Rijkaard gitsin mi, kalsın mı?

Cevap: Rijkaard gönderildiği taktirde kim gelmeli ?

Yalçın Dümer bugün saat 17 00 de karar verilecek. ( ersun yanal ağır basıyor )

yonetim istifaaaaaaaa :mad:

Cevap: Tüm Forumun Katılıp Yönetime İletmesi Gereken Bir Anket: Gitsinmi yoksa Kalsın

Adnanlar gitsin yeter.

Cevap: Tüm Forumun Katılıp Yönetime İletmesi Gereken Bir Anket: Gitsinmi yoksa Kalsın

Ben bile gitsin diyorum artık. Çünkü Galatasaray'da devrim yapması artık imkansız.

Yılmaz Vural. Şaka yapmıyorum bence çok ama çok iyi bir teknik adam.

Vayy ruh çağırma seanslarına başlmışız bile.

Hikmet Karaman'ın gelmesini çok isterdim ama Manisa'nın başında maalesef.

Ben bile gitsin diyorum artık. Çünkü Galatasaray'da devrim yapması artık imkansız.

Galatasaray'da devrim sadece kadroda olabilecek bir devrim degildir. Baskanindan, yönetimine, taraftarina kadar her alan acik bir sekilde degisim istiyor, devrim gerekiyor. Rijkard saha icinde devrim yapsa ne olacak...

Kardeşim silah zoruyla mı oynattırıyorlar Servet, Hakan Balta, Mustafa Sarp vs ihanet ediyor denen adamları. Oynatmasın. Koy Ali Turan'ı. Koy Balta zaten oynamıyor. Neill gelecek haftaya. Sarp oynamak zorunda mıdır 2 senedir her maç banko oynuyor. Cana'yı oynat. Elano'yu kazanmayı dene. Misimoviç de mi kötü adam. Arda'sı, Kewell'ı var bu takımın. Bu kadar kötü kadro mu ki bu sekiz haftada 4 yenilgi alıyor. Sistem falan diyorsunuz hala sabır diyorsunuz takım neredeyse küme düşecek daha neyin sabrı..

Kardeşim silah zoruyla mı oynattırıyorlar Servet, Hakan Balta, Mustafa Sarp vs ihanet ediyor denen adamları. Oynatmasın. Koy Ali Turan'ı. Koy Balta zaten oynamıyor. Neill gelecek haftaya. Sarp oynamak zorunda mıdır 2 senedir her maç banko oynuyor. Cana'yı oynat. Elano'yu kazanmayı dene. Misimoviç de mi kötü adam. Arda'sı, Kewell'ı var bu takımın. Bu kadar kötü kadro mu ki bu sekiz haftada 4 yenilgi alıyor. Sistem falan diyorsunuz hala sabır diyorsunuz takım neredeyse küme düşecek daha neyin sabrı..

Cana sakat. Arda sakat. Kewell sakat. Geçen sene tam kadroyla çıktığımız maçlarda nasıl oynadığımız ortada.

"Silah zoruyla mı oynatıyorlar?" eleştirine katılıyorum. Ama bu adam geçen sene 2. yarıdan beri Servet'i istemediğini belirtti, yedek bıraktı.

Yönetim ne yaptı peki? "Milli stoper, Servet bu takıma katkı sağlayan bir futbolcu..."

Üstelik bu takım küme düşecekse, sebebi Rijkaard'dan çok oyunculardadır.

Güzel kardeşim bu adam senin silah zoruyla mı oynatıyor dediğin adamları zaten göndermek istedi yönetim satmadı. Geçen sene az buçuk oynayan herkes de satıldı sırf para ediyor diye. Rijkaard'da buna müsade etti çünkü istediği futbolcular kampa yetişir elindeki takımla idare eder diye düşündü. Ama ne adamın istediklerini aldılar ne de zamanında aldılar. Arda varmış da Kewell varmış Misimoviç kötü müymüş. Ya bu adam klasik 10 numara işte geldin koydun maçların ortasında adam daha takıma alışamadı. Arda desen yönetim arkasında durmuyor Aziz koruyor resmen. Kewell desen bizim sayemizde son anda takımda kaldı. Eee bu kadar curcunanın içinde şimdi tek kabahat Rijkaard'da mı? O gidince herşey düzelecek mi? Buna inanabiliyorsan tebrik ederim seni.

