robert lewandowski

Şimdi gördüm. Penaltıyı 3 kere dura dura atmış. Kaleci penaltıyı çıkarınca çizgi ihlalinden tekrarlanmış. Tekrarında atmış. Dünya kupasında da aynı götlüğü yapmıştı. Bu lawuğun dura dura penaltı atması da ihlal olmalı. Kaleci atlamak için senin hokkabazlığını mı bekleyecek? Sinirimi bozdu durduk yere it

Fbli ali şafak öztürk'le akrabaymış. Boşuna kurulmamışım lawuğa. Fbye de gelir bu

Şimdi gördüm. Penaltıyı 3 kere dura dura atmış. Kaleci penaltıyı çıkarınca çizgi ihlalinden tekrarlanmış. Tekrarında atmış. Dünya kupasında da aynı götlüğü yapmıştı. Bu lawuğun dura dura penaltı atması da ihlal olmalı. Kaleci atlamak için senin hokkabazlığını mı bekleyecek? Sinirimi bozdu durduk yere it

Bugün yine aynısını yapmış şerefsiz köpek

Gerçi bu sefer bize yaradı

@Alper Altun ilk gonderiye (ozet biografi) ithafen, Milli Takimlar kariyeri "oynadigi klupler" adi altinda toplanmis. Gozume direkt carpti duzeltsek fena olmaz gibi; Milli Takimlar kariyeri gibi bir alt baslik altinda.

Lewa'ya gelirsek, iyi bir sporcu. Iyi bir takimda, guclu bir forvet ve bitirici. Ancak fazla sorumluluk aldigi Barcelona'da benzer etkiyi goremedik ayni sekilde Milli Takimin'da da.

Hollanda en iyi 3.ler kontenjanından gruptan çıkarken lewandowski

1719401009641.png

%100 doğru bir değerlendirme

Lewandowski, Milli Takım hocası değişene kadar milli takımda forma giymeyeceğini açıkladı.

1749412636267.webp

Geri
Üst Alt