Rijkaard 'a sınırsız güven ve kontratı boyunca destek için imza topluyoruz

Cevap: Rijkaard 'a sınırsız güven ve kontratı boyunca destek için imza topluyoruz

kesinlikle katilmiyorum takim komple isteksizdi ayrica elindeki kadroda ne yapabilirdi ardayi belki kanata cekebilirdi fakat ilerde arda kadar top tutabilen ki dusunun encok arda tutabiliyor forvet mevkinde ki cok az yapabiliyor cocuk ne yapsin bence en buyuk sorumlu bugun taraftardir sinama gibi mac seyrettiler

Staddamıydın?

Cevap: Rijkaard 'a sınırsız güven ve kontratı boyunca destek için imza topluyoruz

bugun ne yazikki sradda olamadim istanbul disndaydim koltugumdada bir arkadasim oturdu sen stadtamiydin?eger staddaysan sende bana bi anlat arkadaslarim gibi golu yedikten sonraki ambiyansi mac oncesini diil veya klasik bir samiyen mac gecesinin diil eger ordaydim gayette iyiydi diyorsan bende sana televizyondan izledin mi diye sorarim cok mac seyrettim stadta cok mac izledim televizyonda bu bir gercek eskisi gibi diiliz genel olarak bu taraftar eksikligini sirf bu gece icin algilama saat 3te maca girdigimi bilirim satd full man 21 45 te inan bana ogun macta olanlarin cogu artik o maclara gelemiyorlar cesitli nedenlerden dolayi bunlari aciklamaya gerek yok ama eski acligimiz yurekten bagirmamiz yok takimi atesleyen yok takim oynarsa takimla cosan taraftarimiz var takim durunca taraftarda duruyor

Rijkaard'a güveniyoruz ama yavaş yavaş kredisini tüketiyor.Oyunu gerçekten okuyamıyor.Adamlar ikinci yarı sadece sağ kanattan Reyesle geliyo her top ona atılıyo Hakan Baltayı çok zorluyo ama Rijkaard ben nasıl izliyosam o şekilde maçı izliyo ya bi müdahale et oyuna önlem al oraya.Üstüne üstlük Caner atılıyo Balta iyice yalnız kalıyor Reyes karşısında hala bi müdahale yok.Arkadaşlar Rijkaard neden böyle yapıyor maçı seyirci gibi izliyor anlayamıyorum lütfen biri bana bunu açıklasın.Bugün elenmemizin başsorumlusu üzülerek ve istemeyerek söylüyorum Rijkaard.

Hiiii tabi!

Galatasaray yönetimi seni getirmeyi düsünüyodu takimin basina, ama özel sebeplerden dolayi olmadi... Sen oyunu iyi okuyorsun diye, alacaklardi seni!

RIJKAARD'A sonsuz destek!

Ey gidi iyi gün taraftarlari...

Sonuna kadar destekçisiyim.

Destekyok ,kardesim !!

Ben sezon sonunu bekleyecem!

Bu takım Rijkaard ile adam olmazsa başka hiçkimse ile adam olmaz.O yüzden destekçisiyim herzaman

Rijkaard a destek olmak istiyorsak, sadece imza toplamak ile olmaz bu iş. Bir ekip kurup başta Hıncal Uluç olmak üzere 2-3 yorumcu müsfettesini etkisiz hale getirmeliyiz. Bu hırtoları dinleyip ciddiye alan çok insan var.

Rijkaard'ta günü kurtarma yolunu seçiyor.Alınan oyuncular, Madrid maçındaki futbol, sonradan oyuna giren oyuncular bunu gösteriyor.

Destekyok ,kardesim !!

Zaten senin destek olmana bakıyor Rijkaard'ın gidip gitmemesi.

İnanılmaz ya gerçekten inanılmaz. Rijkaard geldi haberini duyunca dalga geçiyorlar sanmıştık, inanamamıştık. Ama takımın başına geldi ve istemiyoruz. Gerçekten inanılmaz...

Daha kimi istiyorsunuz takımın başına ? Rijkaard'tan sonrası Mourinho'dur. O da gelmeyeceğine göre daha kimi istiyorsunuz ? Rijkaard gibi dünyanın en iyi hocalarından biri takımın başında, antrenör teknik direktör gibi zaten Neeskens gibi bir isim. Kondisyoner felan süper. Daha kimi istiyorsunuz ?

