Rijkaard 'a sınırsız güven ve kontratı boyunca destek için imza topluyoruz

Cevap: Rijkaard 'a sınırsız güven ve kontratı boyunca destek için imza topluyoruz

evet 10 yıl imzalıyalım sonra sonumuz sparta rotterdam gibi olsun

sezon başında Denizli'nin başına Mourinho gelseydi ne yapacaktı belki 2 galibiyet fazladan alırdı...Eldeki kumaşa bakacaksın önce ;)

Cevap: Rijkaard 'a sınırsız güven ve kontratı boyunca destek için imza topluyoruz

çok eleştiriyordum ama artık bende destekliyorum

hep destek

Kayseri maçında Servet ve Barış 'ı oynatmayarak kendisini kanıtlamıştır.

En az 4 yıl kalmalı diye düşünüyorum.Yine de bekleyip görmek lazım.

Hep destek Tam destek daha bugune kadar puan kaybettigimiz hiçbir maç sonrası teknik direktor ile ilgili konusamadım bile :D yok konusulacak bişey yok adamın her yaptıgı nerdeyse doru ama cogu mac futbolcular kaybetti :D adam gibi adamsın Rjkaard

Tahminim Adnan Polat yeniden baskanliğa gelince Rjkaard takımın basında olacak ve zaten biz Avrupanın sayılı takımı olacaz

Sonuna Kadar kuşlara inat medyaya inat içimizdeki irlandalılara inat Rjkaard....

evet 10 yıl imzalıyalım sonra sonumuz sparta rotterdam gibi olsun

Kaç tane sparta rotterdam gördün sen? O takımın nasıl bir takım olduğu hakkında ne kadar fikrin var ki senin? Mourinho'yu getir Sivas'ın başına ne olacak, Ş. Ligi finali mi gelecek? Sizlerin sonu sparta taraftarı gibi olur da bizlerin sonu Barca taraftarı gibi olur.

Sen varsan, ben her türlü varim Rijko! :p

Keşke 10 yıl falan kalsa. Ahmet Çakar da dönekliğini bir kez daha gösterse.

Şu an Galatasarayın başında görmek istediğim tek isim Frank Rijkaard,keşke 5-6 senelik kontratımız olsa..

Yemin ediyorum Arsen Wenger,Alex Ferguson gelse istemem..

Şu sezonun sonunu hayırlısıyla getirebilirsek, takım yaz döneminde yapılacak ortasaha takviyesi ile daha da güçlenir. Gidenler ve kalanlar belli olur, seneye de bu takım coşar.

Ondan sonra Ahmet Çakalları, Hıncalları görürüm ben.

Rijkaard kırıcak hepinizin boynuzunu iblisler

Rijkaard malzemeyi iyi kullanmıyor

G.Saray ligin ikinci yarısına genel görüntüsüyle iyi başlamadı. Ayrıca ciddi bir santrfor sorunu gündeme geldi.

Bu yüzden Kayseri deplasmanı zordu. Son 25 dakikayı 10 kişi oynayan Kayserispor karşısında G.Saray iki puan kaybedince Rijkaard ağır eleştirilere hedef oldu. G.Saray kötü futbol oynamadı. Sezon başından beri iyi oynadıkları, kazandıkları maçlarda bile takım savunması arızalar gösteriyordu. Kayserispor'un net pozisyonu yok. Defans bloğu ve iki ön libero iyi oynadılar.

Sorun, Elano, Santos ve Keita'nın yetersiz performanslarıyla, Arda'nın yapısına uymayan ileride son adam rolüne soyundurulmasıydı. Böyle bir yeteneğin iki stoperin markajında bırakılıp, yaratıcı özelliklerini engellemek önemli bir teknik adam yanlışıydı. Santos, tanıdığım iyi bir kenar adamı. Fizik olarak hazır değil. Üstelik, doğal olarak uyum aşamasında. Keita formsuz. Elano ise fiziki yetersizlikten yeteneklerini sezon başından beri istenilen biçimde sahaya yansıtamıyor. Aslında Kayseri'deki maçta bir nokta santrfor olsa, büyük ihtimalle Keita veya Santos'tan biri yedek kalacak, Arda da gerçek yerinde yeteneklerini sergileme fırsatı bulacaktı.

Yönetim ve Rijkaard'ın birlikte karar alarak Nonda'yı göndermelerini hiçbir mantık kabul edemez. Baros'tan bu sene faydalanmak mümkün değil. Jo'nun yapısı bana göre nokta santrfor kimliğine uygun değil. Daha önce de belirttiğim gibi, Jo serbest rolde ikinci santrfor oynadığında başarılı oluyor. Şimdi bir soru sormak istiyorum: Rijkaard, Jo'nun tek santrfor olarak takıma katkı sağlayacağına inanmış olabilir. Sakatlandığı için de Kayseri'de santrforsuz oynadı. Peki Avrupa'da ne olacak? Jo sakat olmasa da oynama şansı yok. Arda'nın santrforluğunda A.Madrid karşısında nasıl iyi bir sonuç alınacak?

XAVİ&İNİESTA OLSA!

