Roberto Mancini

Bu kadro şampionlar liginde çeyrek final ve son 16 yı görmüş son 2 yılda.

Türkiye liginde bukadar kötüyse bunun sorumlusu kadro kalitesi olmamalı.

Sanki premier ligdeyiz.

Yahu bu ne saçma düşünce ? Şampiyonlar liginde yabancı sınırı var da bizim mi haberimiz yok ?

Yahu bu ne saçma düşünce ? Şampiyonlar liginde yabancı sınırı var da bizim mi haberimiz yok ?

Şampionlar liginde ortalama en fazla 7 yabancı ile oynadık. 1 oyuncu bukadar fark etmemeli.

Bide aloooo, kayserisporu sen yabancısızda yenmelisin arenada.

Sen git juve ile deplasmanda 2-2 kala bil ama akhisara yenil.

Şampionlar liginde ortalama en fazla 7 yabancı ile oynadık. 1 oyuncu bukadar fark etmemeli.

Bide aloooo, kayserisporu sen yabancısızda yenmelisin arenada.

Sen git juve ile deplasmanda 2-2 kala bil ama akhisara yenil.

Nasıl 7 yabancı uydurma arkadaş ? Aç bak Arena'da 6 yediğimiz maçta kaç yabancı ile oynamışız ? Veya deplasmandaki Juve maçında 8 yabancı oynadık,içerideki Kopenhag maçında da 8 yabancı ile oynadık.Biir de kendi kendine uyduruyorsun yahu ilginç herhalde bizleri de aptal zannediyorsun ki senin bu saçmalığına inanalım.İnanılır gibi değil ya...

Iste bunun icin soylemis.

Liderle kac puan fark olmasinin bir onemi yok.Aldiginda takim 5. siradaydi Terim kalsaydi nasil olurduya girmek istemiyorum.Real olandan konusmus iste.

Şahin Abi sen bari yapma Terim'İ savunmuyorum da hangi hoca 6. haftadaki sıralamasına göre değerlendirilir veya oradan alan hoca başarılı ilan edilir. Mancini başarılı veya Terim başarısız dersin anlarım da 6. haftaki puan durumuna göre demek komik. Şimdi önümüzdeki sene Mancini veya gelen biri 6. hafta 5. sırada olursa başarısız mı diyeceğiz o an için?

Kardesim gecin sonucu monucu..CL'den cıkmısız,Türkiye kupasını almısız,CL'ye gene direk olarak katılacagız..Bunlar bize uzun vadede basarı getirmez.

Seneye cok güclü bir rakibimiz olacagı aşikar. Ve rakip genel olarak oturmus bir kadroya sahip olup simdiden en önemli acıgını Diego ile kapattı. Seneye sampiyonluk barajının 80'i görecegini düsünüyorum ve Mancini ile biz 70'den ötesini göremeyiz diyorum.

Takım oyunu oynamamız lazım kardesim. Bunun icinde Lucescu lazım. 1 seneyi daha cöp etmek istemiyorsak Hoca degisikligi şart..

Takım kötü ise Hoca ne yapsın gibilerinden savunmalar yapmayın. A.Madrid'in İspanya'da Şampiyon olabilecegine kim ihtimal verirdi ? Sampiyon oldular cünkü her topcunun max. üstü verim aldılar. Kimim Sayesinde ??

Rakibin forvetleri Sow-Emenike-Webo-Kuyt + 1 kulvar, bizim forvetler Burak-Umut-Drogba(36) + 3 kulvar. Bu forvetlerle iyi iş yaptı, yeni sezonda forvet şart oğlu şart forvet !!!

Nasıl 7 yabancı uydurma arkadaş ? Aç bak Arena'da 6 yediğimiz maçta kaç yabancı ile oynamışız ? Veya deplasmandaki Juve maçında 8 yabancı oynadık,içerideki Kopenhag maçında da 8 yabancı ile oynadık.Biir de kendi kendine uyduruyorsun yahu ilginç herhalde bizleri de aptal zannediyorsun ki senin bu saçmalığına inanalım.İnanılır gibi değil ya...

Ha 7 ha 8 . Yabancılarda sanki birer ronaldo. Asıl sacmalayanda senin düşüncen bu arada.

