Burak Keskin
10 Numara!
- 25 Ocak 2012
- 18.956
- 3.973
- 1.328
Trabzon'u yendik diye futbol cahilleri yine hortlamış.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o zamanki baskan faruk suren aksini soyluyor
aig olayi karisik olayin icine unal aysal falan da girmis. ve de aig hisselerini 23 milyon dolara geri almisiz. ftnin alip yolladigi 40 adamin bedelinden azdir
aig olayi karisik olayin icine unal aysal falan da girmis. ve de aig hisselerini 23 milyon dolara geri almisiz. ftnin alip yolladigi 40 adamin bedelinden azdir
güzel futbol, ya da işleyen bir sistem öyle 5-6 ayda kurulacak bir şey değil. Özellikle zaten belli bir sistemi olmayan, zaman zaman sadece kaos futbolu ile başarılı olan, kötü başlayan, plansız bir kadroda, formsuz oyuncuların olduğu, türkiye gibi bir ligde hiç de kolay bir şey değil. Mancini'nin sürekli arayış içinde olmasının nedeni de bu nedenlerin doğurduğu sonuçlar. Kadroya baktığımızda Muslera, Melo, Sneijder'den başka hocanın net olarak güvenebileceği bir oyuncu daha var mı? Sorun bu kadar basit. Mancini'nin benim arkasında durduğum noktalardan bir tanesi de böyle bir sezonda, bu takımla, bu kadar kısa sürede bir yere varmasının imkansızlığı. Fatih Terim'den sonra Lucescu gelmiş olsaydı şimdi onu da göndermeye çalışıyor olacaktık. Sorun hocada mı futbolcularda mı kadro yapılanmasında mı ilk önce bunu analiz edebilmek gerekiyor.
dun isim vermedim ama dayanamıcam daha fazla kardesım sen degıl mıydın adnan polat zamanında keitanın gıdıp pino geldıgınde tepkı gosterdıgım zaman ne biliyorsunuz futbol cahıllerı pino gelecegın yıldız adayı keita uyum saglamadı iyi oldu dıye saksakcılık yapan? o donemden bellı futboldan anlamadıgın...
cok iyi hatırladıgım için sorun yok...
- Avrupa Sampiyonasinda Türkiye gibi sportif anlamda bir Ücünü Dünya Ülkesine yari Finali yasatacak...
- Süperlig´te 8 senede 6 Sampiyonluk yasatacak
- Avrupa´da Türk takimina Kupa kazandiracak
- Bizi 8. siradan alip Sampiyon yaptiracak
- Ardindan gelen antrenörün sampiyon takimi alip, zar zor ikinci yapabilecek (o bile kritik)
Sonrada senin gibi, hayati boyunca trollükten öteye gidememis bir yetersizin agzinda sakiz mi olacak ? Güldürme beni troll...
Fatih Terim´e düsman olan herkez, Galatasaray tarihinin cok büyük bir bölümüne düsman olmus demektir.
Avrupa 3.lüğü yakalanan jenerasyonun eseridir sonuç olarak bakılırsa 2002'de de Şenol Güneş Dünya 3.sü olmuştur şuan Fatih Terim yine alt yapıdan beri beraber oynayan jenerasyona oturdu yine belli bir başarı elde edecektir sonuç olarak bakınca Caner Arda Selçuk Burak Onur alt takımlardan beri beraber oynuyan kişiler milli takımdada iyi bir başarı yakalıcağına inanıyorum buda yine Terim'in başarısı olacaktır eğer 3-5 sene sonra milli takım alt takımlarından yıldız oyuncular çıkarsa başarılıdır derimki yanlış bilmiyorsam U kaçtı hatırlamıyorum ama 1-2 sene önce dünya sıralamasında ilk 3'e girmişti sanırım.
Kac para verildi Felipe´ye ? 2 Milyon, 3 Milyon dolar Bonservis ? daha fazla ? Bu mu dünya kadar para.... Hadi diyelim Fatih terim 20 Milyon dolar transfer zarari yapti o iki sene icinde. (Bu sene sadece Kis sezonunda yaptigimiz zarar, hadi enflasyon diyelim) AIG´nin yillik zarari 25 Milyon dolar´dir 2000´den beri, ve bizi maddi anlamda her sezon büyük zararlara sokmustur.
Takimin üzerine 90´lardan beri o güne kadar 5 tane Baskan gecmisken, sucu bir tane hocaya yüklemek aceba neyin kafasidir cok merak ediyorum...
cok iyi hatırladıgım için sorun yok...
O jenerasyondan Emre Belezoglu ve Tugay Kerimoglu disinda hic bir tane oyuncu Avrupa´da basarili olamadi. Önemli olan bir takim yaratmak ve isleyen bir sistetem oturtmak. Fatih Terim´de yetenkli oyuncular vardi, ama olay orda bitmiyor iste, onu kullanmayi bilceksin. Hele bizim o altin jenerasyon bir birini ezberlemis oldu, cünkü yaratilmis bir takim vardi...
Hem malzemen kaliteli, hemde ahcin kaliteli olacak ve onu kullanmayi, yetistirmeyi bilecek. Bir Hoca´nin marifeti budur.
Senol Günes´de bence cok iyi bir antrenör... Simdi Senol Hoca´yi getirseydik cok farkli yerlerde olurduk. Ama yabanci antrenör daha tatli geldi...
her sene sampion olacaz diye bir kural yok.
ama onu maçın sonuna +30 sanıye kazanmak için yapıyordu :/