Rijkaard'ın elinde Barcelona orta sahasında oynayan Xavi, Iniesta gibi oyuncular defansın kenarlarında da Dani Alves, Abidal gibi ofansif gücü yüksek oyuncular olsa, santrforsuz da etkili bir sistem ortaya çıkıyor. Ama Mehmet Topal, Mustafa Sarp, Barış ve Ayhan koşan, mücadele eden, pres yapan ancak oyunu yönlendirme özellikleri yeterli olmayan orta sahalar. Bu tip orta sahalardan oluşan bir takımın mutlaka bir nokta santrfora ihtiyacı var. İyi teknik adam elindeki malzemeyi en doğru kullanandır. Barcelona örneği, sistemi oturmuş, organize bir takımda teknik direktörlük yapmak kolay. Bu yüzden Rijkaard'ın G.Saray'da bu güne kadarki performansı hiç de beklenildiği gibi çıkmadı.

ÖMER ÜRÜNDÜL

Rijkaard malzemeyi iyi kullanmıyor

G.Saray ligin ikinci yarısına genel görüntüsüyle iyi başlamadı. Ayrıca ciddi bir santrfor sorunu gündeme geldi.

Bu yüzden Kayseri deplasmanı zordu. Son 25 dakikayı 10 kişi oynayan Kayserispor karşısında G.Saray iki puan kaybedince Rijkaard ağır eleştirilere hedef oldu. G.Saray kötü futbol oynamadı. Sezon başından beri iyi oynadıkları, kazandıkları maçlarda bile takım savunması arızalar gösteriyordu. Kayserispor'un net pozisyonu yok. Defans bloğu ve iki ön libero iyi oynadılar.

Sorun, Elano, Santos ve Keita'nın yetersiz performanslarıyla, Arda'nın yapısına uymayan ileride son adam rolüne soyundurulmasıydı. Böyle bir yeteneğin iki stoperin markajında bırakılıp, yaratıcı özelliklerini engellemek önemli bir teknik adam yanlışıydı. Santos, tanıdığım iyi bir kenar adamı. Fizik olarak hazır değil. Üstelik, doğal olarak uyum aşamasında. Keita formsuz. Elano ise fiziki yetersizlikten yeteneklerini sezon başından beri istenilen biçimde sahaya yansıtamıyor. Aslında Kayseri'deki maçta bir nokta santrfor olsa, büyük ihtimalle Keita veya Santos'tan biri yedek kalacak, Arda da gerçek yerinde yeteneklerini sergileme fırsatı bulacaktı.

Yönetim ve Rijkaard'ın birlikte karar alarak Nonda'yı göndermelerini hiçbir mantık kabul edemez. Baros'tan bu sene faydalanmak mümkün değil. Jo'nun yapısı bana göre nokta santrfor kimliğine uygun değil. Daha önce de belirttiğim gibi, Jo serbest rolde ikinci santrfor oynadığında başarılı oluyor. Şimdi bir soru sormak istiyorum: Rijkaard, Jo'nun tek santrfor olarak takıma katkı sağlayacağına inanmış olabilir. Sakatlandığı için de Kayseri'de santrforsuz oynadı. Peki Avrupa'da ne olacak? Jo sakat olmasa da oynama şansı yok. Arda'nın santrforluğunda A.Madrid karşısında nasıl iyi bir sonuç alınacak?

XAVİ&İNİESTA OLSA!

Rijkaard'ın elinde Barcelona orta sahasında oynayan Xavi, Iniesta gibi oyuncular defansın kenarlarında da Dani Alves, Abidal gibi ofansif gücü yüksek oyuncular olsa, santrforsuz da etkili bir sistem ortaya çıkıyor. Ama Mehmet Topal, Mustafa Sarp, Barış ve Ayhan koşan, mücadele eden, pres yapan ancak oyunu yönlendirme özellikleri yeterli olmayan orta sahalar. Bu tip orta sahalardan oluşan bir takımın mutlaka bir nokta santrfora ihtiyacı var. İyi teknik adam elindeki malzemeyi en doğru kullanandır. Barcelona örneği, sistemi oturmuş, organize bir takımda teknik direktörlük yapmak kolay. Bu yüzden Rijkaard'ın G.Saray'da bu güne kadarki performansı hiç de beklenildiği gibi çıkmadı.

ÖMER ÜRÜNDÜL

Hem malzemeyi iyi kullanamıyor diyor hem de elinde xavi-iniesta yok diyor. Çelişki...

Yazının başlığına bakmazsak eleştirilerin tamamına katılıyorum.

hep destek tam destek

yazının başlığıyla içeriği çelişkili olmuş

yazıda 3-4 tane ilk onbirdeki oyuncunun formsuz olduğunu söylemiş

o kadar adamı yedek bırakıp kimi oynatsın yerine...Bir forvet var mı ki oynatmıyo Rijkaard mecburen ortasahadan birini forvete koyuyo...

Rijkaarda desteğim sürüyo, geri kafalı spor yazarları umrumda değil:cool:

Nedense herkes her b.ku biliyor da bir tek Rijkaard bilmiyor.

Rijkaarda güvenim her geçen gün azalıyor. Hiç bir konuda tam güvenmiyorum. Şuan için en çok sevdiğim yönü Ardaya sonsuz güveni ve Emre Çolak'a şans vermesi. Hiç sevmediğim yönü ise Franco ve Sarpta ısrar etmesi. Ayrıca temelde ben sisteme takımı uydurmaktan ziyade oyuncuya göre sistem ile rakibe ve istenilen sonuca ulasacak kadro yapıları oluşturan teknik direktörleri daha çok seviyorum. Örnek Lucescu.

Geri
Üst Alt