Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 94.454
- 106.071
- 4.738
Sallai Lemina oynayabilirdiFifa oynamıyoruz
Yedeklere baksana kimi alacaksın
Lemina dışında
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sallai Lemina oynayabilirdiFifa oynamıyoruz
Yedeklere baksana kimi alacaksın
Lemina dışında
Biz boşuna yangın yapmadık, hala burnunun dikine gidiyor. Ahmed kart görse derbide yok, ders alma ibaresi yok. Yedekte az buçuk adam lazım dedikçe herkesi sahaya sürüyor. Geberik Mertens ve sınırdaki Ahmed'in 11 başlaması büyük riskYedeklerin eli ayağı biraz daha düzgün kreş çocuklarının isimleri yok ama sonradan girip skor alabilecek bir oyuncuda yok.
Ekli dosyayı görüntüle 280155
Bende bunu anlayamıyorum. Toreira Lemina Sara Mertens de yapabilirsin. Yada kutucu Mertens yerine. Ki Lemina bizim ilacımız. Hoca bilmiyorum ya değişiklemina bok hazır degil
torreirayı kesecek diye ödü kopuyor
valla mertensi oynatmasının anlamı yokBende bunu anlayamıyorum. Toreira Lemina Sara Mertens de yapabilirsin. Yada kutucu Mertens yerine
Mertens bizim maç sonlarına doğru silahımız olmalıydı rakip düşünce. İşte hoca değişik ben anlamıyorum. Şu 3 maçtan alnımızın akıyla çıkaramazsa zaten gg kendi adına da. Ben eleştirmekten sıkıldım o hata yapmaktan sıkılmadıvalla mertensi oynatmasının anlamı yok
torreirayı oynatacan ama mertensi neden zorla koyuyorsun
o ağzımıza s.çmadan, acil şutlamamız lazım artık boyundan büyük egosu olan bu adamıKı
Kıçıyla inatlaşan altına sıçarmış derler. Okanda bu gidişler ağzımıza s...cak
mertens sakatlanmıyorMertens’i de sakatlamadan rahatlamayacak.
Daha Alkmaar maçında da 11 başladık 90 dk oynatır
Skoru almaktan kasıt nedir 5 0 mı. Asları çıkarıp maçı satalım dimi 2 0 3 0 dan çok maç verdik zira.Bu maçta öenmli olan erkenden skoru alıp asların bazılarını çıkarmak. Hakem kırmızı kovalayacak ben diyim. Derbi için. Bide az maçı var erkenden bitirmemiz lazım. Ha birde gövde gösterisi lazım.
O verdiğimiz maçlarda yapılan değişikliklere baksana zaten verirsin öyle değiştirirsen. Mertens Barış A kerim. Bunların dinlenmesi lazım. Mertens Lemina A. Kerim Metehan Barış Sallai en azından olmali. Oshimen de 65-70 lerde cıkmalı riske etmemek lazım. Forvet kalmadı.Skoru almaktan kasıt nedir 5 0 mı. Asları çıkarıp maçı satalım dimi 2 0 3 0 dan çok maç verdik zira.
Mertens in başlaması hata zaten. Rakip yorulduktan sonra da biz yetenekli oyuncuyu çıkarıp daha az yetenekli oyuncu alıyoruz oyuna. Saçmalığın daniskası.O verdiğimiz maçlarda yapılan değişikliklere baksana zaten verirsin öyle değiştirirsen. Mertens Barış A kerim. Bunların dinlenmesi lazım. Mertens Lemina A. Kerim Metehan Barış Sallai en azından olmali. Oshimen de 65-70 lerde cıkmalı riske etmemek lazım. Forvet kalmadı.