Roberto Mancini

benim anlamadigim olay su.

bir suru arkadas mancini kotu top oynatiyor filan diyor. acaba bu arkadaslar lucescunun burdayken nasil top oynattigini hatirlamiyorlarmi veya yas olarak kucuk olduklarindan bilmiyorlarmi. lucescu burdayken hemen hemen herkes kotu futboldan ve defansif futboldan sikayet ediyorlardi. zaten bunun icin gonderilip yerine terim gelmisti. simdi bir suru arkadas lucescu gelsin cosacaz filan diyor.

yanlis anlasilmasin. manciniyi savunuyor veya lucecuyu kotuluyor degilim. sadece bu olay cok garip geliyor bana. ve lucescu gelince cosan atak oynayacak bir Galatasaray bekliyorsa arkadaslar cok agir bir surpriz bekliyor onlari.

hayirlisi neyse o olsun Galatasarayimiz icin.

kemık kadronun etkısıyle 2000 2001 ı hatırlıyorsan takır takır top oynuyorduk...2002 de takımın 7 8 oyuncusu degısınce mecbur defansıf futbola gectı..herkes terım gelsın tekrar cosalım dıyordu ama eldekı kadro gercekten yetersızdı ve defansıf oynamalıydık..yoksa luce sadece defans yapan adam degıl

18 m euro harcandı tek Telles çıktı diyorduk.O da güya defans her maç gol yediriyor.

Mancini bize çok pahalıya patlar.Kulübü batırıp tazminatı alıp gider.Beşiktaş'tan beter oluruz.

Şu adamın taktik bilgisini tartışanlara çok güzel bir cevap olmuştur bugünkü maç sanırım.. Semih sağda 2 asist sneijder kendini buldu Yekta'yı Ceyhun'u falan takıma kazandırdı herkesi kullandı elindeki kısıtlı malzemeyle bence son derece iyi bir iş yaptı maç başı bu nasıl taktik diye sövenler cevabını almıştır umarım.. Şöyle bir süper final tarzı bir şey olsa ya da lig 5-6 hafta daha devam etse ibre bize daha çok dönerdi.. Bu adama sövenler gitmesini isteyenler bu adamın taktik bilgisini vizyonunu kariyerini hiçe saymış olur emeğine haksızlık etmiş olur.. Bizim taraftarlar hep FT gibi gazlayan babalık eden insanları görmek istiyorda iş öyle yürümüyor şu işi zaten böyle abi baba edalarıyla yaptığımızdan dolayı bir yerlere gelebilmiş değiliz.. Bu adam gibi profesyonel bir şekilde idare etmesini bilen bir kişi bizi uzun vadede ileriye taşıyabilecektir.. Zaten şu anda Mancini'den iyisini bulamayız ve hazır adamda elimizdeyken daha ne olsun.. Bu yazı çok iyi bir şekilde geçirir ve onun istediği (ilk istedikleri) alınırsa bu sene bizim gazabımızdan herkes korksun diyorum ben.

Ya Mancini'yi geçen hafta yermiştim konu açıp ondan önce savunuyordum önümüzdeki sene kalmamalı bence negatifim. Ama Allahınızı severseniz ya tek forvet yap, 2 kanat koy, Sneijder'i ortaya at arkadaş bunu bütün sene bekledik zaten. İcat yapmış gibi konuşmayın. Sene başından beri yapması gerekeni bu maçta yaptı Sneijder aldı zaten tek başına maçı. Onun dışında 1-2 tane de kanat aldırsa veya Amrabat'ı yok yere yollamasa bu sistemde Sneijder onu da devreye sokardı. Yani yeni bişey yapmadı bu herkesin gördüğü bişey zaten övmek için yeterli değil bunlar şampiyonluğa mal oldu bize.

yani? bayern ı yenen bızı de mı yener dıosun anlamadım? ılk mac ıcın gecerlı degıl mı bu dedıgın?

bu sene ki real hıza dayalı kontra atak futboluyla tüm hesapları alt üst etti.bayern gibi takım bile dayanamadı.

biz mesela kontra atak hızlı takımlara karşı çok hassasıs onu kastediyorum.

u şartlar altında bayerni dağıtan bize de tecavüz etti haliylen.

10366019_771139056264914_8105473866975026746_n.jpg

komutan mancini. bizde öyle :@

Kendinizi oyuncuların yerine koyun kim 11 başlayacak, kim nerede oynayacak, sağınız da solunuz da kim olucak belli değil.Yahu hafta içi arkadaşlarınla konuşamazsın ben böyle çıkınca sen şuraya gir diye.Maç başlar takımın yeni 11'ine, dizilişine tam alışıcan elin de bir kağıt parçası...

Eğer bu takım 3 yıllık başarılı bir takım olmasıydı savrulup gitmiştik.Oynadığımız rezalet futbola rağmen takım büyük maçları nasıl alacağını bilmesi ve Sneijder faktörü sayesinde seneyi iyi kapatıyoruz.Mesela Fernandes bizde, Sneijder Beşiktaş'ta olsa onlar rahat 2. olurdu, bizde 4.

Seneye de kalıcak bu gidişle.

Önümüzde ki yılda çöpe gitti.

Mancini gidince dertler hemen bitecek demek kolay değil. Gitti diyelim sonra ne olacak? Lucescu diyor herkes ama kimsenin başarı garantisi yok.

Luce gelmeyecekse zaten gitmesine gerek yok. Gelen adam yine aynı süreçleri yaşayacak.

Mancini tazminatsız gitmeyecek gibi o kadar parayı verirsek transfer de zora girer , bjk gibi küçülürüz.

ayrıca mancini seneye hem takım kampını yapmış hem de kendi transferlerini yaptırmış olarak devam edebilir bu yüzden de çıkıp bu takımı ben kurmadım diyemez , daha fazla çalışıp daha iyi bir sonuç elde etmesi gerektiğinin o da farkında.

manciniyi sadece biz izlemiyoruz, henüz genç ve geleceği olan elit bir TD avrupa'da.

Bu sene kalır ve kendi kadrosunu kurar da başarısız olursa avrupa'da ahım şahım bir yere de gidemez artık,

rijkard vol 2 olur.

Skor taraftarlığı bıraka bilsek keşke.

1. Trabzon hiç bir şey oynamadı yinede yusuf golü atsa ne olurdu devamında bilemiyorum.

2. Semih sağ acık olurmu yahu? Iyiki 2 asist yapmış yani leş ts karşı.

Mancini gitmeli ama kalacaksada destek çıkacağız istemesekde. Umarım 2 gerçek kanatlı systeme göre transfer yaparız

Geri
Üst Alt