaray için seviyor.

Neden ısrarla bu ayrışma yapılıyor ki?Önemli olan Galatasaray'ımızın başarısı.Terim olmuş,Mancini olmuş,Riekerink olmuş önemli değil.Terim'i sevenler de Galatasaray için seviyor.

kendileri de biliyorki Terim gelse Galatasaray yine cok başarılı olucak sanki adam benim babam ondan dolayı bir menfaatim var öyle istiyorum

Geri
Üst Alt