Roberto Mancini

Bu ligde 65 puan toplayıp, Beşiktaş' ı geçmeyi başarı olarak görüyorsanız evet başarılıdır Mancini.

Bu ligde 65 puan toplayıp, Beşiktaş' ı geçmeyi başarı olarak görüyorsanız evet başarılıdır Mancini.

Bence başarının lig 2.liği ile bjk ile alakası yok, CL'de Finalist Real Madrid ve İtalya Ligi Şampiyonu Juventus'lu gruptan çıktığı + Sneijder'den bi şekilde verim aldığı + 9 yıl sonra Türkiye Kupasını aldığı + bi şekilde Şampiyonlar Ligi'ni yine katıldığımız için başarılı Mancini.

Forumda Fatih Terim'i desetekleyen, gönderilişinde tepkisini koyan üyelerden birisi olarak, Mançini kalmalı ,bu sezon başarılı olmuştur diyorum.

Yapılması gereken mevcut hocamızın kafasındaki oyun anlayışına uygun gücümüzün yettiği hocanın istediği oyuncuları almaktır.Taraftar olarak hocanın arkasında durmaktır.

Fatih Terim adamın anasnı ağlatır, taraftar Fatih Terime madik atan adamı çizer, bizim yerli oyuncularımız bunu bilir, kıçı başı oynamadan kenarda oturur,sahada koşar.

Yerli oyuncularımız malesef Mancini yi taraftarın önüne atmak istemiştir, bu tip davranışlara izin vermemeliyiz.Futbolcuların hocalarını değil, Takımı sattıklarını her daim hatırlatmalıyız.

Yaptığı formasyon denemelerinde de haklı olduğunu, yabancı oyunculardan drogba, yerli oyunculardanda hiçbirisi sorumluluklarını yerine getirmemiş normal performanslarının %50 si ile sezonu bitirmişlerdir.Bu durum hocayı sürekli arayış ve denemelere itmiştir.

Mevcut yabancı sınırlaması, Fb ile BJK yi yarışın içerisinde sürekli tutmaya çalışan, güzel futbol, bol gol yerine Daha çok dekoder'i hedefleyen bu düzende, bir yabancı hoca ilk sezonunda ikinci olmuş, Türkiye kupasını almışsa başarıdır.

Başarısızlık saha içinde değil saha dışında dır.

Luce gelmeyecekse tabii kalmalı.

Forvet istemiyormus kafayi yemis galiba

Burak umut berklemi oynacaksin clde hey allahım

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İstediği oyuncular alınmadı bahanesini seneye sık sık duyarız gibi geliyor bana.İnşallah yanılırım da şampiyon yapar takımı ama umutlanamıyorum maalesef.

Mancini kalırsa yerli transferinde garanti adamları almak daha da önemli bir hal alıyor. Turgut Doğan'ı, İshak'ı vs. adamın eline verirsek ne yapacağını şaşırır.

taraftarın durumu ölçülüyor yoksa başkan yarın bile gönderir

Başkan taraftara göre asla karar vermez . Senin bahsettiğin takım Beşiktaş falan değil Galatasaray .

Kurumsallığın adım adım atıldığı şu aylarda başkan taraftarın görüşünü asla almaz .

Başkan taraftara göre asla karar vermez . Senin bahsettiğin takım Beşiktaş falan değil Galatasaray .

Kurumsallığın adım adım atıldığı şu aylarda başkan taraftarın görüşünü asla almaz .

başkan taraftarın durumunu ölçmüyor genel olarak twitterda bilinen galatasaraylılar ölçüyor. ünal aysala kalsa mancini gidiyorum desin iyi güle güle der yollar taraftara bile bakmaz

başkan taraftarın durumunu ölçmüyor genel olarak twitterda bilinen galatasaraylılar ölçüyor. ünal aysala kalsa mancini gidiyorum desin iyi güle güle der yollar taraftara bile bakmaz

Başkan zaten Mancini'nin kalacağını açıkladı . Şükrü Ergün de . Mancini de açıkladı kalacağım diye .

Geri
Üst Alt