Servet'in aklına uyup hoca mı gönderelim şimdi? Allahaşkına herşey ortada aç bir daha yenen golleri izle adam topa ayak bile uzatmıyor ya. Sene başından beri pişkin pişkin hocasına sallıyor. Adamın eli mahkum oynatmasa ne olacak? Cam adam, göbekli Ali Turan kaldı elde. Yönetim hocanın arkasında duracağına futbolcunun ağzına bakıyor.

Geçen sene son maçtan sonra Adnan Polat bazılarının Galatasaray formasını son giyişiydi dedi. Peki yönetimin gönderdikleri kim? Keita, Uğur, Emre Güngör, Mehmet Topal. Bunlar mıydı Galatasaray formasını haketmeyenler? Hadi Topal'ı sayma o gitti kurtuldu diyelim.

Bu kadar şeyden sonra hala sorumlu Rijkaard denebiliyorsa tamam öyle olsun. Hikmet Karaman artık uçurur bu takımı ne diyim...

bence yönetimin tek suçu keitayı satmak bunun dışında bir suçu yok ( belki onuda rijkaard istemiştir ) bnce tek suç rjkaarrdın cana gibi bir adamı sırf istemediği için yönetimin gıcıklığına yedek bırakıp bizi sarp işkencesine mahkum eden oyuncu değişikliği yapmayı bilmeyen 66 da misimovici çıkarıp aydını alıp taraftarı çıldırtan brezilya milli takımı futbolcusunu yedek kulubesinde çürümeye mahkum eden oyuncularla servet gibi bir stoperi küstüren ( servetin kasti kötü oynaması apayrı bir rezillik o ayrı konu ) ne oynattığı belli olmayan bir hocanın hala neyini savunuyorsunuz anlamış değilim.

Güzel kardeşim bu adam senin silah zoruyla mı oynatıyor dediğin adamları zaten göndermek istedi yönetim satmadı. Geçen sene az buçuk oynayan herkes de satıldı sırf para ediyor diye. Rijkaard'da buna müsade etti çünkü istediği futbolcular kampa yetişir elindeki takımla idare eder diye düşündü. Ama ne adamın istediklerini aldılar ne de zamanında aldılar. Arda varmış da Kewell varmış Misimoviç kötü müymüş. Ya bu adam klasik 10 numara işte geldin koydun maçların ortasında adam daha takıma alışamadı. Arda desen yönetim arkasında durmuyor Aziz koruyor resmen. Kewell desen bizim sayemizde son anda takımda kaldı. Eee bu kadar curcunanın içinde şimdi tek kabahat Rijkaard'da mı? O gidince herşey düzelecek mi? Buna inanabiliyorsan tebrik ederim seni.

Servet'in aklına uyup hoca mı gönderelim şimdi? Allahaşkına herşey ortada aç bir daha yenen golleri izle adam topa ayak bile uzatmıyor ya. Sene başından beri pişkin pişkin hocasına sallıyor. Adamın eli mahkum oynatmasa ne olacak? Cam adam, göbekli Ali Turan kaldı elde. Yönetim hocanın arkasında duracağına futbolcunun ağzına bakıyor.

Geçen sene son maçtan sonra Adnan Polat bazılarının Galatasaray formasını son giyişiydi dedi. Peki yönetimin gönderdikleri kim? Keita, Uğur, Emre Güngör, Mehmet Topal. Bunlar mıydı Galatasaray formasını haketmeyenler? Hadi Topal'ı sayma o gitti kurtuldu diyelim.

Bu kadar şeyden sonra hala sorumlu Rijkaard denebiliyorsa tamam öyle olsun. Hikmet Karaman artık uçurur bu takımı ne diyim...

