Roberto Mancini

Hayat size güzel valla.Maç filan izlemeden öyle gülün sadece.2 hafta önce Elazığ'ı tek kale oynarken biz tv başında ecel terleri döküyorduk.

Madem maclara bakiyorsun, Okan Buruk bey in Caglari defansin göbegine Bilica yi orta saha nin ortasinda oynattigini da biliyorsundur ;)

Simdi övdügün Elazig da oyuncularin mevkileri garip olmuyor GS de Sneijder sol kanat, Semih sag bek oynadigda ooooo kiyamet... Kendinle celiski icindesin...

Benim için kalmasıda gitmeside fark etmez.Gidecekse yabancı daha iyisi gelmeyecek bundan adım gibi eminim.Belki Lucescu ama ben onunda artık başarıya doyduğunu düşünüyorum hiçbirşey eskisi gibi olmayacak yaşıda 70'e geldi.

O yüzden FatihTerim'de geri gelmeyeceğine göre bundan sonra Mancini veya bir başkası benim için pek fark etmeyecek.

Fakat çok çok önemli bir nokta var ki bu Galatasaray taraftarının yani bizim elimizde.Kalacaksa eğer sonuna kadar desteklemeliyiz.Gelecek sezon maç kaybedecek o zamanlarda hem ona hem futbolculara sahip çıkmamız gerekecek.Öyle saçma sapan ıslıklarla, istifa sesleriyle bir yere varamayız aksine takımı daha çok yıpratıyoruz.

Bu ıslıklar yüzünden oyuncuların özgüveni kaybettik.Hatırlayalım o meşhur kötü sezonu...

Arda!!! Şuanki durumu ortada.Bizde ki son maçındaki durumu ortada.Saçma sapan medyanın gazına gelip neler neler yapmıştık.Hatırlayın... Bu çocuk büyük maçlarda hiç yok dediğiniz çocuk ne değiştide Chelsea maçında öyle top oynadı.Hani bizim elendiğimiz hani o çok övdüğümüz Sneijder'in bile o sahada tel tel döküldüğü takıma karşı böyle net bir futbol oynadı.

Konun bunlarla pek alakası yok ama bence var çünkü bana göre onları bu hale biz getiriyoruz.O saçma sapan gereksiz ıslıklar.

Gelen hiçbir genç oyuncu bizde neden gelişme kaydedemiyor? Bu bir tesadüf mü? Telles geldiğinde nasıl oynuyordu şimdi nasıl?Aynı şekilde Bruma'da...

Bizim o saçma sapan homurdanmalarımız, ıslıklamız oyuncuları bir gram ileri götürmez.Akisine onları saha içinde sorumluluk almalarını engelliyoruz.Kaçak futbol oynamalarını sağlıyoruz.Top benden çıksında kim hata yaparsa yapsına gidiyor iş... O zamanda takım olamadığınızdan başarı gelmiyor.Fatih Terim'in başarısının bana göre bir sırrıda oyunculara özgüven aşılaması ve onu açık açık onlara belirtmesi.Bu sayede tüm oyunculardan yerli/yabancı belli miktarda verim alıyor.

Neyse farklı konulara girdik ama Mancini kalacaksa eğer sonuna kadar desteklememiz lazım veya giderse kim gelirse gelsin yine desteklememiz lazım.

Birde bir yazı var onu paylaşmak istedim.

sinan yılmaz - galatasaray sözlük

Herhalde kalacak gibi duruyor

o zaman destek vermeliyiz kendisine

Madem maclara bakiyorsun, Okan Buruk bey in Caglari defansin göbegine Bilica yi orta saha nin ortasinda oynattigini da biliyorsundur ;)

Simdi övdügün Elazig da oyuncularin mevkileri garip olmuyor GS de Sneijder sol kanat, Semih sag bek oynadigda ooooo kiyamet... Kendinle celiski icindesin...

27 yaşın da olduğuna emin misin?Doğruysa üzüldüm yazık.Mancini ile mutluluklar dilerim.

Türkiyenin en kötü takım oyununu sergileyen takımıyız belkide.

Buda bir teknik beceridir bu ligde.

Es es de bir scaleone olsaydı sadece yenilirdik büyük ihtimalde.

Adamlar resmen ezdi bizi futbol olarak macın büyük bölümlerinde.

Semih konusuna girmek bile istemiyorum.

Oyuncuların sevinmesi bukadar çok normal.

Bu oyun ve hocayla kupayı nasıl kazana bildiklerine kendileri bile inanamıdalar.

Lucescu gelecekse gitsin.

Lucescu gelmeyecekse kalsin.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eskisehir mi futbol oynadi bu aksam? fbjk mi futbol oynuyor?

Cok merak ettim sen simdi bizim cikip bayern dortmund liverpool atletico real madrid gibi oynamamizi mi bekliyon?

Kaliteli futbol kaliteli futbolcularla oynanir. Elinde 11 tane Melo Sneijder Muslera varsa oynarsin, fark ettiysen hepsi yabanci ;) Nasil futbol bekliyorsun bilmiyorum, ama yabanci kurali oldukca sen daha cok beklersin gibime geliyor.

Müzeye bir kupa eklendi millet hala Manciniye tutarsiz sekilde sallama derdinde. Ajan misiniz süpelenmiyorum degil. (bu son söz genel anlamda sadece quote ladigim renktas icin degil belirtiyim de simdi gece gece polemige girmeyelim)

Sen Galatasaray maçlara hiç baktin mi bu sene yoksa sadece Kupalari mi sayorsun?

Eskisehir bize fena çakabilirdi, zaten ligdeki çok dalga geçtigimiz diger 17 kulübün çogu bizden daha iyi futbol oynuyor.

Elindeki oyuncular süper degil ama ayni zamanda amatör de degiller, daha kötü kadroyla sampiyon olduk biz.

sanmasınlar seni yalnız, biz hep buralardayız

kıymetlimişşşş

B_2573fee7d47369060b3b423251cf1a02.jpg

B_8b1f6df2071c9d5964028faea6031e0a.jpg

Sen Galatasaray maçlara hiç baktin mi bu sene yoksa sadece Kupalari mi sayorsun?

Eskisehir bize fena çakabilirdi, zaten ligdeki çok dalga geçtigimiz diger 17 kulübün çogu bizden daha iyi futbol oynuyor.

Elindeki oyuncular süper degil ama ayni zamanda amatör de degiller, daha kötü kadroyla sampiyon olduk biz.

Ben asla güzel futbol oynuyoruz demedim ki... bende begenmiyorum oynanan futbolu... Ama Mancini den ziyade sorunun kadro yapilanmasini ve yabanci siniri kuralini görüyorum... Kaldiki TR de hic bir takimin güzel futbol oynadigina dair beni ikna edemessin, hele hele sacma elazig örnegi!

Geri
Üst Alt