Roberto Mancini

Dortmund ve klopp konusunda tartışmaya giremem bir BVB taraftarı olarak. Ayrıca taktik derken? Buvac sağ kolu olduğunu ama kabul ediyorum tabiki

Takimi taktik olarak calistirip hazirlayan Buvac´tir. Buvac sadece sag kolu degil, ayni zamanda yakin dostu olmustur Mainz günlerinden beri. Klopp aslinda cok garip bir adam, teknik direktörlük hic fikrinde yoktu. Stefan Raab´ta bir kere anlatmisti, nasil Mainz´e Teknik Direktör oldugunu. Alkol malkol imzalar arada kaynamis, cok matrak, candan ve eglenceli adam.

"Taktikten hic anlamaz" demek istemedim tabiki, ama o konuda elit degildir. Zaten o konuda "Elit ve Uzman" olan Buvac varken, o konularda onun sözü gecer, Klopp komplexli bir adam degil cünkü...

Takimi taktik olarak calistirip hazirlayan Buvac´tir. Buvac sadece sag kolu degil, ayni zamanda yakin dostu olmustur Mainz günlerinden beri. Klopp aslinda cok garip bir adam, teknik direktörlük hic fikrinde yoktu. Stefan Raab´ta bir kere anlatmisti, nasil Mainz´e Teknik Direktör oldugunu. Alkol malkol imzalar arada kaynamis, cok matrak, candan ve eglenceli adam.

"Taktikten hic anlamaz" demek istemedim tabiki, ama o konuda elit degildir. Zaten o konuda "Elit ve Uzman" olan Buvac varken, o konularda onun sözü gecer, Klopp komplexli bir adam degil cünkü...

Matrak Candan Eğlenceli adam olduguna katilmiyorum. Çoğu yapmacık. Ve almanların espri anlayışından zaten bahsetmeye gerek yok.

Bsşkana göre gidiyor

Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Giderse Lucescu gibi iyi TD gelsin yoksa kalabilir.

Zaten Mancini kalacagini inaniyordum, bu degisecegini sanmiyorum

Matrak Candan Eğlenceli adam olduguna katilmiyorum. Çoğu yapmacık. Ve almanların espri anlayışından zaten bahsetmeye gerek yok.

Bana yapmacik gelmiyor kardesim. Cünkü oyunculari ile iliskileri herzaman üst düzeyde. Yapmacik bir insan dayanamaz sonunda patlar oyuncularina ve bir yerden acik verir... klopp basari ile birlikte sadece her insan gibi bir degsime girdi. Eskiden daha sakin ve altan alirdi herseyi, artik öyle sakin kalamiyor ve hirsini acik acik belli etmeye basliyor...

10 sene önce bu seviyeye gelecegini söyleselerdi kendisi gülüp gecerdi, su an ama Dünya´nin sayili Teknik Direktörleri arasinda buldu kendisini. Insan dogal olarak kaybetmek korkusuna giriyor, böyle bir seviyeye ulastigi zaman. Klopp sonucta bir insan..

Güle güle sana yolun açık olsun.

İnşallah.

İyi insansın ama bizde olmadı, olması zor hocam.

o tercıhını yapacak bız degıl..teklıf olsa bı dk durcagını dusunmuyorum ama demekki yok..kalacak gıbı duruyor

Giderse yerine kim gelecek?Önemli olan o.Yine ligi bilmeyen,sacma sapan hamleler yapacak bir adam getirmesinler.Bu sene mühim bir sene.Nokta atısı olmalı.

Inter gibi zengin kulüp onun tazminat parasini öderse büyük ihtimalle gider.

NE tazminatı ödemesi,15 ine kadar kimse kimseye birşey ödemeden gider,tabi bir takım bunu isterse..

Ancak italyanlar ister isterlerse,ordada büyük klüpler dışında çalışmaz bence.

Transfer bütçelerini beğenmez onların.

hqdefault.jpg

Sezon sonunda gider diye heveslendik gitmedi, tam sindirip, benimsemeye başlamışken başkanın sözüyle tekrardan gözden çıkarmaya başladık. Ne olacaksa olsun bir an evvel.

Başarı için gerekenlerini karşılayamayacaksan gitmesini beklemek mantıklı Uyanık Başkan....Ne istiyosa ver bekle karşılığını...Yoksa taraftarın önüne atmak kolay Hocayı ama camiaya zarar veriyo başkanın sözleri..Güvensizlik yaratıyo Hoca ya ...

Sarı kırmızılıların İtalyan teknik adamla 2 yıllık daha sözleşmesi var ama Mancini’nin kontratında 15 Haziran’a kadar sözleşmeyi tek taraflı feshetme hakkı bulunuyor. Bu hafta içi başkan Ünal Aysal, 49 yaşındaki teknik adamla bir araya gelecek ve önümüzdeki sezon için de kendisiyle yola devam etmek istediklerini bildirecek.

Ancak Aysal’ın bir de şartı olacak. UEFA’nın ısrarla üstünde durduğu ‘Finansal Fair Play’e göre bu sezon transferde hareket edeceklerini ve takıma fazla takviye yapamayacaklarını İtalyan çalıştırıcıya iletecek olan Aysal, şartlarda anlaşmaları halinde de hocayla gelecek sezonun planlamasını yapacak.

Tarafların el sıkışması halinde, Aslan’ın gelecek sezon kamp yapacağı yer, takımdan ayrılacak oyuncular ve yapılacak transferler de bu toplantıdan sonra şekillenecek.

---

Yani Mancini'nin bir transfer listesi varsa bile bunu yok sayarak onu göndermeyi mi planlıyor? Mancini de bu kadar direttiğine göre kovularak tazminatını almanın peşinde. Başkanın bu tazminatı ödeyeceğini düşünen var mı aramızda? Ben açıkçası bunun olacağını hiç zannetmiyorum. Böyle bir durumda çok fazla eleştiri alır.

Geri
Üst Alt