Riekerink'i Destekleyenler Ortaya Çıksın!

Terim gelmese de bu ülkede bir sistem yaratmak çok çok zor.Terim göçüp giderse ne yapılacak,bu laf pekala herkes için kullanılabilir,elimizde imkan varken,bize başarı getireceğini düşünüyorsak neden faydalanmayalım ki?Terim'i istememenin sebebi 'Terim yokken ne yapacağız?' olamaz bence o yüzden.

Tek neden degil.

Bizim basamizdayken TFF'ye Demirörene falan demedigini birakmayip ertesi sezon kosa kosa oraya gitmesi ve Demirören altinda calismasi beni cok kirdi. Ayrilis sürecinde Aysal ne kadar sucluysa Terim de en az o kadar sucludur. Yok birileri memnun olacak diye imza atmam demesi, Aslolan Galatasaray demesi, Fatih Terim adaletin oldugu yerdedir demesi vs.

Nasil Arda'ya cekip gitmesinden sonra kirginsam kizginsam aynisi Terim icinde gecerli iki olayin birbiriyle alakasi olmasada.

Tek neden degil.

Bizim basamizdayken TFF'ye Demirörene falan demedigini birakmayip ertesi sezon kosa kosa oraya gitmesi ve Demirören altinda calismasi beni cok kirdi. Ayrilis sürecinde Aysal ne kadar sucluysa Terim de en az o kadar sucludur. Yok birileri memnun olacak diye imza atmam demesi, Aslolan Galatasaray demesi, Fatih Terim adaletin oldugu yerdedir demesi vs.

Nasil Arda'ya cekip gitmesinden sonra kirginsam kizginsam aynisi Terim icinde gecerli iki olayin birbiriyle alakasi olmasada.

Senin görüşündür,saygı duyarım ki,son 1-1,5 seneye kadar ben de senle aynı görüşteydim.Hatta çok ağır eleştirdiğim,parator dediğim,avatarı para-Fatih Terim yaptığım da oldu.Ancak vazgeçilemeyen eski sevgili gibi işte,ne kadar kızsan da sövsen de olmuyor,eksik kalıyor sürekli bir şeyler.Şunu da söylemeliyim,o yedek kulübesine Terim kadar yakışan başka adam da görmedim şu ana kadar.Artık barışma vakti geldi,gelsin de tekrardan eşe dosta gösterelim Aslan'ın gücünü.

Tek neden degil.

Aysal´a neden hic kirgin degilsin ?

Burada biz dedik Riekerinkle olmaz. Adam hayatında hocalık yapmamış. O gün utanmadılar sözde vizyonlular. Bugun de utanmazlar ya neyse

riekerinki destekleyenlerdenim

hocam öl dese ölürüz. her zaman arkasındayız

HOCAMM :(

Geri
Üst Alt