Bu takım Rijkaard ile adam olmazsa başka hiçkimse ile adam olmaz.O yüzden destekçisiyim herzaman

Erim kardeşim çok samimi soyluyorum duygularıma tercuman oldun adeta.Bu takım Rijkaard'dan başkasiyla asla adam olmaz.eğer bu Lige Frank gibi başka kariyerli bir adam getirselerde olmaz abi biraz sebat ;istikrar lazim.Seneye gonderirsek yeni gelen hoca kendi sistemini oturtmaya çalişacak,1 sene daha boşa heba olup gidecek.bence de en az 4yıllık bir sozleşme yapılmasi lazim...

bir taraftar olarak da bana ne düşerse elimden geldiğince yapmaya hazirim...

Diyelim rijkaard gitti yerine kimi getireceksiniz mourinho , ferguson yoksa guardiola mı ?

kalacaksınız yine lig ile orgazm olmaya bayılan luceye , dauma ...

Adam daha önce yanlış inşa edilen bir binayı yıkıp yerine sağlam bir gökdelen dikmeye çalışıyor denenmemişi yapıyor sistem oturtuyor. Ekol olmaya çalışıyor Türk futboluna daha ne istiyorsunuz ?

Bu kadar futbol cahili ve saflık fazla böyle büyük takım taraftarına yazık .

Kocaman da bir İMZA!!!

Onu bunu bilmem. Uzun süre sonra ilkkez Galatasaray oyuncuları kondisyon olarak üst seviyede. Geçen sene ve öncesini hatırlıyorumda korkunçtu. Tek sorunumuz sakatlıklar ve orta sahadaki eksikler ayrıca zaman. Sabır.

Turkiye'nin ata spor'u gures degil teknik direktorluk'tur.Yau Rijkaard ya, Rijkaard.Gozunuzu seveyim yapmayin etmeyin..:oNeyse; hep destek tam destek!

Destekyok ,kardesim !!

Niye, sezon sonunda ligdeki konumumuza göre FR'nn iyi veya kötü olduğuna kanaat mi getireceksin? Nolur destekleme sen, senin gibi taraftara(!) FR gibi adam fazla. Size Daum gibi dahi bi adam lazım, tek misyonu lig şampiyonluğu olan, her başarıyı kendine mal edip, her olumsuz skoru futbolcularına yıkan, taraftarın ıslıkladığı oyuncuyu sahadan alıp, yine taraftarın istediği değişikliği yaparak futbolcularını yem eden, taraftara şirin görünmek adına her türlü çirkefliği yapan, insanların gözünün içine baka baka yalan söyleyen karakter yoksunu bir teknik direktör müsveddesi lazım senin gibilere. Ama şunu bil burası Galatasaray, senin idealin olacak karaktersiz adamların burada işi yok.

benimde rijkaard'a güvenim sonsuz barcelonayla ilk senesinde iyi deildi ama daha sora şampiyonlar ligi şampiyonu oldular bizim başarımızda bir senede gelcek die birşey yok takım yenileniyo ve rijkaard mükemmel bi takım yaratıcak buna inanıyorum ben ilerleyen yıllarda başarı fazlasıyla gelcek..

Ben takımın başına eski Fatih Terim gibi hırslı, başarıya aç ,cesur ,kendi futbol mantelitesini uygulatacak bir teknik direktör istiyorum.

Şu ana kadar ne yaptığını anlamış değilim , kesinlikle kredi sonsuz değil jetonu delik çünkü. :)

Biri bana söyler mi bize bugüne kadar ne kazandırdı ?

Şu ana kadar ne yaptığını anlamış değilim , kesinlikle kredi sonsuz değil jetonu delik çünkü. :)

Biri bana söyler mi bize bugüne kadar ne kazandırdı ?

Sistem kazandırıyor . Her hoca gibi o tutmadı bu olsun bu da olmadı şu olsun diyerek 3-5-2 gibi saçma sapan işlerle günü kurtarmaya çalışmıyor.

Kondisyon kazandırdı .

Transferlerde büyük kolaylık sağladı . Hoca rijkaard olmasaydı daha çok beklerdiniz siz o transferleri .

Geleceğe yönelik adımlar atıyor . Uzun vadede adamın hedefleri var bunun ne olduğunu seneye daha iyi anlayacaksınız .

ülke popülaritesini arttırdı saygınlık getirdi futbola .

futbola küsen futbolcumuz olmadı bu sezon uzun yıllar sonra herkese eşit mesafede ve kimsenin hakkını yemedi .

..........

Şunları yazmayı unutmuşun.

--Nonda 'yı gönderip bizi Avrupa maçlarında forvetsiz bıraktı.

--Geleceğe düşünen Rijkaard , Jo ve Gio 'nun takımda kalacağının garantisini veremez.

--Evinde rakibi kim olursa olsun Galatasaray favoridir.Baskı altına alır korkakça 0-0 skorun üstüne yatmaz.

--...........Dahası var onlarca şey yazarım ama yazarsam muhtemelen ceza gelir.

Geri
Üst Alt