- 23 Temmuz 2011
- 74.703
- 49.942
- 4.693
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şimdi gördüm. Penaltıyı 3 kere dura dura atmış. Kaleci penaltıyı çıkarınca çizgi ihlalinden tekrarlanmış. Tekrarında atmış. Dünya kupasında da aynı götlüğü yapmıştı. Bu lawuğun dura dura penaltı atması da ihlal olmalı. Kaleci atlamak için senin hokkabazlığını mı bekleyecek? Sinirimi bozdu durduk yere it
Şimdi gördüm. Penaltıyı 3 kere dura dura atmış. Kaleci penaltıyı çıkarınca çizgi ihlalinden tekrarlanmış. Tekrarında atmış. Dünya kupasında da aynı götlüğü yapmıştı. Bu lawuğun dura dura penaltı atması da ihlal olmalı. Kaleci atlamak için senin hokkabazlığını mı bekleyecek? Sinirimi bozdu durduk yere it
Eskiden o kural ihlaliydi. Sonra Ronaldo daha cok atsin diye kaldirdilar.Bugün yine aynısını yapmış şerefsiz köpek
Gerçi bu sefer bize yaradı
Ronaldo ne alaka yav, onun kullanma tarzi boyle surekli bekleyerek olmadi ki hic?Eskiden o kural ihlaliydi. Sonra Ronaldo daha cok atsin diye kaldirdilar.![]()
Hic pause yaparak kalecileri aldatmadi diyosun.Ronaldo ne alaka yav, onun kullanma tarzi boyle surekli bekleyerek olmadi ki hic?
Vardir elbet ama klasiklesmis bir vurusu olmadi hic, belirli zamanlarda kullandigini hatirliyorum.Hic pause yaparak kalecileri aldatmadi diyosun.
Fbli ali şafak öztürk'le akrabaymış. Boşuna kurulmamışım lawuğa. Fbye de gelir bu
Onun adini şaka yollu ornek olarak verdim. Yoksa yaptiklari hilebazlik.Vardir elbet ama klasiklesmis bir vurusu olmadi hic, belirli zamanlarda kullandigini hatirliyorum.
Öyle bir şey herholf. Whoscored sitesi de bununmuş diyorlar ekşideBu nasıl oluyor ya . Opet polonyadan gelin mi almış.