Cevap: Tüm Forumun Katılıp Yönetime İletmesi Gereken Bir Anket: Gitsinmi yoksa Kalsın
Yaziklar olsun, Rijkaardi da yolluyoruz evine ama Sarpi, Serveti, Hakani, Serdari kadroda tutuyoruz.
Yaziklar olsun, Misimovici yuhaliyoruz, islikliyoruz, Ardayi islikliyoruz, yuhaliyoruz ama Sarpa, performansini bir yere koydum, takim arkadasina ana avrat düz gitse bile ses cikarmiyoruz.
Yaziklar olsun, Rijkaardi göndermek icin elinden gelen herseyi yapan Servet, Hakan, gibi topculari degil, Rijkaardi yollamak istiyoruz.
Rijkaard gider, yerine kim gelirse artik bir iki mac gazla birseyler yapar, hatta sansli olursa sampiyon bile olur ama ya sonrasi?
Biz hic mi sabirli olamicagiz?
Suclu hep mi TD olur?
Neden Rijkaardi degil de, Rijkaardi bu takimin basina getiren, ama kafasina göre transfer yapan Sezgini, Polati suclamiyoruz?
Neden "Rijkaardin son sansi, bana güvenmiyor, bu yüzden iyi oynamiyorum" diyen Serveti suclamiyoruz?
Yani gercekten, bikmadiniz mi TD degistirip duruyoruz, hep ayni sey, hep ayni hikaye.
Yeni td geliyor, 6-7 hafta o gazla, o motivasyonla süper oynatiyor ama sonra cöküs basliyor.
Biri yedek kaldigi icin "ben yedek kalacak adam degilim" diyip oynamicak, digeri sakatliklar yüzünden hic sans bulmicak, öbürü yeni hocayla taa bastan beri anlasamicak.
Ve bir yeni TD icin daha geri sayim baslayacak.
Ben biktim artik.
Bizi TD degisimi kurtarmaz, bunu neden anlamak istemiyoruz.
Rijkaard degil, kazmalar toplulugu gitsin.
Rijkaard degil, 3 yildir orta sahaya adam akilli transfer yapmayan, adam akilli bir yedek forvet almayan, Rijkaardi getirip, devrimden bahsedip, 4-3-3'ü oynatacagiz diyip, 2. ligden topcular alan yönetim gitsin.