- 30 Temmuz 2009
- 30.894
- 7.043
- 1.943
.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ılk macta 6 1 yenıldıgımız halde cıktık dıyenler hatırlatırım ıkıncı macta 10 kısı rm e karsı 4 1 yıne yıkıldık gıdıp deplasmanda puan fılan almadı yanı..
benim anlamadigim olay su.
bir suru arkadas mancini kotu top oynatiyor filan diyor. acaba bu arkadaslar lucescunun burdayken nasil top oynattigini hatirlamiyorlarmi veya yas olarak kucuk olduklarindan bilmiyorlarmi. lucescu burdayken hemen hemen herkes kotu futboldan ve defansif futboldan sikayet ediyorlardi. zaten bunun icin gonderilip yerine terim gelmisti. simdi bir suru arkadas lucescu gelsin cosacaz filan diyor.
yanlis anlasilmasin. manciniyi savunuyor veya lucecuyu kotuluyor degilim. sadece bu olay cok garip geliyor bana. ve lucescu gelince cosan atak oynayacak bir Galatasaray bekliyorsa arkadaslar cok agir bir surpriz bekliyor onlari.
hayirlisi neyse o olsun Galatasarayimiz icin.
bayan munih![]()
Alın la şunu başımdangece gece nerede dengesiz var beni buluyor arkadaş seçmece sanki :sleeping:
yani? bayern ı yenen bızı de mı yener dıosun anlamadım? ılk mac ıcın gecerlı degıl mı bu dedıgın?
kebapçı xd![]()
İmp: Mancininin kebabla börekle işi olmaz![]()