Mesut Genç
10 Numara!
- 12 Temmuz 2010
- 10.174
- 1.341
- 1.618
hahahaha türkiye kupasını almışmış falan filan 
aykut kocamanla dalga geçiyorduk aynısı başımıza geldi.

aykut kocamanla dalga geçiyorduk aynısı başımıza geldi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adam niye gitsin beyler şuan ??
Çünkü Fatih Terim'in yerine geldi.
Seneye basarısız olacagı icin. Yok seneye basarısız olmasını bi bekleyek ondan sonra gitsin diyorsanız,ee dursun..9-10 haftada gene ligden koparız, koskoca bir sezon ilk 10 haftada biter, sonra Mancini gitse ne olurr,kalsa ne olur..
Lucescu ile Şampiyonluğa koşmak varken Mancini ile boşa vakit harcamanın manası yok.
Terim'i sevmediğim az çok biliniyordur. Ama Mancini gelecekse niye gitti, 8 aydır bu sorunun cevabını alamadım..
Ya şuraya gelmeden evvel bi zahmet Burak-Umut vasıfsızlarının başlığına gibip onları kovmak isteseniz mantıklı adamlar diyeceğim de o da yok.
Adamın elinde 3 forvet vardı ( Terim de hatalı Umut yerine başka transfer yapılmalıydı) Drogba-Burak-Umut.Yahu dünyada hangi antrenör bunlarla başarılı olabilirdi bu sezon.Üstelik yaz kampı yapmamış sahada yürüyen bir takımla oynadık tüm sene.
İnşallah kalır taş gibi takım kurar revizyon yapar...Ama takıma forvet şart oğlu şart.Sağ bek Semih oynasın ne olursa olsun ama forvet yabancı olmalı kesinlikle...
Soruyu anlamadım
Terim'in yerine geldi derken Terimcileri ima ettiğini düşünerek yazdım, Mancini'yi istememek için Terimsporlu mu olmak lazım illa? Yanlış anladıysam kusura bakma.
maci kontrol ettik, Wesley ve Burak epey gol kacirdilar, iyi atak ettik, ama yine suclu Mancini...
Bazilarinda cidden kafa problemi var...
Mancini'nin kalması veya gitmesi beni ilgilendirmiyor mesela şu an için. Ama Terim gittikten sonra yerine kim gelse şu anda olduğumuzdan daha iyi bir yerde olmazdık. Geçen sene 71 puanla şampiyon olan takım bu sezon ZTK'da devam ederken 71'in üstüne zaten çıkmazdı. ZTK'da devam etmeyi sadece maç sayısı olarak değil devre arası kampı yapamamış olmamız açısından da söylüyorum. Direk rakibin sadece ligde oynarken senin 3 kulvarda gidip şampiyon olma şansın zaten yoktu. Kupada değişen statü en çok bizi etkiledi bu sene.