Roberto Mancini

la kovulacan kovulacan hala gol attırıyon lig bitti deplasman problemini çözüyon. geçende dediğim gibi manciniyle seneye ligi alırız ama avrupada birşey yapamayız. avrupada başarı içinde luce lazım bize

En kısa zamanda yollarımız ayrılır inşallah.Mancini kalırsa seneye ligtv yi iptal ettiririm, dışarıda izleyince çıkıp gidebiliyorsun hiç değilse.

Deplasmanda 4 gol atan, butun mac ustun oynayip, topa sahip olma, kaleye sut, ceza sahasina orta vs butun istatistiklerde oyuna hakim olan takimin teknik direktorunu elestirmek icin buraya akin edenlere soylenecek sey yok. Sezonun 2. yarisinda 3 derbi 3 galibiyet, 3'unde de oyunun hakimi olan Mancini'nin takimi.

qapaqları ve kebabları taktı reiz

Mancini ile bir gelecegimiz olamaz. Acık ve Net...

Lucescu acıklansın artık..

Kayseri, kasımpaşa, sivas da güzel kapak takmıştı pizzacıya.

★SⅢ Tapatalk★

Deplasmanda 4 gol atan, butun mac ustun oynayip, topa sahip olma, kaleye sut, ceza sahasina orta vs butun istatistiklerde oyuna hakim olan takimin teknik direktorunu elestirmek icin buraya akin edenlere soylenecek sey yok. Sezonun 2. yarisinda 3 derbi 3 galibiyet, 3'unde de oyunun hakimi olan Mancini'nin takimi.

traşı kes,tirişka yorum yapma.

Telles-Umut değişikliği ilginçti. Ama sonuca etki etti. Bu yüzden tebrik ediyoruz tabii ki. Ama Mancini'den önce bir Sneijder gerçeği var. Çok ekmeğini yedi. Haftaya yine sol açığa kilitlemez umarım.

Bunu savunan Galatasaray'i 2 haftadir takip ediyor galiba.

Kaç kez rezil olduk, bizi berbat oynatti, bir kaç deplasman galibiyetler bunu degistirmez.

Sezon sonu ayrilmali.

Bu takımın en temel probleminin fizik kondüsyon olduğunu göremeyen adam aptaldır bunda sanırım herkes hemfikir.

Zaten iyi pasörlerden kurulu bir takım değiliz üstüne kondüsyon da berbat olunca top rakibe geçtiği zaman bir türlü alamıyoruz.Tabii bu sene Drogba-Yılmaz-Umut üçlüsünün felaket performansı bizim bu sonucu almamıza yol açtı.

Devre arasında yapılan yükleme 5 hafta yetti işte.Ondan sonra Rize maçı ile dağıldık.Olabilir ne yapalım her sene şampiyon mu olmak istiyorsunuz anlamıyorum ?

Kadronun epey kıyıma uğraması lazım.Mancini inşallah kalacak ve taş gibi bir takım yapacak.Buradakiler de Mancini'ye tapar hale gelecekler sonuçta algısı 1 maçla değişen insanlarsınız hepiniz.

Hocanın yanlışları oldu mutlaka ama ben kendisini tebrik ediyorum.Kayseri-Kasımpaşa-Sivas maçları ile tamamen dağılmış takımı toparlayıp hem 9 sene aradan sonra Türkiye kupasını aldık hem de haftaya kazanırsak Şampiyonlar ligine doğrudan katılıyoruz çok çok önemli bu.

Sezon başlarken büyük sıkıntılarla başladı büyük sıkıntılar devam etti 5.haftada Terim'i kovaladık kendi evimizde 6 gol yedik ona rağmen Şampiyonlar liginde ölüm grubundan çıktık Türkiye kupasını aldık CL ye doğrudan gideceğiz.Tarihimizin en kötü sezonlarından birinde bu başarılar beni tatmin etti.

Luce imiş daha dün gibi hatırlıyorum adamın nasıl kovulduğunu.Adam gelse ilk 5-10 maç takım kötü oynasa ''Bu adam bunamış'' diyeceksiniz...Geçiniz bu işleri...

hahahahahaha küçük şikecileri,büyük sikecileri,kebabsporluları üzdü bugün de sinyor.ama semih sağ bek oynar mı yeaaaa

Semih'in iyi oyunu ve 2 asist yapması onu sağ bek gibi asla oynamaması gereken bir yerde oynatmanın mantıksızlığını örtmemeli.

Bir maç iyi oynadı belki ama o teknik kapasitede bir oyuncu asla orada uzun vadede yapamaz.

Mantığı nedir çözemiyorum, tekniğini mi zorlamak istiyor acaba ama hacı sen stoperken zorla adamı niye olmayacak mevki de oynatıyorsun.

Geri
Üst Alt