Güzel kardeşim bu adam senin silah zoruyla mı oynatıyor dediğin adamları zaten göndermek istedi yönetim satmadı. Geçen sene az buçuk oynayan herkes de satıldı sırf para ediyor diye. Rijkaard'da buna müsade etti çünkü istediği futbolcular kampa yetişir elindeki takımla idare eder diye düşündü. Ama ne adamın istediklerini aldılar ne de zamanında aldılar. Arda varmış da Kewell varmış Misimoviç kötü müymüş. Ya bu adam klasik 10 numara işte geldin koydun maçların ortasında adam daha takıma alışamadı. Arda desen yönetim arkasında durmuyor Aziz koruyor resmen. Kewell desen bizim sayemizde son anda takımda kaldı. Eee bu kadar curcunanın içinde şimdi tek kabahat Rijkaard'da mı? O gidince herşey düzelecek mi? Buna inanabiliyorsan tebrik ederim seni.
Servet'in aklına uyup hoca mı gönderelim şimdi? Allahaşkına herşey ortada aç bir daha yenen golleri izle adam topa ayak bile uzatmıyor ya. Sene başından beri pişkin pişkin hocasına sallıyor. Adamın eli mahkum oynatmasa ne olacak? Cam adam, göbekli Ali Turan kaldı elde. Yönetim hocanın arkasında duracağına futbolcunun ağzına bakıyor.
Geçen sene son maçtan sonra Adnan Polat bazılarının Galatasaray formasını son giyişiydi dedi. Peki yönetimin gönderdikleri kim? Keita, Uğur, Emre Güngör, Mehmet Topal. Bunlar mıydı Galatasaray formasını haketmeyenler? Hadi Topal'ı sayma o gitti kurtuldu diyelim.
Bu kadar şeyden sonra hala sorumlu Rijkaard denebiliyorsa tamam öyle olsun. Hikmet Karaman artık uçurur bu takımı ne diyim...