Roberto Mancini

o zamanki baskan faruk suren aksini soyluyor

aig olayi karisik olayin icine unal aysal falan da girmis. ve de aig hisselerini 23 milyon dolara geri almisiz. ftnin alip yolladigi 40 adamin bedelinden azdir

yahu araya giriyorum ama adamın o 2. donemınden baska dıyecek baska bı sozunuz yok dımı? adamın kazandırdıgı paraları gormezden gelıp 10 15 tane tutmayan adamın parasını konusursunuz anca

aig olayi karisik olayin icine unal aysal falan da girmis. ve de aig hisselerini 23 milyon dolara geri almisiz. ftnin alip yolladigi 40 adamin bedelinden azdir

dun isim vermedim ama dayanamıcam daha fazla kardesım sen degıl mıydın adnan polat zamanında keitanın gıdıp pino geldıgınde tepkı gosterdıgım zaman ne biliyorsunuz futbol cahıllerı pino gelecegın yıldız adayı keita uyum saglamadı iyi oldu dıye saksakcılık yapan? o donemden bellı futboldan anlamadıgın...

güzel futbol, ya da işleyen bir sistem öyle 5-6 ayda kurulacak bir şey değil. Özellikle zaten belli bir sistemi olmayan, zaman zaman sadece kaos futbolu ile başarılı olan, kötü başlayan, plansız bir kadroda, formsuz oyuncuların olduğu, türkiye gibi bir ligde hiç de kolay bir şey değil. Mancini'nin sürekli arayış içinde olmasının nedeni de bu nedenlerin doğurduğu sonuçlar. Kadroya baktığımızda Muslera, Melo, Sneijder'den başka hocanın net olarak güvenebileceği bir oyuncu daha var mı? Sorun bu kadar basit. Mancini'nin benim arkasında durduğum noktalardan bir tanesi de böyle bir sezonda, bu takımla, bu kadar kısa sürede bir yere varmasının imkansızlığı. Fatih Terim'den sonra Lucescu gelmiş olsaydı şimdi onu da göndermeye çalışıyor olacaktık. Sorun hocada mı futbolcularda mı kadro yapılanmasında mı ilk önce bunu analiz edebilmek gerekiyor.

44 Mac sonra ilk defa iki mac üst üste ayni kadro ile cikarsan, tabiki sistem oturmaz. Ben Mancini´ye karsi agzimi acmadim sezonun yarisina kadar. Istedigi kadar denesin dedim, ama bir yere kadar denersin. Öyle devamli kadro degistirilmez. Bu takimda güvenilecek cok isim vardi, ama Mancini döneminde hic biri performans yetecek bir performans gösteremedi.

dun isim vermedim ama dayanamıcam daha fazla kardesım sen degıl mıydın adnan polat zamanında keitanın gıdıp pino geldıgınde tepkı gosterdıgım zaman ne biliyorsunuz futbol cahıllerı pino gelecegın yıldız adayı keita uyum saglamadı iyi oldu dıye saksakcılık yapan? o donemden bellı futboldan anlamadıgın...

alakasi yok

Bir mantikli yaklas be kardesim. AIG ile stratejik ortaklik ve halka acilma modeli ile bir cellat kulübün üzerinden gecti... 100.000.000 Dolar kredi cektik, sirketleri birlestirip bu kanser hücresinden kurtulmak adina... Nezaman Stad bitti, kredi cekip biz bu hücreden kurtulabildik ve gelecegimiz parladi...

Faruk Süren tabiki farkli konusacak, sonucta proje onun projesi ama bizi yillarca yakti...

Adnan Polat: "Sirketlerin birlesmesi ile Galatasaray'in 20 yil onundeki toplam 1 Milyar Dolar'inin kasada kalmasini sagladik"

luce de ilk sezon 2. olmustu ve 2. sezonunda sampiyon olmustu

bakalim mancini kalacak mi gidecek mi sezon sonu

kalirsa umarim iyi bir forvet ve iyi kanat oyunculari aldirir

sneijder mutlaka ortada forvet arkasinda oynamali

- Avrupa Sampiyonasinda Türkiye gibi sportif anlamda bir Ücünü Dünya Ülkesine yari Finali yasatacak...

- Süperlig´te 8 senede 6 Sampiyonluk yasatacak

- Avrupa´da Türk takimina Kupa kazandiracak

- Bizi 8. siradan alip Sampiyon yaptiracak

- Ardindan gelen antrenörün sampiyon takimi alip, zar zor ikinci yapabilecek (o bile kritik)

Sonrada senin gibi, hayati boyunca trollükten öteye gidememis bir yetersizin agzinda sakiz mi olacak ? Güldürme beni troll...

Fatih Terim´e düsman olan herkez, Galatasaray tarihinin cok büyük bir bölümüne düsman olmus demektir.

Avrupa 3.lüğü yakalanan jenerasyonun eseridir sonuç olarak bakılırsa 2002'de de Şenol Güneş Dünya 3.sü olmuştur şuan Fatih Terim yine alt yapıdan beri beraber oynayan jenerasyona oturdu yine belli bir başarı elde edecektir sonuç olarak bakınca Caner Arda Selçuk Burak Onur alt takımlardan beri beraber oynuyan kişiler milli takımdada iyi bir başarı yakalıcağına inanıyorum buda yine Terim'in başarısı olacaktır eğer 3-5 sene sonra milli takım alt takımlarından yıldız oyuncular çıkarsa başarılıdır derimki yanlış bilmiyorsam U kaçtı hatırlamıyorum ama 1-2 sene önce dünya sıralamasında ilk 3'e girmişti sanırım.

