Roberto Mancini

kemık kadronun etkısıyle 2000 2001 ı hatırlıyorsan takır takır top oynuyorduk...2002 de takımın 7 8 oyuncusu degısınce mecbur defansıf futbola gectı..herkes terım gelsın tekrar cosalım dıyordu ama eldekı kadro gercekten yetersızdı ve defansıf oynamalıydık..yoksa luce sadece defans yapan adam degıl

ama suanki kadroda oyle cosacak bir kadro degil. son uc sezondur iyi futbol oynadigimiz mac sayisi herhalde 15i gecmez. bu noktada kadro yapisi bence one cikiyor hoca degil. bir sekilde mancinininde eline iyi bir defans, ucan iki kanat ve iyi bir santrafor verilirse onunda basari yakalama ihtimali oldukca yukselir.

bu kadar golu mancini kacirmadi, defansdaki bireysel hatalarida mancini yapmadi, bircok sakatligida mancini yapmadi ve bu gerizekali yabanci sinirinida o getirmedi.

yani demek istedigim manciniye mesut bakkal muammelesi yapip lucescuyada dunyanin en iyi teknik direktoru muammelesi yapmak biraz garip geliyor.

ozetle kim gelirse bu takimin basina veya mancini kalsada basariyi belirleyecek nokta bence kadro yapisi ve yabanci kontenjanidir. hoca ikinci plandadir.

Roberto Mancini kalacaktır.

Lucescu gelmeyecekse gitmesin. Diğer herkes yine kumar olacak. Hele başkanın Hagi'ye teklif yapmışlığı var. O yüzden biraz daha tedirgin oluyorum açıkcası.

Gitsin diyenlerdenim. Ama bazı zamanlar düşünüyorum, kalsın mı acaba?

Giderse ( Büyük ihtimal gidiyor zaten. ) kendisine verilecek tazminat, yeni gelen Hoca için ( Büyük ihtimal Lucescu ) verilecek bonservis ve Hoca'ya verilecek yıllık ücret ve vadesi.

Bunların yanında yeni gelen hoca bazı oyuncuları istemeyecek, belki de yeni aldığımız futbolcuların bir kısmını da istemeyecek. Bunları göndermek için baya uğraşacağız. Yeni transferler olacak ve bunlara harcanacak para....

Benim tek endişem maddi durum, yoksa Mancini yarından tezi yok gönderilmeli.

O değilde bu konuda, foruma hiç girmeyen yada forumda hiç yazmayan yeni yeni isimler görüyorum. Ve bu kişiler manciniyi övüp övüp sonrada toz oluyorlar. Ta ki bir sonraki kazanılan maça kadar. Ne ayaksınız siz.

★SⅢ Tapatalk★

Hocanızın kıymetini bilin.. seneye bu zamanlar şampiyonluk kutlarken yüzünüz kızarmasın..

Hadi kıymet bilmediniz, bari Galatasaray'da olduğu sürece destek olun..

Geçen sene sneijder'e burun kıvıran hıyarlarla doluydu burası..

büyük başkan Ünal Aysal'ı istifaya davet eden densizleri de unutmadık..

Bu hoca olacak..

olmalı..

ne polat gibi başkanları, ne de don carleone kılıklı hocaları istemiyorum ben artık..

Ha bizdeyken Fatih Terim'i de son ana kadar destekledim.. bizim işimiz destek.. insanların sözleşmesi süresince rahat çalışmasına müsade etmeyenlerdir derdimiz..

Hocanızın kıymetini bilin.. seneye bu zamanlar şampiyonluk kutlarken yüzünüz kızarmasın..

Hadi kıymet bilmediniz, bari Galatasaray'da olduğu sürece destek olun..

Geçen sene sneijder'e burun kıvıran hıyarlarla doluydu burası..

büyük başkan Ünal Aysal'ı istifaya davet eden densizleri de unutmadık..

