Roberto Mancini

Yıl olacak nerdeyse, hala terim mancini kıyası. Bırakın artık bu işleri.

★SⅢ Tapatalk★

Utanmiyosun deme bunu yazarken.Adamim iki sene sampiyon oldun 4. Luk yarisi yapmadin.Kaybettikce saldircaksin tabi napican top mu ceviriceksin.Manciniyle oynadiginiz oyun cok mu mutlu ediyo sizi.Dun duzgun bi takim olsa yine pozisyona giremezdik.

utanacak ne yaptım birine küfür mü ettim fikrimi yazdım beğenmezsen hadi canım sende dersin geçersin Terim e gelince bütün dünya salak biz uyanığız neden hiç teklif gelmiyor avrupa dan 1

ülkemizdeki futbol çok değişik oyuncuların standart performansı olmadığı için kimin golcüleri iyi ve şanslıysa o şampiyon oluyor geçen sezon ve ondan önceki sezon 2 pozisyondan biri gol oluyordu bu sezon bu oran 4 te 1 e düştü gol pozisyonu olarak geçen yıllara göre daha çok girdik insan olarak resmen gazla çalışan bir toplumuz attıkça açılan oynayan bir futbol tarzı var 2 sezondur dökülen fb tek sow la bize direndi bu sezon emenike geldi onlar kazandı

Fit bi Sneijder'den bile yeteri kadar verim alamadı yanlış mevkiler de oynattı.Hiçbir oyuncunun performansı yükseltemedi. Yabancı sınırı varken oyuncuya bişey katamayan, sadece en üst düzey oyuncularla çalışmayı bilen Mancini bize göre değil.

Kötü futbola rağmen şu an ki tablo iyi.ŞL'de ilk 16, Türkiye kupası, büyük ihtimal lig ikinciliği ve şl'ye direkt katılmak.Doğru td ve geleceğe yönelik değil nokta transferlerle seneye 4. yıldızı takarız.Tabi federasyona da bir önlem almak lazım.Unutmamak lazım ki sene başında fenerbahçe'ye hava kazandıran fenerasyondu.

oO adam Fatih Terim in en az 5 kati verimi aldi Wesley den. Dogru yerde hep oynatmiyor, ama yinede yararli oluyordu, Fatih Terim döneminde Wesley sönük tü. Melo da daha saglam oynamya basladi, hele ki begenmedimiz Chedjou bile son maclar defansin en iyi adami oldu.

Adami sevmioyrsunuz diye, herseyi de görmzeden geliyorsunuz.

Melonun da Sneijderin da performanslari antrenorden bagimsiz. Sneijder bitik halde geldi, dunya kupasina gidebilmek icin cok diri ve iyi olmasi gerekiyordu. Gecen sene sorumluluk alacak kadar kendisini yeterli gormuyordu bile.

Melo da benzer skinti yasandi, transferi hayli skintili ve gec oldu. Ustelik bu sezon Selcuk hic begenilmese de cok kosuyor. Ayrica Yekta ve Ceyhun vardi. Boyle olunca kamp yapmis, istekli yine DK hedefleyen, daha az mesafeden sorumlu bir Melo vardi. Sezonun ilk yarisi Meloyu nasil savundugumu, cok elestirildigini de iyi hatirliyorum.

Tapatalk

Herşeyi anlarımda Sneijder'den yeteri kadar verim alamadı ne demek kardeşim ?

José Mourinho = 41 maç 8 gol 15 asist

Roberto Mancini = 34 maç 16 gol 8 asist (Oynanan maç sayısına göre en verimli sezonu)

Allah aşkına beyler gecen sene ile aynı puanı aldık dıyenler ve sneijderden daha cok verim aldı diyenler bunu gerçekten düşünerek ve inanarak mı soyluyor yoksa amacınız troll mu? yoksa mantıgınız mı yok? hangisi olduğunu çözemedim ama gerçekten boyle dusunenler için yazıyorum...son hafta itibariyle her takıma 3 puan ekledıgımız takdirde gecen sene ile bu sene fener 13 puan artırmıs gs 6 puan azaltmıs bjk 6 puan artırmış...azıcık mantıgınız varsa bu 3 takımın aldığı puanlara gore karsılastırma yaparsınız...bıtek gs ye bakarak degıl yanı..şikecileri geç hadı menemenciler 6 puan artırdıysa sende 6 puan artırcaksın kı aynı puanı almıssın sayalım yada lıg daha kolay daha zor karsılastırması yapabılesin...net olarak Galatasaray gecen seneden 12 puan daha az almış hala aynı puandayız daha ne karsılastırması yapmayın...deplasmanda mac kazanamayan bi gs var karsınızda...ikinci olarak sneijderin geldiği şartlar ile şuan ki şartlar bir mi ki karşılaştırma yapıyorsunuz? bitik halde ki adamı sakatlanmasın diye 60 dakıka ya oynatabılıyorduk ya oynatamıyorduk 6 ay mac yapmamış adamdan sen nasıl bi performans bekleyebilirsin ki? sene başında ki yorumları açıp okuyun herkes sneijderden zaten nasıl bir performans beklıyordu bu sene yada emirates cupda neler yapmış acın bakın sonra oyle karşılaştırma yapın...

ne forumu la burasi

tarator,kebapci,hain ,TERORIST denmis hala da yazilabiliyor

o zaman serbest olsun sovmekte

birine ha terorist demisin ha anasina sovmusun

ılk macta 6 1 yenıldıgımız halde cıktık dıyenler hatırlatırım ıkıncı macta 10 kısı rm e karsı 4 1 yıne yıkıldık gıdıp deplasmanda puan fılan almadı yanı..

Real Madrid'den Barnebau'da kolay kolay kim puan alabilmiş bu sezon kaç maçını kaybetmiş içerde söylermisin ?

Real Madrid'den Barnebau'da kolay kolay kim puan alabilmiş bu sezon kaç maçını kaybetmiş içerde söylermisin ?

arti adamlardan yedigimiz 10 golun hatrina ciktik gruptan

yatsaydi bi mac juve ye cikamazdik

amam ft ordaki maci alabilirdi gibi gelmisti bana ,kirmizi var ilk yari 1-1 avantajliydik kaleciler haric

bu senenin en bombasi oyunculardi,kim ne derse desin,hic istemediler oynamayi

oO adam Fatih Terim in en az 5 kati verimi aldi Wesley den. Dogru yerde hep oynatmiyor, ama yinede yararli oluyordu, Fatih Terim döneminde Wesley sönük tü. Melo da daha saglam oynamya basladi, hele ki begenmedimiz Chedjou bile son maclar defansin en iyi adami oldu.

Adami sevmioyrsunuz diye, herseyi de görmzeden geliyorsunuz.

sneijder fatih terimi sevmiyordu

en azindan sorunlari vardi aralarinda bunu net olarak teyit ettirebilirim

rm e nıye kaybettık nasıl kaybederız dıyen yok bayern e deplasmanda 4 atmıs takım bıze 6 atması normal onu anlatmaya calısıyorum...lk macta 6 1 yenılmemıze ragmen gruptan cıkarttı bızi demek sacma.ikinci macta puan alıp mı cıkardı sanki bizi 10kısı ronaldosuz ıllaramendili jeseli casemirolu kadrodan 4 yedik farkeden bisey yok..

sneijder fatih terimi sevmiyordu

en azindan sorunlari vardi aralarinda bunu net olarak teyit ettirebilirim

nerden teyit ettirebilirsin? ben bu resimde sevgisizlik göremiyorum?

BFMDsQFCIAA0ghF.jpg:large

Geri
Üst Alt