- 15 Nisan 2010
- 21.504
- 5.624
- 1.858
Bu sene bizim dışımızda da bazı şeyler gerçekleşti, kabul kolay değil ama Mancini bu kadar çok kadroyla oynayıp, gerçekten hiçbir yararı olmayan adamları oyunda tutarak çok büyük güven kaybetti. Ayrıca ara dönemde alınan oyunculardan yararlanmayacaksa niye yapıldı o transferler? (Stoper hariç.) Ben şahsen City zamanında da çok beğenmiyordum, kafasında hep ilginç fikirler var ve bu fikirlerin işe yaradığına pek şahit olmadım.
Takıma direk katılması beklenen adamlar Alex, Hajro ve Burdisso'ydu. Alex geldiğinden beri her maç oynadı zaten nerdeyse. Burdisso'nun tırt olduğu gelişinden belliydi, Hajro'da tırt çıktı. Diğer transferlerden mesela Koray'ın direk takıma girmesini falan mı bekliyordun? Umut mesela çok yetenekli ama mücadele olarak çok geride. Bu adamların takıma alışamamasında yine tam bi kamp geçirmemeleri var bana göre. Yaz kampından sonra tekrar bi değerlendirme yapmak gerek.
Oyuncuları kendi mevkilerinden farklı bölgelerde oynatması olayına ben de katılıyorum bu huyunu hiç sevmiyorum.