GSC Haber Rizespor Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

Bu maçı her türlü kazanırız da şu Mertens'i kes artık kafayı yiyeceğim ya

B
Yedeklerin eli ayağı biraz daha düzgün kreş çocuklarının isimleri yok ama sonradan girip skor alabilecek bir oyuncuda yok.
Ekli dosyayı görüntüle 280155
Biz boşuna yangın yapmadık, hala burnunun dikine gidiyor. Ahmed kart görse derbide yok, ders alma ibaresi yok. Yedekte az buçuk adam lazım dedikçe herkesi sahaya sürüyor. Geberik Mertens ve sınırdaki Ahmed'in 11 başlaması büyük risk

valla mertensi oynatmasının anlamı yok

torreirayı oynatacan ama mertensi neden zorla koyuyorsun
Mertens bizim maç sonlarına doğru silahımız olmalıydı rakip düşünce. İşte hoca değişik ben anlamıyorum. Şu 3 maçtan alnımızın akıyla çıkaramazsa zaten gg kendi adına da. Ben eleştirmekten sıkıldım o hata yapmaktan sıkılmadı

Mertens’i de sakatlamadan rahatlamayacak.
Daha Alkmaar maçında da 11 başladık 90 dk oynatır

Bu maçta öenmli olan erkenden skoru alıp asların bazılarını çıkarmak. Hakem kırmızı kovalayacak ben diyim. Derbi için. Bide az maçı var erkenden bitirmemiz lazım. Ha birde gövde gösterisi lazım.

Bu maçta öenmli olan erkenden skoru alıp asların bazılarını çıkarmak. Hakem kırmızı kovalayacak ben diyim. Derbi için. Bide az maçı var erkenden bitirmemiz lazım. Ha birde gövde gösterisi lazım.
Skoru almaktan kasıt nedir 5 0 mı. Asları çıkarıp maçı satalım dimi 2 0 3 0 dan çok maç verdik zira.

Ben de benzer düşüncedeyim. Hocanın inat geçmiyor. Mertens'in mevcut haliyle 1 kişi eksik oynuyoruz resmen. Orta sahaya Lemina'yı atmalıydık hadi Lemina hazır değil o zaman Sallai'yi kanat beke Barış'ı ileri 3-4-3 gibi yada Ahmed'in Mertens yerinde oynayacağı tarz da oynayabilirdik. Okan hocanın bazı oyunculardan vazgeçmemesi kendi sonunu hazırlıyor.

Skoru almaktan kasıt nedir 5 0 mı. Asları çıkarıp maçı satalım dimi 2 0 3 0 dan çok maç verdik zira.
O verdiğimiz maçlarda yapılan değişikliklere baksana zaten verirsin öyle değiştirirsen. Mertens Barış A kerim. Bunların dinlenmesi lazım. Mertens Lemina A. Kerim Metehan Barış Sallai en azından olmali. Oshimen de 65-70 lerde cıkmalı riske etmemek lazım. Forvet kalmadı.

Diziliş nasıl? Vallahi kanser olduk. Şunu dizilişle paylaşsanıza ey GS yönetimi.

O verdiğimiz maçlarda yapılan değişikliklere baksana zaten verirsin öyle değiştirirsen. Mertens Barış A kerim. Bunların dinlenmesi lazım. Mertens Lemina A. Kerim Metehan Barış Sallai en azından olmali. Oshimen de 65-70 lerde cıkmalı riske etmemek lazım. Forvet kalmadı.
Mertens in başlaması hata zaten. Rakip yorulduktan sonra da biz yetenekli oyuncuyu çıkarıp daha az yetenekli oyuncu alıyoruz oyuna. Saçmalığın daniskası.

Doğru değişiklik bile 3 1 2 0 güven veren skorlar değil bu sene yeterince gördük. O yüzden skoru alıp rotasyona gidelim işi yaş onu geçelim.

Geri
Üst Alt