Galatasaray takımının 8 yerine 6 yabancı ile sadece oynuyor diye türkiye liginde başarısız oluyormuş.

He he yav. Welcome to turkish world league.

Kayseriyi evinde yabancın olmadan yene bilmelisin Galatasaray olarak. 8 veya 7 de takılmanın anlamı yok.

Türk oyuncularımızı sanki halı sahadan topladık .

Hakan Balta nin sol bek versiyonu kac yildir belli, bi gider, ikinci devre zor gelir. Semih - ve diger Türk saatli bomba oluyor, sag bekte okadar sacmalamiyor nedense, Ugur Ucar i andiriyor bana. Gecen hafta iki assist. 4 Sag bek oynadi, herkes iki hafta üst üste bi iyi oynayamadi... Eboue zaten maglum, Salih ve Veysel i yaz kampini beklemek gerek.

Bazen düsnüyorum da bizim taraftar illa bisey de kusur olsun istiyorlar.

Salih ve Veysel onun doneminde takima dahil oldular ama? Salih'i kendisinin aldidigini da cok iyi biliyoruz.

Uzun vaade'de iyi bir hoca degil, onu savunan zihniyet anlasin artik.

Ha 7 ha 8 . Yabancılarda sanki birer ronaldo. Asıl sacmalayanda senin düşüncen bu arada.

Galatasaray takımının 8 yerine 6 yabancı ile sadece oynuyor diye türkiye liginde başarısız oluyormuş.

He he yav. Welcome to turkish world league.

Kayseriyi evinde yabancın olmadan yene bilmelisin Galatasaray olarak. 8 veya 7 de takılmanın anlamı yok.

Türk oyuncularımızı sanki halı sahadan topladık .

Yahu çok farkeder ama bu.CL de üstelik hepsini kadroya da alabiliyorsun burada azami 6.

Bu saçmalık yüzünden Sneijder sol kanat oynamak zorunda kalıyor sağda Yekta veya Burak falan.Bruma gibi bir adamdan faydalanamadık biz bu saçmalık yüzünden.

Arena'daki Kopenhag maçında oynadığımız kadroyu al lige uyarla en az 80 puan alırdık.Şimdi o kadrodan 2 yabancıyı çıkar yerine leş yerlilerden koy ne kadar değişiyor takım.

İnsanları aptal yerine koymanın bir anlamı yok.İnternet gibi bir olay varken dalga geçer gibi önce en fazla 7 diyorsun sonra 7-8 ne farkeder diyorsun.Bari hatanı üstlen yanlış biliyormuşum de utanmadan üste çıkmaya teşebbüs ediyorsun...

Yahu çok farkeder ama bu.CL de üstelik hepsini kadroya da alabiliyorsun burada azami 6.

Bu saçmalık yüzünden Sneijder sol kanat oynamak zorunda kalıyor sağda Yekta veya Burak falan.Bruma gibi bir adamdan faydalanamadık biz bu saçmalık yüzünden.

Arena'daki Kopenhag maçında oynadığımız kadroyu al lige uyarla en az 80 puan alırdık.Şimdi o kadrodan 2 yabancıyı çıkar yerine leş yerlilerden koy ne kadar değişiyor takım.

İnsanları aptal yerine koymanın bir anlamı yok.İnternet gibi bir olay varken dalga geçer gibi önce en fazla 7 diyorsun sonra 7-8 ne farkeder diyorsun.Bari hatanı üstlen yanlış biliyormuşum de utanmadan üste çıkmaya teşebbüs ediyorsun...

7 de hatalı olduğumu yazımda belirtim ama konu ne 7 nede 8.

Neyse sen haklısın her konuda. Ben sacmalıyorum yeterki sen mutlu ol be kardeşim.

Aptal yerine koyduğumu seni hisetirdiysem özür dilerim. Maksatım bu değildi.

7 de hatalı olduğumu yazımda belirtim ama konu ne 7 nede 8.

Neyse sen haklısın her konuda. Ben sacmalıyorum yeterki sen mutlu ol be kardeşim.

Aptal yerine koyduğumu seni hisetirdiysem özür dilerim. Maksatım bu değildi.

Mesele haklı olup olmama değil yahu.Seni az çok tanıyorum Mancini antipatin yüzünden gerçekten saçmalıyorsun bazen.Yoksa normalde hiç böyle değilsin.

2013'de çeyrek final oynadık neredeyse Real'i eleyecektik o takım ligi süpürdü de haberimiz mi yok ? Drogba gelmeseydi geçen sene 71 değil 61 i zor bulurduk geçen sene de çok berbat oynuyorduk.

Bu yabancı sınırı saçmalığı anormal derecede etkiler takımları.FB-BJK şu anda CL 'ye katılsalar kevgire dönerler.Ama tek kulvarda gidince bir şekilde hallediyorlar işte.

Şahin Abi sen bari yapma Terim'İ savunmuyorum da hangi hoca 6. haftadaki sıralamasına göre değerlendirilir veya oradan alan hoca başarılı ilan edilir. Mancini başarılı veya Terim başarısız dersin anlarım da 6. haftaki puan durumuna göre demek komik. Şimdi önümüzdeki sene Mancini veya gelen biri 6. hafta 5. sırada olursa başarısız mı diyeceğiz o an için?

Terimi degerlendirmiyorum,

Mancini acisindan bakiyorum olaya, aciklamasini aciklamaya calisiyorum.

Adam 5 ci hafta takimin basina gelmis.Takim 5 ci siradaymis.Sampiyonlar Liginde kendi sahasinda Realden hezimet yasamis.

Simdi ligin sonu, takimi SL de grupdan cikartmis + Turkiye kupasini kazanmis + Ligide 2. bitirmis.

Yani adamin aciklamasinda mantik disi bir durum yok.

Mesele haklı olup olmama değil yahu.Seni az çok tanıyorum Mancini antipatin yüzünden gerçekten saçmalıyorsun bazen.Yoksa normalde hiç böyle değilsin.

2013'de çeyrek final oynadık neredeyse Real'i eleyecektik o takım ligi süpürdü de haberimiz mi yok ? Drogba gelmeseydi geçen sene 71 değil 61 i zor bulurduk geçen sene de çok berbat oynuyorduk.

Bu yabancı sınırı saçmalığı anormal derecede etkiler takımları.FB-BJK şu anda CL 'ye katılsalar kevgire dönerler.Ama tek kulvarda gidince bir şekilde hallediyorlar işte.

Mancini ile sorunum yok benim. Sadece bize uygun hoca değil diae Fikrimi söylüyorum okadar.

Pizzacı bilmem ne hiç duydunmu benden ki kinim olsa yazardım galiba.

Diğer yazdıkların ile az çok katılsamda mancini ilr ligimizde daha iyi oyun bekleye bilirdim. Özelille deplasmanlarda.

Burda skordan konuşmuyorum.

Mancini bariz çekilde isteyerek veya istemeyerek sabote etmişdir takım olma yolunda.

Örnek,

Mac başlıyor ve dakika 30 takımın systemini değiştiriyor, olmadı 20 dk sonra yine değiştiriyor yine olmadı 10 dakka sonra yine değiştiriaor derken

Oyuncu değiştirmesimi unutuyor galiba arada sırada.

Af edersinde böyle yaparsan hiç kimse futbolcuyu eleştiremez.

Takım oyunu ve takım ola bilmesini hem engeliyor hemde futbolcuların dengesini bozuyor.

Manager oyunu bile error verir herhalde bukadar carma çorba olaya.

Gecen sene ligde dönem dönem iai oynamadık ama kritik olan maclarda hem iai oynayarak kazandık vura kırada olsa hemde sonuca vardık finishde rahat çekilde

Terimi degerlendirmiyorum,

Mancini acisindan bakiyorum olaya, aciklamasini aciklamaya calisiyorum.

Adam 5 ci hafta takimin basina gelmis.Takim 5 ci siradaymis.Sampiyonlar Liginde kendi sahasinda Realden hezimet yasamis.

Simdi ligin sonu, takimi SL de grupdan cikartmis + Turkiye kupasini kazanmis + Ligide 2. bitirmis.

Yani adamin aciklamasinda mantik disi bir durum yok.

Evet ama 6cı haftada 5ciydik acıklaması birsz dalga gecer gibi bencede. Gerisine sadece söyleseydi neyse

Geri
Üst Alt