Bektaş Arslan
10 Numara!
- 14 Ocak 2010
- 11.141
- 2.092
- 2.118
juve mılan lazıo bırı ıstesın Allahım nolur :016:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kemık kadronun etkısıyle 2000 2001 ı hatırlıyorsan takır takır top oynuyorduk...2002 de takımın 7 8 oyuncusu degısınce mecbur defansıf futbola gectı..herkes terım gelsın tekrar cosalım dıyordu ama eldekı kadro gercekten yetersızdı ve defansıf oynamalıydık..yoksa luce sadece defans yapan adam degıl
ılk macta 6 1 yenıldıgımız halde cıktık dıyenler hatırlatırım ıkıncı macta 10 kısı rm e karsı 4 1 yıne yıkıldık gıdıp deplasmanda puan fılan almadı yanı..
Bir de Ancelotti o macta bebeleri sahaya surdu.
Evet Casillas, Pepe, Ramos, Arbeloa, Marcelo, Isco, Bale, Di Maria cok bebe oyuncular
Hocanızın kıymetini bilin.. seneye bu zamanlar şampiyonluk kutlarken yüzünüz kızarmasın..
Hadi kıymet bilmediniz, bari Galatasaray'da olduğu sürece destek olun..
Geçen sene sneijder'e burun kıvıran hıyarlarla doluydu burası..
büyük başkan Ünal Aysal'ı istifaya davet eden densizleri de unutmadık..
Bu hoca olacak..
olmalı..
ne polat gibi başkanları, ne de don carleone kılıklı hocaları istemiyorum ben artık..
Ha bizdeyken Fatih Terim'i de son ana kadar destekledim.. bizim işimiz destek.. insanların sözleşmesi süresince rahat çalışmasına müsade etmeyenlerdir derdimiz..
Skor taraftarlığı bıraka bilsek keşke.
1. Trabzon hiç bir şey oynamadı yinede yusuf golü atsa ne olurdu devamında bilemiyorum.
2. Semih sağ acık olurmu yahu? Iyiki 2 asist yapmış yani leş ts karşı.
Mancini gitmeli ama kalacaksada destek çıkacağız istemesekde. Umarım 2 gerçek kanatlı systeme göre transfer yaparız
Ha bizdeyken Fatih Terim'i de son ana kadar destekledim.. bizim işimiz destek.. insanların sözleşmesi süresince rahat çalışmasına müsade etmeyenlerdir derdimiz..
Fatih Terim´i hele hele son senesinde, rahat calisdirilmadigi halde sampiyonluklari getirip hem icimizdeki irlandalilara, hemde el aleme kapaklari takmistir. Öyle antrenörlük kolay is degil, önemli olan zorluklara ragmen basarili olmaktir.