Rizespor Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu!

Rakip zayıf 11 tartışacak durum yok

Bu 11’in sızdırılması iyice kabak tadı verdi artık
Taa sabahtan ber her yerde yazıyordu fegh+Babel oynayacak diye
Kimse bu haşn bulun çıkartın yaa

Çıkardığın 11'i seveyim hocam.

Bir parça hevesim vardı, 11'i görünce darmadağın oldu yine o heves.

Marsilya maçından sonra böyle hafiften yumuşar gibi oldum hocaya, ulan yine yaptı yapacağını, sinir küpüne çevirdi beni ya.

Bari bir veteranı oynat be adam 2 veteranı birden takım kaldıramaz

Bu kadro da iş yapmaz

3 değişiklik gelir devre arası her zaman olduğu gibi

O iğrenç stadda iğrenç görüş açısıyla iğrenç takıma karşı saçma sapan ağır yavaş sıkıcı oyun planını izleyecğime açar belgesel izlerim feghouliyi babeli bu kadar istiyosan salonunda oynat be adam

Demek ki istihbarat doğruymuş. Yılın en gergin maçına göbekli dayı ve tiktokçu ile çıkıyoruz

Hoca intihar etmiş

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Assuncao neden aldik kardesim? Neden oynamiyor bu herif? Buda sanki ikinci ozornwafor transferi oldu.

Babel Feghouliden hala birsey bekleyen Adama ben hoca demem. Haydi bazi oyunculari dinlendiriyorsun, koy ilk yari Emre ve Barisi kanatlara, ikinci yari bir zaman cikarir onlarin yerine Mourtan ve Keremi alirsin , Babel ve Feghouli kanatlarin öldü anlamina gelir + Beklere daha cok görev düser. Burdan 3 Puan cikarirsak bir oyuncunun sapkasindan Tavsan cikarmasi demek olur.

babel ve feghuli ondan sonra taraftar beni eleştiriyor sosyal medyadan üzüldüm istifa etmeyi düşünüyorum.Düşünme artık bırak git hoca

Geri
Üst Alt