- 20 Haziran 2011
- 57.700
- 63.053
- 4.533
Bizim makaramız ile harman ettiğimiz ciddiyeti Sarper göremiyor ki Kamil.Kamil'in ciddi konuşması Makara zaten Sarper.
Terim gibi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizim makaramız ile harman ettiğimiz ciddiyeti Sarper göremiyor ki Kamil.Kamil'in ciddi konuşması Makara zaten Sarper.
Terim gibi.
Bizim makaramız ile harman ettiğimiz ciddiyeti Sarper göremiyor ki Kamil.
Terim gelmese de bu ülkede bir sistem yaratmak çok çok zor.Terim göçüp giderse ne yapılacak,bu laf pekala herkes için kullanılabilir,elimizde imkan varken,bize başarı getireceğini düşünüyorsak neden faydalanmayalım ki?Terim'i istememenin sebebi 'Terim yokken ne yapacağız?' olamaz bence o yüzden.
Dursun'u savunduğum için aramız biraz açılmış,anladım maalesef.Düzelteceğim bunu.
Bizim makaramız ile harman ettiğimiz ciddiyeti Sarper göremiyor ki Kamil.
Bizim aramız açılmaz kanka. No problem
Bir süre Dursuna Maruz kalınca böyle oldu. Normal karşılamak lazım kamil.
Muslerayı satıp Volkanı alıyormuşuz kaleye. Nedir yorumun.
Tek neden degil.
Bizim basamizdayken TFF'ye Demirörene falan demedigini birakmayip ertesi sezon kosa kosa oraya gitmesi ve Demirören altinda calismasi beni cok kirdi. Ayrilis sürecinde Aysal ne kadar sucluysa Terim de en az o kadar sucludur. Yok birileri memnun olacak diye imza atmam demesi, Aslolan Galatasaray demesi, Fatih Terim adaletin oldugu yerdedir demesi vs.
Nasil Arda'ya cekip gitmesinden sonra kirginsam kizginsam aynisi Terim icinde gecerli iki olayin birbiriyle alakasi olmasada.
Tek neden degil.
Bizim basamizdayken TFF'ye Demirörene falan demedigini birakmayip ertesi sezon kosa kosa oraya gitmesi ve Demirören altinda calismasi beni cok kirdi. Ayrilis sürecinde Aysal ne kadar sucluysa Terim de en az o kadar sucludur. Yok birileri memnun olacak diye imza atmam demesi, Aslolan Galatasaray demesi, Fatih Terim adaletin oldugu yerdedir demesi vs.
Nasil Arda'ya cekip gitmesinden sonra kirginsam kizginsam aynisi Terim icinde gecerli iki olayin birbiriyle alakasi olmasada.