Rijkaard gitsin mi, kalsın mı?

Cevap: Rijkaard gönderildiği taktirde kim gelmeli ?

Fatih Terim yada Hagi.Bu ikisinin disindaki herhangi bir ismin suan takimi toplayabilecegine inanmiyorum.

Cevap: Tüm Forumun Katılıp Yönetime İletmesi Gereken Bir Anket: Gitsinmi yoksa Kalsın

Yazmıyım diyorum ama dayanamıyorum uefa şampiyonu olduğumuz 4senelik donem hem tarihimizde en başarılı olduğumuz hemde neredeyse her maçımızı keyifle zevkle izlediğimiz butun dunyaya Galatasaray ismini ezberlettiğimiz donemdir.Kimki bu donemi başka bi donemimizden az goruyorsa yanlış dusunuyordur.Sacmalamayın burda soenesslar falan Fatih Terimle kıyaslanıyor forumun başka bi topicinde adam Fatih terim gelirse kombinemi yırtarım diyo yahu cıldırdınız heralde. bence bizde boyle taraftar oldugu surece, biz boyle sarplı baltalı falan, 2 top yapamayan, yandan teknik direktoru maçı film gibi izleyen bir takımı ve adnan sezginleri hakediyoruz.İnanamıyorum burda yazılanlara

O kadar haklısın ki... Fatih Terim' in fırtına gibi estiği dönemlerde kısa pantolonla gezip, belki de onun başardıkları sayesinde Galatasaraylı olmuş dünkü çocuklar, bugün büyümüşler gelmişler, "Fatih Terim kim yeaaaaa" diye hönkürüyorlar.

Gittikçe fenerbahçelileşiyoruz normaldir :)

Bir de pc nesli herşeyi çok iyi biliyor,geniş bakış açıları var,enteller falan haddimizi bilelim lütfen (!)

"Fatih Terim kim yeaaaaa".... "Marka değilse giymem abi............!"

Cevap: Tüm Forumun Katılıp Yönetime İletmesi Gereken Bir Anket: Gitsinmi yoksa Kalsın

Yaziklar olsun, Rijkaardi da yolluyoruz evine ama Sarpi, Serveti, Hakani, Serdari kadroda tutuyoruz.

Yaziklar olsun, Misimovici yuhaliyoruz, islikliyoruz, Ardayi islikliyoruz, yuhaliyoruz ama Sarpa, performansini bir yere koydum, takim arkadasina ana avrat düz gitse bile ses cikarmiyoruz.

Yaziklar olsun, Rijkaardi göndermek icin elinden gelen herseyi yapan Servet, Hakan, gibi topculari degil, Rijkaardi yollamak istiyoruz.

Rijkaard gider, yerine kim gelirse artik bir iki mac gazla birseyler yapar, hatta sansli olursa sampiyon bile olur ama ya sonrasi?

Biz hic mi sabirli olamicagiz?

Suclu hep mi TD olur?

Neden Rijkaardi degil de, Rijkaardi bu takimin basina getiren, ama kafasina göre transfer yapan Sezgini, Polati suclamiyoruz?

Neden "Rijkaardin son sansi, bana güvenmiyor, bu yüzden iyi oynamiyorum" diyen Serveti suclamiyoruz?

Yani gercekten, bikmadiniz mi TD degistirip duruyoruz, hep ayni sey, hep ayni hikaye.

Yeni td geliyor, 6-7 hafta o gazla, o motivasyonla süper oynatiyor ama sonra cöküs basliyor.

Biri yedek kaldigi icin "ben yedek kalacak adam degilim" diyip oynamicak, digeri sakatliklar yüzünden hic sans bulmicak, öbürü yeni hocayla taa bastan beri anlasamicak.

Ve bir yeni TD icin daha geri sayim baslayacak.

Ben biktim artik.

Bizi TD degisimi kurtarmaz, bunu neden anlamak istemiyoruz.

Rijkaard degil, kazmalar toplulugu gitsin.

Rijkaard degil, 3 yildir orta sahaya adam akilli transfer yapmayan, adam akilli bir yedek forvet almayan, Rijkaardi getirip, devrimden bahsedip, 4-3-3'ü oynatacagiz diyip, 2. ligden topcular alan yönetim gitsin.

