Aydın Aslan
Berlin Panteri
- 24 Kasım 2008
- 42.412
- 23.651
- 2.698
Zamanlamanla hata var. Cenk Antep'e 2011'da gitmisdi, Mancini bizde 2014'da hocaydi. Yani Antep'de oynarken forum istemiyordu Cenk'i ben cok iyi hatirliyorum. Neyse Hayrinin sorusuna'da cevap vermis olayim - Besiktas haric kimse istemiyordu Cenki, spor yazarlarida pek fazla onemsemiyordu bu transferi ben oyle hatirliyorum. Mancini'ye Cenk'i almadi diye sallamak cok sacma cunku hic kimse Cenkin bu kadar iyi olabilcegini dusunmuyordu - cokta iyi degil ama hani Turkiye standardlarina gore cok iyi bir forvet evet.
Zamaninda Dzekoyu isteyenlerde yoktu sonra Wolfsburg'a gitti orda patladi herif. Hatta hatirliyorum FC Midtjylland Erik Rasmussen ile zamaninda Dzeko'dan vazgecmisdi cunku onunda bir gelecegi olmiyacagani dusunuyordu - ama sonradan akillanmak kolay tabi her zaman ki gibi.
Wenger - Ibrahimovic'de var mesela
Boyle elestirileri cok kolay ve cok sacma buluyorum
Zamanlamam da hata yok.İyi hatırlamıyorsun çünkü Almanya'dan Türkiye'ye geldiği sırada bizde istiyorduk.Sonra Cenk çok sıra dışı bir başlangıç yapmıştı.Ondan sonra herkes yönetime sallamıştı nasıl bu adamı kaçırdınız gibisine
Evet belki başarısız olacaktı orasını kimse kestiremez ama çıkıpta Oğuzhan Kayar,Ontivero gibi topçuları aldırıp Cenk'i beğenmiyorsan burada bir hata var.Çünkü Cenk ligde oynayan ve belli bir standartı olan bir topçuydu
Ben buna laf yapıyorum yoksa başarılı olurdu,olmazdı olayını tartışmıyorum
Gereksiz bir ton para harcayıp giden bu adamı aklamaya gerek yok herkes gibi bu adamda suçludur.Bunun ispatı ise kariyeridir fazla söze gerek yok
Son düzenleme: