Roberto Mancini

Bu sene bizim dışımızda da bazı şeyler gerçekleşti, kabul kolay değil ama Mancini bu kadar çok kadroyla oynayıp, gerçekten hiçbir yararı olmayan adamları oyunda tutarak çok büyük güven kaybetti. Ayrıca ara dönemde alınan oyunculardan yararlanmayacaksa niye yapıldı o transferler? (Stoper hariç.) Ben şahsen City zamanında da çok beğenmiyordum, kafasında hep ilginç fikirler var ve bu fikirlerin işe yaradığına pek şahit olmadım.

Takıma direk katılması beklenen adamlar Alex, Hajro ve Burdisso'ydu. Alex geldiğinden beri her maç oynadı zaten nerdeyse. Burdisso'nun tırt olduğu gelişinden belliydi, Hajro'da tırt çıktı. Diğer transferlerden mesela Koray'ın direk takıma girmesini falan mı bekliyordun? Umut mesela çok yetenekli ama mücadele olarak çok geride. Bu adamların takıma alışamamasında yine tam bi kamp geçirmemeleri var bana göre. Yaz kampından sonra tekrar bi değerlendirme yapmak gerek.

Oyuncuları kendi mevkilerinden farklı bölgelerde oynatması olayına ben de katılıyorum bu huyunu hiç sevmiyorum.

Hedefe ulaşıldı benim için bu sene itibari ile.

Saol senior . Istifa lütfen.

Takıma direk katılması beklenen adamlar Alex, Hajro ve Burdisso'ydu. Alex geldiğinden beri her maç oynadı zaten nerdeyse. Burdisso'nun tırt olduğu gelişinden belliydi, Hajro'da tırt çıktı. Diğer transferlerden mesela Koray'ın direk takıma girmesini falan mı bekliyordun? Umut mesela çok yetenekli ama mücadele olarak çok geride. Bu adamların takıma alışamamasında yine tam bi kamp geçirmemeleri var bana göre. Yaz kampından sonra tekrar bi değerlendirme yapmak gerek.

Oyuncuları kendi mevkilerinden farklı bölgelerde oynatması olayına ben de katılıyorum bu huyunu hiç sevmiyorum.

Koray, Umut vs. tamam da Salih'i veya Veysel'i niye aldık o zaman? Hajro.'yla dalga geçer gibi değiştirmesi filan? Hoca dışı alındılarsa bir şey diyemem o ayrı. Ama güveni biraz zor kazanır geri, genel taraftar olarak. Üstüne Terimcileri de ekleyince...

Koray, Umut vs. tamam da Salih'i veya Veysel'i niye aldık o zaman? Hajro.'yla dalga geçer gibi değiştirmesi filan? Hoca dışı alındılarsa bir şey diyemem o ayrı. Ama güveni biraz zor kazanır geri, genel taraftar olarak. Üstüne Terimcileri de ekleyince...

Mancini taraftarın güvenini falan kazanamaz bu saatten sonra. Luce'de kapımızda yatmıyor ben geleyim diye. Ama Luce gerçekten gelecekse davulla zurnayla gönderelim.

Bn3A6LJIcAAgtyi.jpg

Terim' in ayrıldığı dönemde gelebilecek en iyi isim Mancini idi.

Ama şu an Lucescu fırsatı varsa Mancini' nin kalıp gitmesini tartışmam bile.

yönetim açık açık mancininin istifasını bekliyor bence. sürekli aynı açıklamalar biz devam etmek istiyoruz ama hoca gitmek isterse işler değişir türünden . bence yönetim manciniye fazla transfer bütçemiz yok diyerek düşük bi bedel koyacak önüne ve bu şekilde istifa etmesini bekleyecek.

Yönetimi n istifa etmesi için sifir transfer butcesi sunduğunu biliyorsunuz demi

Bilmeyen varsa Şükrü Ergün aciklamalarini okusun

Oyuncu sat yerine adam alalim demek

Bizi ugrastirma lutfen git demektir

Yeni sezonda hocamiz lucedir

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kupa ve CL futbol (Fenev cezayi yemeseydi ayri hikaye olacakti) için tesekkürler simdik takimdan ayril.

ayrılcağına mı inanıyosunuz gitmicek 2. oldu ohh paralar cukka neden gitsin

Kadro da Telles, Hakan var solbek Sabri.

Eboue, Sabri'nin üstüne Salih ve Veysel'i alıyorsun ama sağbek Semih.

Bu ruh hastasıyla 4. yıldız hayalden de öte..

Takimda 4tane sagbek var ama o pozisyonda bir stoper oynuyor, stoperin yerine asil mevkisi sol bek olan Balta oynuyor. City'de de cok yapardi boyle sacmaliklar Mancini, o yuzden hic sevmem kendisini. :D

Luce gelecekse ve mali yapı müsaitse tamam gidebilir ama bu ihtimal yoksa şuan başka bir teknik adamın daha lige ve takıma alışması bize 1 sezon hatta bir yıldıza mal olabilir oyüzden luce gelmeyecekse kalmalı ce sonuna kadar desteklenmeli

Yönetimin ağız birliği etmişçesine biz manciniyle devam etmek istiyoruz ama kendisi gitmek isterse oturur konuşuruz demesi büyük ihtimal mancinin başka bir klüple şimdiden söz kesmesinden dolayıdır.Tazminat vermek istemiyorlar.Mancini bence inter yada tottenham a gidecekdir.

Kadro da Telles, Hakan var solbek Sabri.

Eboue, Sabri'nin üstüne Salih ve Veysel'i alıyorsun ama sağbek Semih.

Bu ruh hastasıyla 4. yıldız hayalden de öte..

vallahi ruh hastasi varsa, oda sensin. Terbiyesize bak, adam saglam oynatarak maci aldi, semih ha sag beg ha sol kanat, iyi futbol oynadiktan sonra, ve yendisek böyle seyler ancak sidik arama olur... illa kötü olsun mutlu olun...

Telles oynadi son haftalar baya hata yapti, kesik yedi... Umut son haftalar iyi oynadi, formayi kapti. Gecen hafta Semih iki assist yapti, daha düne kadar kadro hep degisiyor diye kiziyordunuz simdi saglam oynayanlara sans verde, hala begenmiyorsunuz, ne istediginiz belli, oda fatih terim, gerisi hicte umrunuzda degil.

Roberto Mancini: ''Sezonu 2. sırada tamamladık ama 4. ya da 5. bitirebilirdik. Rakiplerimizden 20 maç fazla oynadık.'' ne içmiş bu 4 yada 5 ne demek

Rijkaard´in bu efsane sözü ile rekabet edebilecek derecede...

"Önceki sezon 5. olmustuk bu sezonda 3. siraya ulastik. bu bir basaridir..."

Geri
Üst Alt