Kalması ya da kalmamasından çok doğru oyunu oynatıp oynatmayacağı. Yani yeni gelen de Lucescu dışında biri olursa O da aynı fantezilere girebilir. Ama girmeyen hocalar da yok değil. Lucescu da tek seçenek değil.

Kalırsa umarım daha düzgün bir takım kurar ve 11'de ısrar eder. Sneijder'i 50 maç sonra forvet arkası yapmayı, Bruma'dan sağ bek yaratmayı düşünmez.

Avrupa 3.lüğü yakalanan jenerasyonun eseridir sonuç olarak bakılırsa 2002'de de Şenol Güneş Dünya 3.sü olmuştur şuan Fatih Terim yine alt yapıdan beri beraber oynayan jenerasyona oturdu yine belli bir başarı elde edecektir sonuç olarak bakınca Caner Arda Selçuk Burak Onur alt takımlardan beri beraber oynuyan kişiler milli takımdada iyi bir başarı yakalıcağına inanıyorum buda yine Terim'in başarısı olacaktır eğer 3-5 sene sonra milli takım alt takımlarından yıldız oyuncular çıkarsa başarılıdır derimki yanlış bilmiyorsam U kaçtı hatırlamıyorum ama 1-2 sene önce dünya sıralamasında ilk 3'e girmişti sanırım.

O jenerasyondan Emre Belezoglu ve Tugay Kerimoglu disinda hic bir tane oyuncu Avrupa´da basarili olamadi. Önemli olan bir takim yaratmak ve isleyen bir sistetem oturtmak. Fatih Terim´de yetenkli oyuncular vardi, ama olay orda bitmiyor iste, onu kullanmayi bilceksin. Hele bizim o altin jenerasyon bir birini ezberlemis oldu, cünkü yaratilmis bir takim vardi...

Hem malzemen kaliteli, hemde ahcin kaliteli olacak ve onu kullanmayi, yetistirmeyi bilecek. Bir Hoca´nin marifeti budur.

Senol Günes´de bence cok iyi bir antrenör... Simdi Senol Hoca´yi getirseydik cok farkli yerlerde olurduk. Ama yabanci antrenör daha tatli geldi...

Bu Adem Çakar gibi ft trolleri bu forumda barınmasın . Ona kalırsa ft Allahtan bile daha büyük . Hiçbir yanlışı yok . Hep başkalarının yanlışı vardır . Hep takımına çok paralar kazandırmıştır . Küfür etmez . Aldıkları oyuncular dört dörtlüktür . Irkçılık yapmaz . GS düşmanı birisiyle el ele sıkışıp yemek yemez . Yabancı sınırı için 360 derece dönmez . Şov yapmaz .

Kac para verildi Felipe´ye ? 2 Milyon, 3 Milyon dolar Bonservis ? daha fazla ? Bu mu dünya kadar para.... Hadi diyelim Fatih terim 20 Milyon dolar transfer zarari yapti o iki sene icinde. (Bu sene sadece Kis sezonunda yaptigimiz zarar, hadi enflasyon diyelim) AIG´nin yillik zarari 25 Milyon dolar´dir 2000´den beri, ve bizi maddi anlamda her sezon büyük zararlara sokmustur.

Takimin üzerine 90´lardan beri o güne kadar 5 tane Baskan gecmisken, sucu bir tane hocaya yüklemek aceba neyin kafasidir cok merak ediyorum...

benim bildigim kadariyla buna 4,5 Milyon Dollar ödemistik, yaninda da Fabio Pinto gibi adamlari da almistik

O jenerasyondan Emre Belezoglu ve Tugay Kerimoglu disinda hic bir tane oyuncu Avrupa´da basarili olamadi. Önemli olan bir takim yaratmak ve isleyen bir sistetem oturtmak. Fatih Terim´de yetenkli oyuncular vardi, ama olay orda bitmiyor iste, onu kullanmayi bilceksin. Hele bizim o altin jenerasyon bir birini ezberlemis oldu, cünkü yaratilmis bir takim vardi...

Hem malzemen kaliteli, hemde ahcin kaliteli olacak ve onu kullanmayi, yetistirmeyi bilecek. Bir Hoca´nin marifeti budur.

Senol Günes´de bence cok iyi bir antrenör... Simdi Senol Hoca´yi getirseydik cok farkli yerlerde olurduk. Ama yabanci antrenör daha tatli geldi...

Valla o takımın gelişimindeki en büyük sebebi Fatih Terim değil Gheorghe Hagi'dir o jenerasyonda kime sorarsan sor Hagi'ye borçlu olduğunu söyler teknik açıdan gelişimini zaten milli takımın iskeletide Galatasaray kadrosu idi o dönem ama tartışmayı uzatman istemiyorum ben sadeca kaos futbolunu sevmiyorum sistematik olmaktan yanayım bununda en güzel göstergesi Belçika buna ister yabancı sevdası diyin istersen Anti Fatih Terim deyin ben her zaman Fatih Terim'i severim sonuçta bize çok şeyler yaşattı ama bi yere kadar artık oyuncu üreten bir fabrika olmamız lazım en azından şimdiki yönetimde bunun belirtileri oluyor.

Üstellik bizim forumda Sherlock Holmes gibi adamlar var, nasil oluyordu bütün GS Kongre üyeleri Ünal Aysal i baskan yapiyorsa, bize kazik attiysa, onu da bilmek isterim...

Geri
Üst Alt