Ali Gece
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2015
- 23.390
- 11.687
- 1.723
2002de de bunu dusunenler olmustu muhakkak
2011de görmedin mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2002de de bunu dusunenler olmustu muhakkak
o saydığın isimlerin hiçbiri böyle gelmedi en 3-4 sene yardımcı tdlik yaptılar bu adam 6 ay önce cocuklarla oynuyordu
Rikerink ile Terim başarısızlığı arasında hiçbir fark yok. Galatasaray başarısız olunca kişiler üzerinden prim yapmaya çalışmak haince, kalleşçe bir yaklaşım.Burda aleni şekilde Fatih hocaya laf eden yok taktik bilmiyor yok bilmem ne diyen ileri zekalı Riekerinkçiler ortaya çıksın, çıksın ki bu adamların nasıl futbol cahili olduklarını bilelim buyrun cesaretli olanlarınız Riekerink başarılı olucak diyenler hadi gelin
Ali, tepkini anliyorum ama kendini ifade etmek icin sacmalamaya da gerek yok.
Riekerink in kariyerine bir goz at derim:
[TABLE="class: toccolours vatop infobox, width: 270"]
[TR]
[TD="bgcolor: #B0C4DE, colspan: 3, align: center"]Getrainde clubs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="colspan: 3"]
[/TD]
[TD="align: left"]1995–2000
2000-2002
2002–2003
2003–2005
2005–2006
2006–2007
2007–2011
2011–2014
2014–2015
2015–2016
2016–
[/TD]
[TD="align: left"]AFC Ajax (alt yapi)
Jong Ajax
AA Gent
FC Emmen
FC Porto (yardimci hoca)
Metallurg Donetsk (yardimci hoca)
Ajax (Alt yapi sorumlusu)
China -20
China -16
Galatasaray SK (Hoofd Opleidingen)
Galatasaray SK
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
kendileri de biliyorki Terim gelse Galatasaray yine cok başarılı olucak sanki adam benim babam ondan dolayı bir menfaatim var öyle istiyorum
tamam keske siz haklı çıkın ama bu adam 2017yi göremez geçen sene aynısını hamza için yazmıstım ki öyle oldu
Dursunu dillemesen bu postıuna katılmakta beis görmezdim emin ol.
Can vazgeçirdi beni,tekrardan Anti-Dursuncu oldum.
Ben diyince niye vazgeçmedin ?
Neden ısrarla bu ayrışma yapılıyor ki?Önemli olan Galatasaray'ımızın başarısı.Terim olmuş,Mancini olmuş,Riekerink olmuş önemli değil.Terim'i sevenler de Galatasaray için seviyor.
Ben diyince niye vazgeçmedin ?
Sen makara yapıyorsun,o adam ciddi konuşuyor.
Kendileri kasiniyor. Ben de pek merakli degilim ama her zaman Terimin tek care olarak görülmesine karsiyim. Bu adam birgün futbolu birakacak, veya göcüp gidecek o zaman ne yapacagiz. Herkes sistem istiyor ama Terim ile bunun mümkünü yok gibi.
Terim gelmese de bu ülkede bir sistem yaratmak çok çok zor.Terim göçüp giderse ne yapılacak,bu laf pekala herkes için kullanılabilir,elimizde imkan varken,bize başarı getireceğini düşünüyorsak neden faydalanmayalım ki?Terim'i istememenin sebebi 'Terim yokken ne yapacağız?' olamaz bence o yüzden.
Kamil'in ciddi konuşması Makara zaten Sarper.
Terim gibi.