Roberto Mancini

akıl hocan terim olduguna göre böyle şaşalı sözler kullanman cok normal osman..neyse huylu huyundundan vazgecmiyecek fazla zorlamaya gerek yok..:)

yok yav fatih kısaparmak'ın şarkılı şiirinde geçen bi sözdü galiba.

fatih hoca daha atarlı sözler severdi heralde

Allah yardımcısı olsun. Fazla da diyecek bir şey yok.

analizci devre arası gelmişti diye hatırlıyorum. şimdiki gelen defans hocasıymış heralde

Roberto Mancini gibi hocamiz var yollamaya calisiyoruz o da ilginc.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2

Bir ara ciddi anlamda kovulmasını istiyordum ama şimdi böyle bir adamın TD olarak başımızda olduğunu bilmek büyük huzur veriyor.

Eğer istedikleri gibi bir yapılanma yapılırsa çok başarılı olacak bize çağ atlatacak.

Bir ara ciddi anlamda kovulmasını istiyordum ama şimdi böyle bir adamın TD olarak başımızda olduğunu bilmek büyük huzur veriyor.

Eğer istedikleri gibi bir yapılanma yapılırsa çok başarılı olacak bize çağ atlatacak.

Sorunda bu zaten mancini gibi bir hocanin istedigi oyuncuları almak kolay degil,hayrovic salih gibi mancinin daha once tanımadigi adamlari aliriz ancak ,transferleri kimin yaptigi ortada

Tapatalk

Sorunda bu zaten mancini gibi bir hocanin istedigi oyuncuları almak kolay degil,hayrovic salih gibi mancinin daha once tanımadigi adamlari aliriz ancak ,transferleri kimin yaptigi ortada

Tapatalk

Başkan kurumsallaşmaktan bahsediyor. Mancini geldiğinde ne demişti uzun soluklu bir proje için buradayım bu sezon bu takım bana ait değil benim takımım değil demişti.

Madem kurumsallaşacağız madem Aysal profesyonel bir adam tam da kendi isteğine uygun bir hocayı bir proje için getirdi onun dediklerini yapacaktır yapmak zorundadır. Eğer böyle çöp işlere devam edersek en başta Aysal kendisiyle çelişecek ve başarısızlığın mimari olacaktır. Salih'ler le Hayroviç'le devam edeceksek Yılmaz Vural daha başarılı olur.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=jk1DxKKp5tI[/media]

Yazarken aklıma gelmişti birinin bunu atacağı :DDTercüme ile oyuncu izlemek aynı şey değil.Son yıllara bakarsak hep Türk antrenörler şampiyon olmuştur.Şampiyonluk yaşayan yabancılar da Daum ve Lucescu gibi bu ülkeyi iyi bilen hocalar.Bu yüzden hocanın da yardımcı hocanın da analizcinin de Türk olanı makul.Ersun bile şampiyon oldu.

Sorunun bir kismi yönetim/Aysal da; biliyordun yabanci siniri gelecegini, neden dogru dürüst yerli oyuncu almadin? Fenerbahçe buna iyi hazirlandi, ve öyle sampiyon oldu. Türkiyedeki en iyi yerli oyuncularin çogu şikecilerde.

Yani Mancini'yi çok eleştirebilirsin de Ceyhun ve Yekta senin takimdaki orta saha oyunculariysa mücizeler beklememek gerekiyor.

Ya arkadaşlar yapmayın ya transferleri tabi ki de Mancini yaptırdı başka türlüsünü nasıl aklınız alıyor ben anlamıyorum. Çocuk oyuncağımı bu adamı nasıl getirdiler sanıyorsunuz mahalle takımı değiliz ki biz ya da Fenerbahçe gibi Azizin çiftliği değil burası.

Mancini'yi sevmem bence çok boş beleş bir adam ama o kadar da pasif bir adam değil. İşine karışılmasına müsaade etmez. Devre arası transferlerini de muhtemelen kendi istemiştir. Yönetim ona sormadan kafasına göre transfer yapsa emin olun zaten kendisi bırakır giderdi.

Ha benim Mancini'ye gram güvenim yok bence bir yıl daha kalıyım paraları cebime indiriyim derdinde. Benim bu seneden anladığım bu inşallah yanılırım.

Umarım Galatasaray'ı bir Premier Lig takımı seviyesine getirir. Sonuçta Manchester City'i kondisyon anlamında çalıştıran ekip burada. Eğer takım iyi hazırlanıp en azından kondisyon konusunda City seviyesine gelirse ligde çok sağlam dururuz.

Selçuk/Burak biraderlerin anlasmalarini veto etmeliydi. Demekki memnun bunlardan.

Umarım Galatasaray'ı bir Premier Lig takımı seviyesine getirir. Sonuçta Manchester City'i kondisyon anlamında çalıştıran ekip burada. Eğer takım iyi hazırlanıp en azından kondisyon konusunda City seviyesine gelirse ligde çok sağlam dururuz.

Devre arasında Türkiye kupasının rezil rüsva formatı yüzünden 10 günlük Antalya kampımız bölüne bölüne bir şeye benzemedi adam akıllı.Ama ona rağmen Bursa-Eskişehir-Beşiktaş ve arenadaki Chelsea maçında muazzam kondisyonumuz vardı.Özellikle içerideki maçlarda inanılmaz pres yapmıştık 3-4 maç.

Hoca adam akıllı yaz kampını yapsın zımba gibi takım olacağız arkadaşlar göreceksiniz.

Yeni sezon başlarken de söylerim ama özellikle Selçuk-Telles-Bruma üçlüsündeki fiziksel değişimi görmek için sabırsızlanıyorum...

Devre arasında Türkiye kupasının rezil rüsva formatı yüzünden 10 günlük Antalya kampımız bölüne bölüne bir şeye benzemedi adam akıllı.Ama ona rağmen Bursa-Eskişehir-Beşiktaş ve arenadaki Chelsea maçında muazzam kondisyonumuz vardı.Özellikle içerideki maçlarda inanılmaz pres yapmıştık 3-4 maç.

Hoca adam akıllı yaz kampını yapsın zımba gibi takım olacağız arkadaşlar göreceksiniz.

Yeni sezon başlarken de söylerim ama özellikle Selçuk-Telles-Bruma üçlüsündeki fiziksel değişimi görmek için sabırsızlanıyorum...

Mancini fizik olayına takıntılı olduğu için takımın kondisyon ve savunma anlamında iyi bir noktaya çıkacağını düşünüyorum ama Mancini'yle ilgili çekincelerim hiç sabırlı olmaması bu durum istikrarı engelliyor ve hemen hemen hiçbir oyuncudan özellikle de yerlilerden maksimum verim alamaması. Benim kafamda hala Mancini'yle ilgili soru işaretleri var ama dediğim gibi takım en azından fiziksel açıdan City seviyesine gelirse hiç takviye bile yapılmasa ligi alması lazım çünkü ligin en yetenekli takıma Galatasaray ve geçen seneye daha istekli ve daha hazır bir takım olacağımızı düşünüyorum.

Geri
Üst Alt