Eleştirmek istediğin zaman her türlü eleştirirsin. Sen de tam olarak öyle yapıyorsun.
Şu boldladığım yerde yazdığın şey, bam bam bam 'ın tam tarifi oluyor. Çünkü senin oyuncuların o dediğin şeyi yapabilecek kapasitede değil. Türkiye'de ortalama bir defans oyuncusu Umut'un deli danalar gibi yaptığı pressi basit bir çalımla veya tek pas ile atlatıyor. Maç konuşmayı pek sevmem, ama senin hücum press dediğin şeyi yaparken seni dönme dolaba çevirip 6 tane attı Madrid. Siz 90 dk maçın 20 dk'sında ultra hücum yapıp 70 dk uyumayı istiyorsanız benim size yapabileceğim bir şey yok.
Amrabat o kadar kötü olmasına rağmen ilk senesinde hiçbir şey söylemedim. ŞL'de yaptığı asistler benim için yeterliydi. Çoğu maçta FT bile oynatmadı onu. Sen hala niye Hajrovic alındı diyorsun.
Ontivero'yu niye yollamalıydı? Mancini'den daha mı çok izledin onu?
Ben ısrarla Mancini'yi maç üzerinden savunmuyorum. Sen hala 10 maç, 5 maç, Juve maçı diyorsun.
Real Madrid'e İspanya'da rezil olmadık evimizde olduk. Kopenhag deplasmanında çok pozisyonumuz vardı gole çeviremedik. Juve ile zaten berabere kaldık. Sen maçları bile düzgün izlememişsin.
Ayrıca Mancini'nin başarılı olması için istediği kadar adam almana gerek yok. Sabri ile, Ceyhun ile FT'den daha iyi takım oynatıyor kimse kusura bakmasın. İngiltere'de uçuk kadrolar kurduğu için yanılıyorsunuz. İngiltere'de aynı şekilde kadro planlaması yapan en az 4-5 takım var. Mancini onlarla mücadele edebilmek için o harcamaları yaptırmak zorundaydı.
Neyse, çok uzattım yine. Siz seneye bu söylediklerinizden utanacaksınız. Erdemliyseniz sizi burada özür dilemeye beklerim