Roberto Mancini

Deplasmandaki rize maçı ve devre arasındaki antalya maçı dönüm noktasıydı 2 maçla kariyeri sonlandı.Ama tazminatını bırakıp gidecek kadar düzgün biriydi

çok gerizekalıca davrandık kendisine

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

iyki doğdun reis

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

elindeki yerli kadro yetersizdi

ya yapmayın. Fb dışında rakip bile yoktu ligde zaten. Burak,Selçuk, O dönem gayet iyi olan Umut ve Yekta,Semih,Hakan vs. hepsi o dönem milli takımda oynuyordu. O senenin tek suçlusu Mancini değildi tabi ki ama kadro yetersiz değildi. Chelsea (TT Arena'daki maçta),Juve ile başa baş oynadı o kadro.

ya yapmayın. Fb dışında rakip bile yoktu ligde zaten. Burak,Selçuk, O dönem gayet iyi olan Umut ve Yekta,Semih,Hakan vs. hepsi o dönem milli takımda oynuyordu. O senenin tek suçlusu Mancini değildi tabi ki ama kadro yetersiz değildi. Chelsea (TT Arena'daki maçta),Juve ile başa baş oynadı o kadro.

manciniden öncesine gidelim o zmaan.içerde antalya ve rize maçında kaçan tonlarca gol vardı.burak ayrıca deli ediyodu o sene.

Valla ligde anadolu deplasmanlarında batırdı ama Galatasaray’ın büyüklüğünü göstereceği maçlarda hocandan 10 kat daha iyi performansı vardı. Vasfi yazmış zaten yukarıda. O dönem en büyük sıkıntı şimdinin BJK’sinde olan doymuşluk hissiydi, topçular Anadolu maçlarını sallamıyordu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

manciniden öncesine gidelim o zmaan.içerde antalya ve rize maçında kaçan tonlarca gol vardı.burak ayrıca deli ediyodu o sene.

zaten derbilerde 6 maçın 5 tanesini kazandık. Anadolu takımlarını hele deplasmanda hiç yenemedik neredeyse. Bu senenin tam tersiydi yani.

taktik olarak iyi hocaydı ama özellikle devre arası felaket transfer hataları olmasa farklı olabilirdi ve yabancı sınırı olmasa ayrılmayıp kalabilirdi.

Valla ligde anadolu deplasmanlarında batırdı ama Galatasaray’ın büyüklüğünü göstereceği maçlarda hocandan 10 kat daha iyi performansı vardı. Vasfi yazmış zaten yukarıda. O dönem en büyük sıkıntı şimdinin BJK’sinde olan doymuşluk hissiydi, topçular Anadolu maçlarını sallamıyordu

ee derbileri kazanınca ne oldu? 65 puan alabildik. O sene Fb sadece bizi 2-0 yendi ama yürüyerek şampiyon oldu. Ayrıca Tudor benim hocam değil Galatasaray'ın hocası. Başarılı olacağını düşündüğüm için destekliyorum. Umudum biterse onu da eleştiririm.

Galatasaray 1 - 0 Eskişehirspor (Türkiye Kupası Finali)

Kim ne derse desin adam işini biliyordu.

Roberto Mancini, Galatasaray kariyerinde 5 derbi maçına çıktı; 4 galibiyet, 1 yenilgi aldı.

Galatasaray 1-0 Fenerbahçe
Trabzonspor 1-4 Galatasaray
Galatasaray 2-1 Trabzonspor
Galatasaray 1-0 Beşiktaş (Bir sonraki sezona Şampiyonlar Ligi bileti için en büyük avantajı aldığımız maç)
Fenerbahçe 2-0 Galatasaray

Juventus 2-2 Galatasaray
Galatasaray 1-0 Juventus (Şampiyonlar Liginde Grup dan Çıktığımız Maç)
Galatasaray 1-1 Chelsea
Chelsea 2-0 Galatasaray

ŞUAN FORUMUN HALİNE BAKILDIĞINDA TAPILMASI GEREKEN BİR HOCA İDİ.

348967.jpg

Roberto Mancini, Galatasaray kariyerinde 5 derbi maçına çıktı; 4 galibiyet, 1 yenilgi aldı.

Galatasaray 1-0 Beşiktaş

Juventus 2-2 Galatasaray
Galatasaray 1-0 Juventus
Galatasaray 1-1 Chelsea
Chelsea 2-0 Galatasaray

348967.jpg
rakiplerimiz leşti ?

Lenovo P2a42 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Neyle neyi karşılaştırıyonuz garip
o zmnlar ortada bjk yoktu tshirt giyip para topluyolardı
aynı şekilde bşehir de yoktu
ts aynı ts belki kadrosu daha iyi şimdi
fb şamp olduydu ztn ordaki denklemi de siz kurung

Galatasaray 1-0 Beşiktaş

Juventus 2-2 Galatasaray
Galatasaray 1-0 Juventus
Galatasaray 1-1 Chelsea
Chelsea 2-0 Galatasaray

348967.jpg

Bizim forumda bu yüzden seviliyor zaten. Tarihin en iyi 2. Kadrosuyla fenerden 9 puan fark yedi. Ama olsun derbi kazanıyor.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Malın tekiydi.

Son düzenleme:
Real’li Juve’li gruptan hiçbir Türk takımı çıkamaz, boş yapmayalım. Ligde başarısız Avrupa ve büyük maçlarda başarılıydı çünkü önemli maçlarda nasıl oynaması gerektiğini iyi biliyordu

Başarılı değildi.
Gitme sebebi Başkan ile Bütçe ve sunulan Proje konusunda anlaşamadığı için lanse edildi ama bunlar kendisi için yeterli olsa bile gitmeli idi. Bana göre hiç gelmemeli idi, İtalyan Teknik Direktörleri oldum olası sevmem. Ayrıca bizim Lig için uygun bulmuyorum İtalyan Teknik Direktörleri. Ayrılış şekli için ve verdiği emek için teşekkürler ama o kadar.

Ben de başarılı olduğunu savunmuyorum, Galatasaray’da her kimse o sezon ligde şampiyon olmazsa başarısızdır. Ama CL’de o inanılmaz zor gruptan çıkması, derbilerde aldığı güzel sonuçlar ve TR kupasıyla kötü de bir sezon geçirmedi diyorum.

önemli maçlarda nasıl oynaması gerektiğini iyi bilseydi deplasman maçlarda neden bu kadar hayal kırıklığı uğrattı

Geri
Üst Alt