Servet Karabükspor maçında kesik yemeden önce gayet de iyi oynuyordu bu sezon. Geçen sezon kötü olabilir. Servet yollanmayı hakediyor da olabilir ama bu Rijkaard'ın masum olduğu anlamına gelmez. Servet hain diyelim. Diğer tüm takımda mı hain. Hiçbirinin inancı yok hocaya. Bu kadar hoca eleştirisi var. Hiçbir futbolcu da çıkıp Rijkaard'ın suçu yok dedi mi. Hatırlarsan başarısız bulunan Skibbe'yi bile koruyordu futbolcuların çoğu. Rijkaard'a inanan bir tane adam var mı sahada. 25 kişiyi yollayıp sadece Baros ve Kewell'la mı çıkılacak sahaya. Akıl mantık alıyor mu bunu. Dünyanın neresinde görülmüş sezon ortası tüm takımı yollayıp hocayla devam eden takım. O adamları yolladın diyelim yerine daha iyilerini koyacak kadar bütçe mi var. Sezon ortasında kim kime verir iyi oyuncusunu. Rijkaard sistem oturtacak diye bekleyip küme düşme hattına mı inelim..

ben kalsın derim arkadaşlar konuyla alakasız ama bir resim yaptım anlamlı olmuş mu? Imageshack - barow.jpg

Servet Karabükspor maçında kesik yemeden önce gayet de iyi oynuyordu bu sezon. Geçen sezon kötü olabilir. Servet yollanmayı hakediyor da olabilir ama bu Rijkaard'ın masum olduğu anlamına gelmez. Servet hain diyelim. Diğer tüm takımda mı hain. Hiçbirinin inancı yok hocaya. Bu kadar hoca eleştirisi var. Hiçbir futbolcu da çıkıp Rijkaard'ın suçu yok dedi mi. Hatırlarsan başarısız bulunan Skibbe'yi bile koruyordu futbolcuların çoğu. Rijkaard'a inanan bir tane adam var mı sahada. 25 kişiyi yollayıp sadece Baros ve Kewell'la mı çıkılacak sahaya. Akıl mantık alıyor mu bunu. Dünyanın neresinde görülmüş sezon ortası tüm takımı yollayıp hocayla devam eden takım. O adamları yolladın diyelim yerine daha iyilerini koyacak kadar bütçe mi var. Sezon ortasında kim kime verir iyi oyuncusunu. Rijkaard sistem oturtacak diye bekleyip küme düşme hattına mı inelim..

şuandaki anket sonuçlarıd azaten taraftarın 2ye bölündüğünü açıkça gösteriyor.Bu iş lincoln olayına döndü.Bencede hiçbir oyuncu reijkaardı sevmiyor ,bu yüzden alınan sonuçlar ortada.Bir takımda sevgisizlik varsa zaten sonuç her daim hüsran olur ve bizde hüsranları yaşıyoruz.Yönetim bugün 18.00 da toplantı yapacak,çıkan sonuç devam olacak büyük ihtimal zaman kazanmak için ama fener maçı sonrası herşey şekillenir ancak birde şu durum varki oyuncular reijkaardın gönderileceğini ve büyük ihtimal fatih terimin geleceğini anladılar ve fener maçında bilerek yatıp son darbeyide vurabilirler,zaten kazanamıyoruz oyuncularda asılmaz maça büyük ihtimal reijkaard erken gitsin maksadıyla.

YEni bir teknik direktör kazanmalıyız o yüzden Tugay Kerimoğlu

Takımın tamamını yollamazsın ama çıbanın başını kesersen cerahat dağılır. 25 kişiyi yollayacağına şu takımdan 2 kişiyi yollarsan hocanın da arkasında durursan hepsi hanyayı konyayı anlar. Elebaşlarının kadro dışı da değil direk takımdan uzaklaştırılması gerekli ilk etapta. Ama nerde bizim yönetimde o basiret. Sezon ortası kimse iyi oyuncusunu vermez tabiki ama sende sezon içinde gerekli bütçeni oluşturursun sezon sonu "hocanın istediği" adamları alırsın. Ayrıca benim bahsettiğim birkaç kişinin yokluğu takımı etkilemez bile. En azından şimdi oynandığından daha kötü olmaz. Servet, Mustafa Sarp, Serdar Özkan, Barış Özbek falan direk gönderilirse bu takım ne kaybeder?

Hiçbir futbolcu çıkarda kabahat bende dermi zaten kimin ne mal olduğu ortada birde kendini ihbar eder mi? Zaten itiraf edenlerde Arda Turan oluyor tüm Türk futbolu eline bakıyor Hamit Altıntop oluyor Bayernde oynuyor.

Geri
Üst Alt