- 10 Nisan 2013
- 58.916
- 42.271
- 3.943
Sezon sonuna kadar tekrar gelse Prandelli'den daha çok iş yapar.Takımı tanıyor artık bu da avantaj.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kör ölür badem gözlü olur hesabı.Prandelli çok kötü tamam da Mancini'nin elinde de Drogba vardı, bunu da atlamayalım.
İleri uca sağlam bir yabancı şart devre arasında.
Drogba ikinci sezonunda çok formsuzdu ama.
Onu deplasman maçta oyundan aldiktan sonra aralari bozuldu galiba
Mancini ile en azından kendi sahamızda Fenere karşı korkak korkak pısırık pısırık oynamamıştık.3 defansif ortasaha ile oynayıp, sneijder'i sol acık oynatan hoca. prandelli'den bi farkı yok. mancini gitmisken, modern futbol görüslü bir hoca alınmalıydı.
Roberto Mancini @robymancio 14 dk.14 dakika önceKasimpasa macinda Veysel'in tarafindan 4 gol yemistik o gunden sonra Veyseli oynatmamisti.O zamanlar ben bu Manciniye kiziyordum sağ bek kitliğinda 1 mac hata yapti diye Veyseli neden oynatmiyorsun diye kizmistim ondan sonra Sabriyi sürmüstü sahaya simdi anladik senin değerini Mancini Hocam Veyselin ne kadar kazma olduğunu simdi öğrendik affet bizi hocam![]()
Mancini king di be, Fatih Terim hep ayni oyucnular ile cikiyordu, Mancini ise ideal ortami ariyordu, birisi formsuz olunca kesmeye basliyordu, bi tek burak ile selcuk u kesmedi, ama kalsaydi inaniyorum ki onu da keserdi.
Prandelli yazin okadar iyi basladi ki, galiba baskasi okadar para veriyor ki o dogrulari yazin unuttup , ekstra yanlis seyler yapmayi
Mancini king di be, Fatih Terim hep ayni oyucnular ile cikiyordu, Mancini ise ideal ortami ariyordu, birisi formsuz olunca kesmeye basliyordu, bi tek burak ile selcuk u kesmedi, ama kalsaydi inaniyorum ki onu da keserdi.
Prandelli yazin okadar iyi basladi ki, galiba baskasi okadar para veriyor ki o dogrulari yazin unuttup , ekstra yanlis seyler yapmayi