Roberto Mancini

[FONT=&quot]Bir dönem Galatasaray'ın hocalığını yapan Mancini, takıma önerilen Cenk Tosun'u yetersiz olduğu söyleyerek sarı kırmızılı takıma gelmesini engellemiş. (Milliyet)
[/FONT]

[FONT=&quot]
DPYY-ykWsAEAc7T.jpg

[/FONT]
Ceyhunu sağ iç oynatan futbol dahisi

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

adamdır, birçok Galatasaraylidan daha fazla Galatasaray'lıdır.

Su forumda Cenki isteyen varmiydi zamaninda? Kim bu kadar gelistirecegini tahmin edebiliyordu ki?

Bir dönem Galatasaray'ın hocalığını yapan Mancini, takıma önerilen Cenk Tosun'u yetersiz olduğu söyleyerek sarı kırmızılı takıma gelmesini engellemiş. (Milliyet)

DPYY-ykWsAEAc7T.jpg

yabancı sınırı varken cenk bjkye geldi zaten. yabancı sınırı olmasa kimse istemezdi ne bjk ne gs. zaten antepte 7-8gol atan birisiydi isteyen yoktu ama son 2 yıldır baya işte

Son düzenleme:
Hamza'ya vizyonsuz,yapılandırmadı diyip

Bu milyonlarca euro bize zarara uğratan adama Galatasaraylı demek iyimiş :D

Bu adam yüzünden 2-3 senemiz heba oldu tabi konuşulmaz aldığı paradan vazgeçti çok iyi gs li heheee

L.Moscow bu sene transfere 4,25 harcamış lider

Mancili Zenit 85 milyon harcamış ikinci ://

Fırsat vermiyorlar ki bir 100 daha harcasa kesin açık ara liderdi

Cenk bize gelse bjk'de verdiği verimi veremezdi ki eğri oturup doğru konuşmak lazım Şenol Güneş sayesinde parıldadı bu adam.
Bize gelse büyük olasılıkla yedek kulübesinden çıkamaz şu anki Eren'e benzer bir halde olurdu.

Cenk ozelinde tartismaya gerek yok bizde oynamazdi ama saglam kadromuzla nisanda sampiyonluk verdigini burda bu adami savunmak icin bazi kisilerin her sene sampiyon mu olacaz yeaa dedigini unutmadik.

cenk gelse yasin, selçuk abileriyle takılmaktan top oynayamazdi

Salih dursunu mutlaka alın diyip 2 hafta sonra kim getirmiş diyen
Furkan ozcal kimde oynuyor diye soran reis
Cenki istememesi normal
Ne günlerdi be

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Antep'e geldiği ilk sene bizde istemiştik

Neden alınmadı diye yönetime baya sallanmıştı çok net hatırlıyorum
Zamanlamanla hata var. Cenk Antep'e 2011'da gitmisdi, Mancini bizde 2014'da hocaydi. Yani Antep'de oynarken forum istemiyordu Cenk'i ben cok iyi hatirliyorum. Neyse Hayrinin sorusuna'da cevap vermis olayim - Besiktas haric kimse istemiyordu Cenki, spor yazarlarida pek fazla onemsemiyordu bu transferi ben oyle hatirliyorum. Mancini'ye Cenk'i almadi diye sallamak cok sacma cunku hic kimse Cenkin bu kadar iyi olabilcegini dusunmuyordu - cokta iyi degil ama hani Turkiye standardlarina gore cok iyi bir forvet evet.

Zamaninda Dzekoyu isteyenlerde yoktu sonra Wolfsburg'a gitti orda patladi herif. Hatta hatirliyorum FC Midtjylland Erik Rasmussen ile zamaninda Dzeko'dan vazgecmisdi cunku onunda bir gelecegi olmiyacagani dusunuyordu - ama sonradan akillanmak kolay tabi her zaman ki gibi.

Wenger - Ibrahimovic'de var mesela

Boyle elestirileri cok kolay ve cok sacma buluyorum

Ayrica sunuda hatirlamak gerek Mancini degil hersey, bunun scout ekibi'de var bunun scout ekibinin degerlendirmesine'de gorede karar aliniyor, sonra baskan var, sinirli bir para var var oglu var. Sirf bir adama atmak olayin detailarini bilmerek degerlendirmek bile cok sacma. NEYSE.

Geri
Üst Alt