GSC Haber Riva İhalesi El Değiştirdi!

Ne kadar olur diye tahmin ediyorsun ki?
Bu idaa da bide enflasyon oranını düşünmen gerekir. Forma gide bilir yani. Bari Euro dollardan gir idaa ya :)
Ben 4-4.5 milyar arası maksimum diyorum.Satışı biz yapsak 6-7'ye kadar çıkarım ama satışı da ihaleyi alan firma yapacak diye biliyorum ben.Satışı kimin yapacağını bilen arkadaşımız varsa bizi de bilgilendirirse seviniriz

forma gitti zaten de dolar üzerinden söylese bile büyük tl değer kaybı olmadığı sürece 300 milyon dolar kesin kazanç olur en az.
O civarda bekleniyor zaten bu ikinci şirket Optionu dan. 300-350milyon Dollar.
Florya da var. Oradan nekadar gelir hiç fikrim yok. Banka borçlar ödenir her türlü normal şartlarda da yarın ne olur kimse tahmin edemez bizim ülkede özelikle. Net konuşmaktan sakınmak gerekir

Oluşan fark dursun veya başkasından oluşan hatta değil. Teklifler böyle uygun görülmüş katılan şirketler tarafından işte.
Dursun diyemez ki S şirkete sen bukadar teklif et bilmem şukadar.
Benim öğrenmek istediğim 2. teklifin sonucunda bizim alacağımız miktarın adil olup olmadığı. Bu miktar adil olmadığı halde buna mecbur bırakılırsak bu işin sonucunda yönetim ve genel kurul sorumluluğu üstlenmek zorunda kalacaktır.

Ben 4-4.5 milyar arası maksimum diyorum.Satışı biz yapsak 6-7'ye kadar çıkarım ama satışı da ihaleyi alan firma yapacak diye biliyorum ben.Satışı kimin yapacağını bilen arkadaşımız varsa bizi de bilgilendirirse seviniriz
Emlak konuk karıla biliyor satışta veya daha doğrusu destek çıkacak. Hukumet de kazanmak isteyecek bu işten sonuca.
Biz tek olsak paylaşımda belki uyutularak dolandırıcılığı düşüne bilirlerdi de işin içine Hukumet ortağı girince pay dağıtımında bu biraz sıkar.

Emlak konuk karıla biliyor satışta veya daha doğrusu destek çıkacak. Hukumet de kazanmak isteyecek bu işten sonuca.
Biz tek olsak paylaşımda belki uyutularak dolandırıcılığı düşüne bilirlerdi de işin içine Hukumet ortağı girince pay dağıtımında bu biraz sıkar.

Öyle düşünme Fatih. Burası Türkiye. Bazen öncelik yandaşlarındır. Emlak Konut her türlü kazanıyor.

o yüzden burada atıp tutanlara bakmayacaz toki olmadan bir halt yiyemezsin. riva florya başlasın nasıl emsal metre kare miktarlarının değiştirildiğini yani artırıldığını hepberaber görürüz kardeş.

Zaten emlak konutsuz bu işe girilmez girersek de devlet bize orayı yedirmez olay bundan ibaret onlar ne derse o olacak borçlar kapanır mı bence kapanmaya yakın bir noktaya gelir asıl önemli olan nokta faizi yüksek borçları ödeyip yüksek faiz bedellerinden kurtulmamız gerekiyor yılda 120-150 m TL faiz ödeyen bir kulübüz sadece bu bedellerden kurtulsak borç kalsa bile kapatmaya gücümüz yeter

Benim öğrenmek istediğim 2. teklifin sonucunda bizim alacağımız miktarın adil olup olmadığı. Bu miktar adil olmadığı halde buna mecbur bırakılırsak bu işin sonucunda yönetim ve genel kurul sorumluluğu üstlenmek zorunda kalacaktır.
Adil ve normal gelir. İlki çok çok iyidi ama işte . :(

Hükümet olayı ciddiye almış olsa yüzde 38 paydan yüzde 25'e düşünce ihaleyi iptal ederdi.Hükümete güvenip iş yaparsak yayan kalırız.Özellikle bu ihale konularında

Doğru ama açık artırma olduğu için firma o mektubu ilk teklifine göre koymaz ikinci oturum da rakamlar 3 katına çıkacağı için o rakam göre mektubu vermek zorunda..

Teminat mektubunu anlık hazıtrayabiliyorlar mı bilmiyorum. Bankadan vs alınabilen birşey, ya da başka şeyleri gösterebiliyorlar. Orda elle yazabilirler mi ya da hazırlıklılar mı bilemedim.

Öyle düşünme Fatih. Burası Türkiye. Bazen öncelik yandaşlarındır. Emlak Konut her türlü kazanıyor.
Nekadar satış yapılırsa okadar fazla kazanır emlak konuk bizimle birlikte.
Daha az satılmasını istemesinin hiç bir nedeni yok. Zarar ederler kazanç tablolarında. Satan inşaat da zarar eder üstelik az miktara satsa.

Nekadar satış yapılırsa okadar fazla kazanır emlak konuk bizimle birlikte.
Daha az satılmasını istemesinin hiç bir nedeni yok. Zarar ederler kazanç tablolarında. Satan inşaat da zarar eder üstelik az miktara satsa.

Emlak Konut kazanma peşinde değilse. Önemli olan yandaş şirketin kazanması ise ne önemi var emlak konutun?

Hükümet olayı ciddiye almış olsa yüzde 38 paydan yüzde 25'e düşünce ihaleyi iptal ederdi.Hükümete güvenip iş yaparsak yayan kalırız.Özellikle bu ihale konularında
İptal etmeyi bizim ok imiz olmadan olurmu?
Sormuşlardı iptal edelim mi diye. Gerçi dursun bu durumda siz nasıl uygun görürseniz demiş de olabilir :(

Senin dediğin doğru ama dediğim gibi açık artırma işiyse her teklif verildiğinde o teklife göre mektubu alman lazım bankadan alınan bi kağıt parçası gibi görünsede para ile eşit değerdedir. Firmalar mektup yerine bu meblayı idarenin belirlediği bankaya nakit olarak da yatırabilir dekontu dosyaya koyarlar.

Payımız mı düşmüş? Yine mi kazıklandık.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Neyse bu işle ilgili 2. Firmaya 10 gün süre verilir oda imzalamazsa onun da mektup nakite döner ve ihale iptal olur. Bu iş biraz çorba olacağa benziyor basit bir olay değil bu yönetimin fişini çekebilir.

Bu ihale ve tokinin girdigi butun ihaleler devlet guvencesindedir.
Zararimiz karsilanacaktir.

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

Emlak Konut kazanma peşinde değilse. Önemli olan yandaş şirketin kazanması ise ne önemi var emlak konutun?
İlk şirket yandaş ve nef de galiba yandaş yani 3. Cü şirket
Bu ikinci şirketi bilmiyorum şimdi.
Ama ne demek istediğini anladım şimdi.
Hukumete yakın şirket kazansın daha az pay paylaşımı ile ve hukumet oradan kazansın mantığı yürütün galiba :) olmaz diyemiyorum

Geri
Üst Alt