Roberto Mancini

Zamanlamanla hata var. Cenk Antep'e 2011'da gitmisdi, Mancini bizde 2014'da hocaydi. Yani Antep'de oynarken forum istemiyordu Cenk'i ben cok iyi hatirliyorum. Neyse Hayrinin sorusuna'da cevap vermis olayim - Besiktas haric kimse istemiyordu Cenki, spor yazarlarida pek fazla onemsemiyordu bu transferi ben oyle hatirliyorum. Mancini'ye Cenk'i almadi diye sallamak cok sacma cunku hic kimse Cenkin bu kadar iyi olabilcegini dusunmuyordu - cokta iyi degil ama hani Turkiye standardlarina gore cok iyi bir forvet evet.

Zamaninda Dzekoyu isteyenlerde yoktu sonra Wolfsburg'a gitti orda patladi herif. Hatta hatirliyorum FC Midtjylland Erik Rasmussen ile zamaninda Dzeko'dan vazgecmisdi cunku onunda bir gelecegi olmiyacagani dusunuyordu - ama sonradan akillanmak kolay tabi her zaman ki gibi.

Wenger - Ibrahimovic'de var mesela

Boyle elestirileri cok kolay ve cok sacma buluyorum

Zamanlamam da hata yok.İyi hatırlamıyorsun çünkü Almanya'dan Türkiye'ye geldiği sırada bizde istiyorduk.Sonra Cenk çok sıra dışı bir başlangıç yapmıştı.Ondan sonra herkes yönetime sallamıştı nasıl bu adamı kaçırdınız gibisine

Evet belki başarısız olacaktı orasını kimse kestiremez ama çıkıpta Oğuzhan Kayar,Ontivero gibi topçuları aldırıp Cenk'i beğenmiyorsan burada bir hata var.Çünkü Cenk ligde oynayan ve belli bir standartı olan bir topçuydu

Ben buna laf yapıyorum yoksa başarılı olurdu,olmazdı olayını tartışmıyorum

Gereksiz bir ton para harcayıp giden bu adamı aklamaya gerek yok herkes gibi bu adamda suçludur.Bunun ispatı ise kariyeridir fazla söze gerek yok

Son düzenleme:
Onun döneminde bir sürü mükemmel topçu alindi

RO47AR.png

Grazie signore. :hat:

hirsiz

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Roberto Mancini, Galatasaray kariyerinde 5 derbi maçına çıktı; 4 galibiyet, 1 yenilgi aldı.

Galatasaray 1-0 Fenerbahçe
Trabzonspor 1-4 Galatasaray
Galatasaray 2-1 Trabzonspor
Galatasaray 1-0 Beşiktaş
Fenerbahçe 2-0 Galatasaray

Juventus 2-2 Galatasaray
Galatasaray 1-0 Juventus
Galatasaray 1-1 Chelsea
Chelsea 2-0 Galatasaray

ŞUAN FORUMUN HALİNE BAKILDIĞINDA TAPILMASI GEREKEN BİR HOCA İDİ.

348967.jpg

Iç sahada aslan dışarda kedi
Buyrun bakın kariyerine
Kopenhag aksihar daha nicelerini unutmadık

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Derbi canavarı Mancini'yi o umursamadığınız küçük maçlar için neden yolladınız? Ya açıklayın ya forumu terk edin.

Niy e mi yolladık hedefe ulastiramadigi Galatasaray a soktuğu ontiveri umut gündoğan salih hayrovic burdisso daha niceleri
Zaten gittiği bütün takımlarda yaptırdığı boş transferler yüzünden gitmiştir
Buyrun Galatasaray buyrun inter buyrun zenit

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
1-0'a kilitlenmeyi iyi biliyordu. Ayrıca kendisi de sürekli sistem değiştirdiği için eleştirildi. Deplasmanda son 2 maça kadar sadece 2 Kayseri takımını yenebilmiştik.

Kadro kalitesiz diyen var. Son 2 senenin şampiyonu ve CL'de Juve'nin üstüne çıkabilecek kadar iyi kadro vardı. Eleştirirken şunu da ekleyeyim; Tıpkı Tudor gibi ona da sürekli Terim baskısı uygulandı. Hakkını yemeyelim.

Mutlu yıllar.

Büyük maç canavarı küçük maç kazanamıyor diye yollanmış

Taraftar niye sahip çıkmadı çok ilginç

çok gerizekalıca davrandık kendisine

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

iyki doğdun reis

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

1-0'a kilitlenmeyi iyi biliyordu. Ayrıca kendisi de sürekli sistem değiştirdiği için eleştirildi. Deplasmanda son 2 maça kadar sadece 2 Kayseri takımını yenebilmiştik.

Kadro kalitesiz diyen var. Son 2 senenin şampiyonu ve CL'de Juve'nin üstüne çıkabilecek kadar iyi kadro vardı. Eleştirirken şunu da ekleyeyim; Tıpkı Tudor gibi ona da sürekli Terim baskısı uygulandı. Hakkını yemeyelim.

Mutlu yıllar.
elindeki yerli kadro yetersizdi

sneijder drogba melo bruma eboue fln vardı kadro nasi yetersizdi ki yaw

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zamanında İnterin güzelim kadrosunu da hiç etmişti lige çok iyi başlamasına rağmen.. Şimdi herfiler daha vasat kadroyla zirveye oynuyor..

Geri
Üst Alt