Riera ile Yollar Ayrıldı İddiası!

Amrabat sakat Bruma ve Dany var ilk yollanan Riera bu yönetim tam basiretsiz.

Eboue dururken Riera yi yollamamizda ilginc.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Amrabat sakat Bruma ve Dany var ilk yollanan Riera bu yönetim tam basiretsiz.

Yönetime sallamak icin sürekli neden arayan ortaligi karistirmak isteyen liseli.

Ha simdi gitmis ha en sona gitmis, sonucta gidecek. Sacmalamasak diyecem de sen sacmalamiyorsun, yönetime sallamak icin neden ariyorsun dedigim gibi.

Elin yabancisi paralari alacagini Fatih Terim alsin ve Sneijder yerine Batalla gelsin dimi

Yönetime sallamak icin sürekli neden arayan ortaligi karistirmak isteyen liseli.

Ha simdi gitmis ha en sona gitmis, sonucta gidecek. Sacmalamasak diyecem de sen sacmalamiyorsun, yönetime sallamak icin neden ariyorsun dedigim gibi.

Elin yabancisi paralari alacagini Fatih Terim alsin ve Batalla yerine Sneijder gelsin dimi

Ters yazdın lan :D

Elin yabancisi paralari alacagini Fatih Terim alsin ve Batalla yerine Sneijder gelsin dimi

30_d.jpg

Ahaha :D Begeniyorum ya Oguzhan'in cevaplarini :D Gecende liseli diye .gif paylasmisti :D

Ama fikrim net.

Bruma'nın da sözleşmesi dondurulsa ve ya bi yere kiralansa çok iyi olur bir de Dany ve ya Chedjou gitse bir stoper gelse.Tabi şampiyonluk kaçtı ama ikincilik önemli.Oyunculardan çok Mancini beni umutsuzluğa itiyor.

aslında chelsea maçında tecrübesiyle yine iş yapardı belki ama gitmesi doğru karar

2.500.000 TL vererek adamın sözleşmesini feshettik,oynamadan kazanacağı para.

Bu parayı foruma üye tüm milletin maaşını toplasan kazanamazsın. :)

Ama Õléeeeeeè yapıcakdı daha :(

Üstüne para verip zor yolladık.Piyasası olmayan adamın önüne 3m'luk sözleşme koyanlar utasın.Barcelona ve Arsenal'de oynayan Hleb vardı bugün acaba o da 3m alıyor mudur..:sleeping:

Geri
Üst Alt