Bu hoca olacak..

olmalı..

ne polat gibi başkanları, ne de don carleone kılıklı hocaları istemiyorum ben artık..

Ha bizdeyken Fatih Terim'i de son ana kadar destekledim.. bizim işimiz destek.. insanların sözleşmesi süresince rahat çalışmasına müsade etmeyenlerdir derdimiz..

Valla destek olma konusuna kesinlikle katılıyorum sonuçta üstünde senin armanı taşıyor. Gitsin mi kalsın mı konusunda ise eğer Lucescu gelicekse gidebilir ama başka seçenekler varsa tartışılır. Peki başarılımı başarısızmı konusuna gelirsek bence kesinlikle başarılı neden derseniz 3 kulvarsa ilerleyip Ş.Liginde Grup aşamasını geçip ilk hedefimiz gerçekleşti Türkiye Kupası dersek o hedefte gerçekleşti ligde 1.lik hedefi gerçekleşmedi ama Fener'in 1. olması ile inş. haftaya olan son maçıda kazanıp Ş. Ligine grup aşamasından katılıcaz. Eğer ligde 1. olmadan neyleyim bu durumu diye bu sene Fenerbahçe ile Beşiktaş ligde sadece yattılar az sayıda P.tesi'den P.tesi'ye maç yaptılar bizde 9-10 oyuncu 10-15 maç fazla oynadı şubat ayında herkes tatilde iken bizim oyuncular Ziraat Kupası'nın saçma grup aşamasında maç yapıyordu. Şubat ayında 4 haftada tam 7 maç yaptık durum böyle iken yıpranma normaldir diyorum. Ve son olarakta tuaftırki herkesin Semih'ten sağ bek mi olur dediği haftada Semih Trabzon maçında 2 asist yapıyor yani buna teknik zekamı denir yoksa şansmı bilmiyorum yorum getiremiyorum buna bir konu açıp tartışılmalı derim sadece .

Skor taraftarlığı bıraka bilsek keşke.

1. Trabzon hiç bir şey oynamadı yinede yusuf golü atsa ne olurdu devamında bilemiyorum.

2. Semih sağ acık olurmu yahu? Iyiki 2 asist yapmış yani leş ts karşı.

Mancini gitmeli ama kalacaksada destek çıkacağız istemesekde. Umarım 2 gerçek kanatlı systeme göre transfer yaparız

Cogu tipik skor taraftari iste... "Vay be, Dany´den solbek yarrati" diyenleri de gördük Kopenhag macinda etkili oldu diye. Semih Kaya´nin buldugu alanlari bu mac Eboue bulsaydi tecavüz etmisti o kanadi... Rahat rahat sampiyon olan takim, fedacilar ile 2´lik adina yarisir oldu.

Roberto Mancini herhangi bir teknik direktör degil. Bu adamin tipine 4 küsur Milyon dolar ödenmiyor... Hikmet Karaman gelseydi takim en kötü bu durumda olurdu.... Sonra 150.000 Lira tazminat , birde GS-Plaketi verip gönderirdik.

Fatih Terim´i hele hele son senesinde, rahat calisdirilmadigi halde sampiyonluklari getirip hem icimizdeki irlandalilara, hemde el aleme kapaklari takmistir. Öyle antrenörlük kolay is degil, önemli olan zorluklara ragmen basarili olmaktir.

Fatih Terim´i hele hele son senesinde, rahat calisdirilmadigi halde sampiyonluklari getirip hem icimizdeki irlandalilara, hemde el aleme kapaklari takmistir. Öyle antrenörlük kolay is degil, önemli olan zorluklara ragmen basarili olmaktir.

maltayi yenemeyip istifa eden yahut kulubu iflasa surukleyip rizeye sahamizda 5 yedikten sonra kacan adanali teroriste bu yakistirmayi ancak senin gibi bir suur dusmani yapardi zaten saddo cakar

Geri
Üst Alt