Yanında H.Şükürle,Şaş da gelecekse F.Terim. Kendi saf eski futbolcusuz gelecekse Hagi.

Esasen büyük hocalarla çalışamama hastalığı bize özgü değil.

Beşiktaş Del Bosque'yi getirdi bu ülke adamı kasap ilan etti. Fenerbahçe Löw'ü, Hiddink'i getirdi adamlar arkasına bakmadan kaçtı.

Shuster'de aynı akıbete uğrarsa hiç şaşırmam belki onun bir avantajı var, oda avrupa da yürüyor olması.

İşin temelinde şu yatıyor. Bizim ülkemizde futbolcu değerlidir. Hoca plasedir. Takım kötü gitmeye başladı mı, futbolcular bilir ki gidecek kelle kendilerinin kellesi değildir.

Gidecek kelle hocanın kellesidir. Bu yüzden dünya umurlarında olmaz. Üç beş kuruş ceza ile nasıl olsa yırtacağım der ve günah keçisi ilan edilecek olan başını giyotine uzatmış olan hocaya tüm ihaleyi bırakmak için elinden geleni yapar.

Kuvvetle muhtemeldir ki hoca gittikten sonra ki açıklamalarında. Yeni hocamızla çok iyi hava bulduk. Yeni hocamız mental ve fiziki yönden bizi çok iyi hazırlıyor.

Harika bir taktisyen. İyiki geldi vs vs açıklamalara meyleder. Böylece sanır ki taraftar onların yaptığı omurgasızlığı unutur. Esasen çoğu unutur ya orası ayrı muamma.

Yönetim de aynı yolu izler. Kamu oyu bir kelle istemektedir ve 4 5 futbolcuyu yollamak daha maliyetli olabilir. Kestirmeden bileti hocaya keser.

Artık gönüller hoştur.Hoca gider, omurgasızlar yeni hocayla yola devam eder. Taa ki yenisine kıl olacakları vakit gelene kadar.

Bir zamanların Fenerbahçesindeki futbolcu çetesi gerçeği bugün bizde yaşanmaya başlamıştır. Bu çeteye kelle verdikçe başarının geleceğine inanmıyorum.

Hele uzun vadede hiç bir başarının kazanılabileceğine inanmıyorum. Bu camia Türkiye'ye ilkleri yaşatmış bir camiadır.

Gönül isterki çıksın, tüm cerahatı kesip atsın. Alt yapıdan futbolcuları takıma monte etsin ve gelecek sezonları planlasın. Ve şunu tüm ülkeye göstersin. Galatasarayda hocanın başını yemek öyle kolay değildir.

Hocanın başını yemeye kalkan kendini başını yer. Böylece bundan sonra bu takıma gelen her topçu bilir ki bu tar davranışlar Galatasarayda tölere edilmez.

İbret olur.

Ama nerde bizde o sabır ve kararlılık. O yüzden de bir süre daha yolumuz karanlık.

1-2 sayfa önce aynı anlamda şeyleri yazmıştım biraz daha özetle. Siz de en az benim kadar güzel anlatmışsınız. Elinize sağlık...

Yılmaz Vural :D

En az tazminatla kimi yollayabileceksek sezon sonu o gelsin, Ersun Yanal, Hikmet Karaman falan. Ondan sonra da efsanelerden birini getirelim, Tugay mesela, onu harcadiktan sonra Imparatoru getiririz, ondan sonra Lucescu gelir tekrar. Sonra o cok defansif oynattigi icin takimi, hücum futbolcu oynatan Gerets'i getiririz. Ama o da futbolu bilmedigi icin, tecrübe kazanmis Skibbe'yi cagiralim. Baktik Skibbe de olmuyor, Hagi'yi geri cagiralim, efsane bol bizde nasilsa, taraftar itiraz etmez. O zamana kadar Mourinho da gözden düsmüs olur, Hagi'yi postaladiktan sonra onu getiririz takimin basina. Sonra onun da futboldan anlamadigi anlasilir, oyuncular tavir falan alir, nasilsa yabanci, Abdullah Avci'yi getiririz, tabii önce Mourinho'nun tazminatini halletmek lazim. O serefsiz simdi tazminatini almak icin istifa da etmez, zorla kovdurur kendini. Abdullah Avci da ancak anadolu takimlarinin hocasi oldugu icin tekrar Imparatora sariliriz. Ama o da artik cok yasli, en iyisi Hakan Sükür. Tarikat falan kurar o takimda, kendisine itaat etmeyen yabancilari postalar. Zorla oruc tutturur oyunculara. Yola geliriz en sonunda, nasilsa tek yol iman. Amin..

