Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şimdi gördüm. Penaltıyı 3 kere dura dura atmış. Kaleci penaltıyı çıkarınca çizgi ihlalinden tekrarlanmış. Tekrarında atmış. Dünya kupasında da aynı götlüğü yapmıştı. Bu lawuğun dura dura penaltı atması da ihlal olmalı. Kaleci atlamak için senin hokkabazlığını mı bekleyecek? Sinirimi bozdu durduk yere it
Şimdi gördüm. Penaltıyı 3 kere dura dura atmış. Kaleci penaltıyı çıkarınca çizgi ihlalinden tekrarlanmış. Tekrarında atmış. Dünya kupasında da aynı götlüğü yapmıştı. Bu lawuğun dura dura penaltı atması da ihlal olmalı. Kaleci atlamak için senin hokkabazlığını mı bekleyecek? Sinirimi bozdu durduk yere it
@Alper Altun ilk gonderiye (ozet biografi) ithafen, Milli Takimlar kariyeri "oynadigi klupler" adi altinda toplanmis. Gozume direkt carpti duzeltsek fena olmaz gibi; Milli Takimlar kariyeri gibi bir alt baslik altinda.
Lewa'ya gelirsek, iyi bir sporcu. Iyi bir takimda, guclu bir forvet ve bitirici. Ancak fazla sorumluluk aldigi Barcelona'da benzer etkiyi goremedik ayni sekilde Milli Takimin'da da.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.