Bence şey gelsin, Yüksel Yeşilova.

Beşiktaş Del Bosque'yi getirdi bu ülke adamı kasap ilan etti. Fenerbahçe Löw'ü, Hiddink'i getirdi adamlar arkasına bakmadan kaçtı.

Shuster'de aynı akıbete uğrarsa hiç şaşırmam belki onun bir avantajı var, oda avrupa da yürüyor olması.

İşin temelinde şu yatıyor. Bizim ülkemizde futbolcu değerlidir. Hoca plasedir. Takım kötü gitmeye başladı mı, futbolcular bilir ki gidecek kelle kendilerinin kellesi değildir.

Gidecek kelle hocanın kellesidir. Bu yüzden dünya umurlarında olmaz. Üç beş kuruş ceza ile nasıl olsa yırtacağım der ve günah keçisi ilan edilecek olan başını giyotine uzatmış olan hocaya tüm ihaleyi bırakmak için elinden geleni yapar.

Kuvvetle muhtemeldir ki hoca gittikten sonra ki açıklamalarında. Yeni hocamızla çok iyi hava bulduk. Yeni hocamız mental ve fiziki yönden bizi çok iyi hazırlıyor.

Harika bir taktisyen. İyiki geldi vs vs açıklamalara meyleder. Böylece sanır ki taraftar onların yaptığı omurgasızlığı unutur. Esasen çoğu unutur ya orası ayrı muamma.

Yönetim de aynı yolu izler. Kamu oyu bir kelle istemektedir ve 4 5 futbolcuyu yollamak daha maliyetli olabilir. Kestirmeden bileti hocaya keser.

Artık gönüller hoştur.Hoca gider, omurgasızlar yeni hocayla yola devam eder. Taa ki yenisine kıl olacakları vakit gelene kadar.

Bir zamanların Fenerbahçesindeki futbolcu çetesi gerçeği bugün bizde yaşanmaya başlamıştır. Bu çeteye kelle verdikçe başarının geleceğine inanmıyorum.

Hele uzun vadede hiç bir başarının kazanılabileceğine inanmıyorum. Bu camia Türkiye'ye ilkleri yaşatmış bir camiadır.

Gönül isterki çıksın, tüm cerahatı kesip atsın. Alt yapıdan futbolcuları takıma monte etsin ve gelecek sezonları planlasın. Ve şunu tüm ülkeye göstersin. Galatasarayda hocanın başını yemek öyle kolay değildir.

Hocanın başını yemeye kalkan kendini başını yer. Böylece bundan sonra bu takıma gelen her topçu bilir ki bu tar davranışlar Galatasarayda tölere edilmez.

İbret olur.

Ama nerde bizde o sabır ve kararlılık. O yüzden de bir süre daha yolumuz karanlık.

Ahh keske, keske diyorum sadece.

Felsefesi olan bi adam gelmesin. Bi sistemi olmasın mümkünse.

İbret olur.

Altina imzami atiyorum.

Ayrica baslik ve anket pek olmamis, söyle olmasi gerekirdi; "Anketimiz: Baskan ve Yönetim Yarin Sabah mi Defolsun Gitsin mi yoksa Sali Sallanir, Sallana Sallana Sali mi Gitsin?"

tüm kabimle söylüyorum sen bile gelsen bundan daha aciz duruma düşmeyiz.

Mevcut kadrodaki oyuncular varken, yine bir kac capulcunun gazına gelip asarlar Hagi'yi.

Gitmesi gereken hoca degil, Adnan Polat ve fedaileri. Gelmesi gereken isimde "bence" Ali Dürüst olmalı. Daha iyi bir alternatif veya secenek aklıma gelmiyo. Belki Haluk Ulusoy :)

Hakikaten umrumda değil ve sadece yukarıdakiler değil, "ihtimal dahilindekiler arasından" kim gelirse gelsin tatmin olmam. Maçları bile son 2 seneki kadar hevesle izleyeceğimi sanmıyorum.

Ben de Hagi diyorum.

Abdullah Avcı

Geri
Üst Alt